Läptopi ostuabi.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • q_q
    dibs esimesele naisele, kes siia satub
    • Jan 2011
    • 6303

Re: Läptopi ostuabi.

inspiron on shit tier ka

vb tõesti on nii nagu sa räägid odavamatel casual laptopidel, mul koguaeg business class olnud

aga siis saab panna et üle 98% nt ei lae mis mugavam kui akut koguaeg tagant võtta imo

Comment

• q_q
      dibs esimesele naisele, kes siia satub
      • Jan 2011
      • 6303

ja selliste väikeste asjade pärast ma olengi koguaeg siin business class soovitanud aga saan sõimata selle eest ja ballad ostavad ikka shit tier delle :D

Comment

• faronel
        FPP Pro
        • Jul 2009
        • 228

Ma ei hakka foorumit spämmima uue threadiga, aga minu küsimus käiks enam-vähem teemasse ka. Nimelt, ma tahan nüüd lähipäevil osta endale tablet PC. Peamised kasutamise eesmärgid: lühiajalistel reisidel vaadata filme; surfata netis; mängida mõttetuid mänge, mida mängida mingi tabletiga saab (jne...).

Alguses mõtlesin võtta iPad Mini, aga minu silmade puhul vähemalt on see filmde vaatamiseks liiga väike (arvestades eriti, et see ei näita filmi tervele ekraanile ja see funktsioon, mis laiendab tervele ekraanile, lõigab filmilindi küljed välja - kui on arusaadav jutt). Hetkel olen kahe vahel: iPad retina display või MS Surface RT koos klaviatuuriga.

Kellegil on mingid head, kriitilised kogemused antud mänguasjadega? Millist eelistada? Miks? Muidugi, alternatiivina võib soovitada midagi kolmandat, kuid siis ka veenvad argumendid. Thanks ahead.

Comment

• Codecci
          Luuramas Naisteturniire
          • Nov 2008
          • 7574

Kui nende 2 vahel valid siis kindlasti iPad, Surface OS on veel liiga roheline.

Comment

• Matu
            FPP Pro
            • Aug 2009
            • 284

Algselt postitas q_q Vaata postitust
            mis mudel
            mul HP Pavilioni aku küpses kyll niimoodi ära
            algul v6tsin ikka tagant ära aga mingi hetk enam ei viitsinud ja mingi aja pärast oli aku läbi
            arvuti ise ka juba päris mitu aastat vastu pidanud aga kui juhe välja võtta siis aku % hakkab pmst iga sekund langema (väike liialdus) aga üle poole tunni kindlasti vastu ei pea

see pole kyll mingi fakt aga yks üks it mees rääkis sellist juttu et kui aku ära v6tta siis ei tasu seda hoida täiesti täis laetuna v6i täitsa tyhjana
            kuskil poole peal v6i nats yle pidi hea olema

Comment

• redddman10
              Grinder
              • Aug 2010
              • 703

endal asus a55vj ivy bridge i5 ja hoiab akut 99% peal. plugged in, not charging

Comment

• raidov
                Õpihimuline Mängur
                • Mar 2009
                • 436

See aku tagant ära võtmise jutt tundub päris kahtlane... ei ole ise kunagi nii teinud ja ei tea vist kedagi kes oleks ka.. kui 90% ajast on juhtme taga, mis point siis üldse läpakal on? Lauakaga kõiki asju tehes tööeffektiivsus ikka kõvasti parem ju, eriti arvestades, et lauakaga saad bang for the bucki ikka kõvasti rohkem kui läpakaga selleks, et päevast päeva samas kohas ainult läpakaga tööd teha peaks siis kindlasti vähemalt suurem lisa monitor olema, muidu ei ole aeg nagu väga midagi väärt.. kui isegi mingit NL10 või NL20 mängida ja vähegi volüümi anda peaks see ikka väga kärmelt ära tasuma..

Kõige kahjulikum läpakate akule on see, kui sa lased ta 0% peale, iga kord kui lased 0i väheneb mahutavus..

