Läptopi ostuabi.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • vennike
    Pokkerihai
    • Mar 2009
    • 1958

Re: Läptopi ostuabi.

Kuna mul pole viimased 5 aastat olnud viitsimist ega vajadust ennast asjadega kursis hoida, siis paluks tiba spetsialistide abi läpaka ostmisel. Milline järgnevatest on teie arvates parim ? seda siis hinna-kvaliteedi suhtes, vastupidavuses, suutlikuses jne.

1)http://cgi.ebay.com.au/TOSHIBA-Satel...item27b8927be9
    2)http://cgi.ebay.com.au/TOSHIBA-QOSMI...item53e627efa5
    3)http://cgi.ebay.com.au/DELL-INSPIRON...item2560fdb525
    4)http://cgi.ebay.com.au/HP-Pavilion-d...item27b899a489

Ilgelt suured tänud nendele, kes võtavad vaevaks midagi asjalikku vastata!

Comment

• makz
      Õpihimuline Mängur
      • Aug 2009
      • 428

Prosede kohta niipalju, et kindlasti i5, eriti kui kasutad raali pokkerimänguks ning jooksutad ka hem-i. Ma ei näinud, et kirjelduses oleks kirjas, mis i5 mudelitega täpselt tegu, nii et tuumasid võib olla 2 või 4 (kuigi ma eeldan, et siiski 2?). Hp-l jäi silma ka 7200 RPM kõvaketas, mis on samuti HEM-i silmas pidades oluline. Ma rohkem ei oska kaasa rääkida, kuigi kujutan ette, et 17" ekraan ja 8gb ram-i on kah kõva sõna.

Comment

• kardaanirist
        Pokkerihai
        • Nov 2009
        • 3675

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

nendest väljatoodud raalidest kalduksin Delli poole. hinna-kvaliteedi suhe ilmselt parim, sest Dell on üks vastupidavamaid laptope afaik. HP Pavilionist olen ainult negatiivset kuulnud. Toshibat ei oska kommenteerida.

Comment

• camu
          Super Moderaator
          • Jan 2009
          • 3411

Dell on hea valik jah, aga Inspirioni seeria küll imo teab mis vastupidavusega ei hiilga. Mitte, et ta halb oleks. Odavama otsa läpakad on anyway kõik säästukad. Mida suurem ekraan, seda rohkem on variant, et ekraani hinged ära väsivad.
          Ise vaataks variantide poole, mis 3 a. garantiid pakuksid.

Comment

• miksnii
            Grinder
            • May 2009
            • 580

Delli julgen isegi soovitada, kindlasti hea hinna kvaliteedi jms vahe.

Comment

• reggie
              Pokkerihai
              • Jun 2009
              • 1705

Oman samsungit, mis maksis 10k eeki. Mitte ühtegi probleemi pole esinenud. Masinal on 4tuumaline i3 prose, 4giga rd3 mälu, 500g kõvaketas, 512mb geforce graafika ja kasutamismugavus mille kõrval iga dell või hp on juust. Peale selle ei tee masin mingit häält, ei kuumene üle ega midagi. Sülearvutitega on nii nagu paljude muude asjadega-nad muutuvad ajas ehk siis eilne tipptegija võib täna teha keskpärast toodet ja vastupidi. Üldistused stiilis petsil oli kunagi see läppar, ilge juust, on pinnapealsed. HP rikkus oma maine sisuliselt ühe emaplaadi vea tõttu, mis küpsetas teatava numbriga pavilioni emaplaadi kähku läbi. Usas kutsuti kõik masinad tagasi, minule anti Eestis asemele veel hullem juust. Uue HP võtan ainult jumala isikliku garantiiga. Kuigi hetkel võivad nad teha häid masinaid. Ordi töötas hästi, juppe kukkus küll küljest, nupud logisid aga töötas.

Comment

• ziimukaz
                Grinder
                • Jan 2010
                • 741

Dell on Samsungi laptopi kõrval juust? lol

Comment

• reggie
                  Pokkerihai
                  • Jun 2009
                  • 1705

Pidasin silmas kasutamismugavust. Oled sa mõnda samsungi kasutanud? Mina olen päris mitut delli kasutanud ja antud samsung on mugavam kui dellid.

