Läptopi ostuabi.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • qbj0hn
    Auk on auk. FAKT!
    • Nov 2008
    • 7091

Re: Läptopi ostuabi.

Keegi soovitab mingit normaalset Delli läpakat?Mänge ei mängi ja kasutan ainult pokkeriks ja netis olemiseks.Lisaks oleks hea kui mingi 24' ekraani saaks järele ühendada.Ei pea mingi ulme püss olema,peaasi,et need oma asjad saab aetud,aga noh samas ka ,et ei peaks pikemat aega välja vahetama ja oleks töökindel.
    Võib mingeid teisi firmasid ka soovitada,aga nagu aru saanud siis Dell on nuts.Endal oli varem HP ka,aga see on rohkem remondis käinud kui li*s kuu jooksul oma keha müünud.
    Hetkel lauaarvuti on ka mul Dell ja on väga hästi vastu pidanud oma aja kohta.
    Netist ka uurinud,aga pmst alla "10k eegu" ei saa vist mitte midagi?Kohe pole plaanis välja vahetada,aga siis vähemalt väike moti lisa volüümi sees hoida,sest kuu kahe prst tahaks kindlasti välja vahetada juba.
    Last edited by qbj0hn; 19.02.11, 14:01.

Comment

• Spewmonkey
      Seina Augustaja
      • Oct 2008
      • 2293

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
      Keegi soovitab mingit normaalset Delli läpakat?Mänge ei mängi ja kasutan ainult pokkeriks ja netis olemiseks.Lisaks oleks hea kui mingi 24' ekraani saaks järele ühendada.Ei pea mingi ulme püss olema,peaasi,et need oma asjad saab aetud,aga noh samas ka ,et ei peaks pikemat aega välja vahetama ja oleks töökindel.
      Võib mingeid teisi firmasid ka soovitada,aga nagu aru saanud siis Dell on nuts.Endal oli varem HP ka,aga see on rohkem remondis käinud kui li*s kuu jooksul oma keha müünud.
      Hetkel lauaarvuti on ka mul Dell ja on väga hästi vastu pidanud oma aja kohta.
      Netist ka uurinud,aga pmst alla "10k eegu" ei saa vist mitte midagi?Kohe pole plaanis välja vahetada,aga siis vähemalt väike moti lisa volüümi sees hoida,sest kuu kahe prst tahaks kindlasti välja vahetada juba.
      10k eegi eest ei saa kindlasti ühtegi tutikat solid läpakat. Lenovo on nuts, Dell on second best ilmselt. Otsi HV foorumist imo. 3-6 kuud kasutatud läpakal(garantii 2.5a vs 3a) ja tutikal ei ole reaalselt mingit vahet, aga hinnavahe on kuskil ~30%(pole ammu uurinud, võin eksida törtsu, aga sinna auku peaks jääma. Isegi kui läpakas on aasta vana ja näeb okei välja, siis garantiid on ikka 2a järel, mida on rohkem kui piisavalt.

Comment

• camu
        Super Moderaator
        • Jan 2009
        • 3411

Algselt postitas Spewmonkey Vaata postitust
        10k eegi eest ei saa kindlasti ühtegi tutikat solid läpakat. Lenovo on nuts, Dell on second best ilmselt. Otsi HV foorumist imo. 3-6 kuud kasutatud läpakal(garantii 2.5a vs 3a) ja tutikal ei ole reaalselt mingit vahet, aga hinnavahe on kuskil ~30%(pole ammu uurinud, võin eksida törtsu, aga sinna auku peaks jääma. Isegi kui läpakas on aasta vana ja näeb okei välja, siis garantiid on ikka 2a järel, mida on rohkem kui piisavalt.
        Nõus! Endal latitude millega võib rahule täitsa rahule jääda, võrreldes teiste arvuteid. Isegi Delli Vostro, mis vennal on, tundub vähemasti koostekvaliteedilt vägagi korralik võrreldes Inspirioni seeriaga. Mingisugust väändumist ja pole ning konstruktsioon on tugev.
        IBMi pole näppind, aga ilmselt on kvaliteet veelgi parem Dellist. Hind ka.

Comment

• albinar
          Õpihimuline Mängur
          • Nov 2010
          • 346

Minu arvamus ka et kõige esimene ikka IBM ja siis dell ning ülejäänud crap.