Comment

• Strawberry
                  Varasemalt kasutaja "romeo"
                  • Aug 2012
                  • 1229

Algselt postitas faronel Vaata postitust
                  Ma ei hakka foorumit spämmima uue threadiga, aga minu küsimus käiks enam-vähem teemasse ka. Nimelt, ma tahan nüüd lähipäevil osta endale tablet PC. Peamised kasutamise eesmärgid: lühiajalistel reisidel vaadata filme; surfata netis; mängida mõttetuid mänge, mida mängida mingi tabletiga saab (jne...).

Alguses mõtlesin võtta iPad Mini, aga minu silmade puhul vähemalt on see filmde vaatamiseks liiga väike (arvestades eriti, et see ei näita filmi tervele ekraanile ja see funktsioon, mis laiendab tervele ekraanile, lõigab filmilindi küljed välja - kui on arusaadav jutt). Hetkel olen kahe vahel: iPad retina display või MS Surface RT koos klaviatuuriga.

Kellegil on mingid head, kriitilised kogemused antud mänguasjadega? Millist eelistada? Miks? Muidugi, alternatiivina võib soovitada midagi kolmandat, kuid siis ka veenvad argumendid. Thanks ahead.
                  Surface on hübriid laptop/tablet. iPad on puhas tablet.

Kui sa ainult neid asju teed, mida loetlesid, siis võta parem Nexus 10 ja ära raiska raha ainult brändinime eest maksmisele.
                  Last edited by Strawberry; 23.05.13, 07:03.

Comment

• pikk28
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 6695

mul obv ipad ja rahul. lapsed ka rahul. Brandinime ja disaini eest võibki veidi rohkem maksta. arumaeisaa

Comment

• Jäämees
                      Vana Tegija
                      • Jun 2011
                      • 1182

Disaini eest maksta - ok kui tõesti huvitab sind kuidas see asi välja näeb jne.

Nime eest maksta... Never ever.

Nõustun Strawberryga.

Comment

• pikk28
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 6695

kvaliteeti ärge ka unustage, mille enamasti tagabki brand

Comment

• timz0333
                          Pokkeritark
                          • Mar 2009
                          • 6322

Algselt postitas raidov Vaata postitust
                          See aku tagant ära võtmise jutt tundub päris kahtlane...
                          Selelst on HV-s räägitud ma arvan kümneid kordi.

Comment

• Oliverk
                            Moderaator
                            • Nov 2008
                            • 3016

Selle aku tagantvõtmise, normaalsetel läpakatel, ainuke põhjendus on et läpaka kuumus rikub aku ära. Kuluosa krt, mis sellest sitast hoida, et äkki kestab 2 kuud kauem.

Comment

• WeThePeople
                              Vana Tegija
                              • Mar 2010
                              • 1163

Algselt postitas pikk28 Vaata postitust
                              kvaliteeti ärge ka unustage, mille enamasti tagabki brand
                              ainult apple inimene ütleb brand :D

Comment

• ranka
                                Miljon Põhjust Kodus Olla
                                • Sep 2008
                                • 36444

Algselt postitas VisaHing Vaata postitust
                                Aga aku ju ikka vananeb neil uuematel ka? Täpselt sama nagu telefonidega või mis. Alguses peab aku 7 päeva, mõne ajapärast 2 max. ( näide )

Äkki eksin ei tea :)
                                Algselt postitas q_q Vaata postitust
                                sa hoiad telefoni koguaeg laadija taga?
                                Olen Googeldanud ja on täiesti OK. hoida telefonil laadija kogu aeg taga - ise hoian ka. Akudel on peal kaitse, et ei lase üle laadija ja seepärast, kui võtad kaabli tagant siis pm. kohe Aku% kukub 2-5%, aga tegelikkuses ta ei laegi üle 95-98 protsendi.

Ainus, mis pidi aku eluiga lühendama oli see, kui lased aku pidevalt tühjaks. Ei mäleta enam prose, aga googeldage.

Comment

Working...