Comment

• prygikala
                    Julm Donk
                    • Dec 2009
                    • 39

Olen Delli (Latitude D630) kasutanud viimased 3 aastat, just sai garantii otsa. Selle aja jooksul on vahetatud mul 3 korda graafikakaarti, 3 korda emaplaati 1 kord kõvaketast (info sai 99% kätte õnneks vanalt) ja 1 kord jahutus. Iseenesest on minu pilli "tööõnnetus" Nvidia graafikakaart, millega selle konkreetse komplekti emaplaat ja jahutus hakkama ei taha saada. Sama komplekt ilma lisagraafikata on pidanud sõbral suht okeilt. Ma ei ütle, et Dell oleks ilmtingimata halb pill aga enne seda kasutatud ThinkPadid olid siiski võrreldes Delliga klass omaette. Need on muidugi kallima otsa masinad aga samas saab neid mõnikord hää soodusega normaalse hinnaga (Delli Latitude seriest 1000 € kanti ja isegi alla äkki). Lisaks peaks vist nüüd Latitude seerial olema kogunisti 5 aastat garantiid.

Comment

• nomerlot
                      Klubi Liige
                      • Sep 2009
                      • 2233

Algselt postitas prygikala Vaata postitust
                      Olen Delli (Latitude D630) kasutanud viimased 3 aastat, just sai garantii otsa. Selle aja jooksul on vahetatud mul 3 korda graafikakaarti, 3 korda emaplaati 1 kord kõvaketast (info sai 99% kätte õnneks vanalt) ja 1 kord jahutus. Iseenesest on minu pilli "tööõnnetus" Nvidia graafikakaart, millega selle konkreetse komplekti emaplaat ja jahutus hakkama ei taha saada. Sama komplekt ilma lisagraafikata on pidanud sõbral suht okeilt. Ma ei ütle, et Dell oleks ilmtingimata halb pill aga enne seda kasutatud ThinkPadid olid siiski võrreldes Delliga klass omaette. Need on muidugi kallima otsa masinad aga samas saab neid mõnikord hää soodusega normaalse hinnaga (Delli Latitude seriest 1000 € kanti ja isegi alla äkki). Lisaks peaks vist nüüd Latitude seerial olema kogunisti 5 aastat garantiid.
                      Minul oli 3 aastat sama mudel tööläppariks, küll ilma lisagraafikata. Korra vahetati ekraan välja, sest üks kinnitus oli murdumas (ei oska öelda, kas oli minu viga või mitte), korra vahetati klaviatuur (minu viga) ja siis toiteadapter ka andis otsad 3. aastal, vahetati välja. Jah, ausa thinkpadi koostekvaliteedini ei ulatu, aga muidu aus vastupidav pill, sai vatti ikka kõvasti mu käes.
                      3.a garantii on läppari puhul kindlasti lill.

Comment

• Tigrano
                        Administraator
                        • Oct 2008
                        • 7614

Ma ostsin 1a garantiiga HP pavilioni, mis maksis 16k ja täpselt kui aasta täis suri läpakas ära, seega 3aastat garantiid on kõige tähsam, ükskõik mis firma omaga tegu :)

Comment

• Kosmonaut
                          Grinder
                          • Feb 2010
                          • 584

väga palju hetke läpakate turust ei tea, nii et soovitusi teha ei oska. Endal ordi juba 3,5 aastat. isegi üllatun, kui hästi on see vastu pidanud. Tartus on muidu ordi teenindus ka nuts (kui hommikul viid, saad sama päev kätte juba parandatud arvuti).
                          Aga üldiselt need multimeedia ja odava klassi arvutid on kõik suht keskpärase/kehva koostekvaliteediga (ordid, hp pavilion, delli inspiron jms). Ja see kogemus arvutitega on ka seinast seina: üks kasutab 5 aastat ja mitte midagi ei juhtu, teisel ainult laguneb.

Garantii koha pealt: alla 3 aasta garantiiga läpakat osta on lollus. Läpakas juba kipub loomupoolest kiiremini lagunema (liigutamine, värisemine, tõstmisel painutamine jne; lisaks kehvemast jahutusest tingitud probleemid).

Comment

• makz
                            Õpihimuline Mängur
                            • Aug 2009
                            • 428

Algselt postitas reggie Vaata postitust
                            Masinal on 4tuumaline i3 prose
                            i3 on ikka 2-tuumaline :)

Comment

• reggie
                              Pokkerihai
                              • Jun 2009
                              • 1705

Algselt postitas makz Vaata postitust
                              i3 on ikka 2-tuumaline :)
                              My bad.

Comment

• Muusik
                                Õpihimuline Mängur
                                • Dec 2008
                                • 378

Endal on juba 2,5 aastat Dell Inspiron 1520 ja pole mitte midagi juhtunud. Laua pealt korra on maha kukkunud nii, et aku lendas minema tagant ja klemmid kõveraks. Murdsin tagasi, et aku kinni läheks ja korras. Pole mitte midagi läbi läinud vms. Kannan ka seda palju kaasas. Igati rahul.

Comment

Working...