Comment

• qbj0hn
            Auk on auk. FAKT!
            • Nov 2008
            • 7091

Dunno,sõber just ostis 11k-ga jumala normaalse Delli elionist.Ja ta mängib veel igasugu mänge ka lisaks,mida mina näiteks ei tee.Ma ei ostaks elusees mingit 20k-st asja selleks,et pokkerit mängida ja netis surfata...

Comment

• Spewmonkey
              Seina Augustaja
              • Oct 2008
              • 2293

Dunno,sõber just ostis 11k-ga jumala normaalse Delli elionist.Ja ta mängib veel igasugu mänge ka lisaks,mida mina näiteks ei tee.Ma ei ostaks elusees mingit 20k-st asja selleks,et pokkerit mängida ja netis surfata...
              Mul sõbrad ostavad ka 7-8k'ga normaalseid Ordisid. Tegelt on päris head pillid, GTA3 jookseb suht hästi.

Comment

• qbj0hn
                Auk on auk. FAKT!
                • Nov 2008
                • 7091

Yeah,ma nii mõtlesingi.Et,mul ulme püssi pole vaja :).Aga samas võiks olla töö kindel,mitte mingi HP mis krõpsupaki kampaaniatega antakse kaasa.
                Tõenäoliselt mu praegusel arvutil ei jooksegi GTA3 lol.Aga viimasel ajal on mu jaoks aeglaseks siiski jäänud neti ja pokkeri kohapealt.
                Ema ostis ka alles hiljuti tutika ordi 12k-ga,reso on julmalt hea sellel.Aga ma ise ei usalda seda firmat ntx,kunagi kui mul ordi oli siis see käis nii palju paranduses,et lõpuks peale korpuse ühtegi oma juppi sees enam polnud.
                Kui 7-8k-ga saaks enam vähem arvuti siis oleks tip top.Nagu mainisin siis mängud mul savi,pole 5a ühtegi mängu arvutis mänginud peale mõne MMORPG-e.

Comment

• con
                  Pokkerihai
                  • Jul 2010
                  • 1954

seal vähe pädevam seltskond.

ei ole spetsialist aga mõned suuremad asjad:
                  müra,
                  garantii(müüja poolne support jne, et kuu aega läpakat parandusest ei ootaks)
                  transport- pmst kaal, korpuse tugevus jne
                  ekraani pikslid ja üldse kvaliteet kui selline ekraan
                  7200rpm hdd on ikka tükk maad kiirem nt hemi jaoks. ennem võtaks oluliselt väiksema 7200 kui suurema 5400

protsessor, video, kõvaketas põhised asjad, pmst võiksid endale teha selgeks mis on hea ja mis mitte, pole kuigi suur valik. palju on mudeleid millest eemale hoida jne.
                  google reviewid väga head asjad, igast läpakast olemas+ igast videokaardist jne.

kui nt gta4 enb modiga tahad mängida siis miinimumnõuded on tugev i4, pigem i5, 4gb ddr3, graafika mis toetab shader mode 3.0 v kõrgemat.
                  youtubes fullscreeniga eriti hea:
                  [YOUTUBE]5m3oxZBpaGQ&feature=player_embedded[/YOUTUBE]

Comment

• qbj0hn
                    Auk on auk. FAKT!
                    • Nov 2008
                    • 7091

Tänud,praeguse arvutiga on selles suhtes vedanud,et kui isegi toas hiir vaikselt olla ja vaikuses siis ei saa aru,et arvuti käiks.Jube vaikne pill ikka selle kohta,et ta suht vana mul juba.

Comment

• Pahvak
                      Pastilaa?? Ei!
                      • Dec 2008
                      • 4431

Mul sõbrad ostavad ka 7-8k'ga normaalseid Ordisid. Tegelt on päris head pillid, GTA3 jookseb suht hästi.
                      Sarkasm on tore.

Ma ei ostaks elu sees elionist 11k eest laptopi, vaid pigem HV-st kasutatud ja ~2a garantiiga. Aga noh osad inimesed lihtsalt on rumalad. Mul sõber on ostnud nt. 2 ordi laptopi, hoolimata sellest, et esimene viskas kogu aeg restarti, sest mingid toiteka probleemid olid. See oli 4a tagasi ja laptop maksis vist ca 20k ja ikka tal oli vaja teine ka osta, mis üllatus-üllatus töötas sama "hästi".

Kui nüüd tuleb mingi tüüp välja ja kisab, et tema ordi töötab väga hästi, siis tasuks mõelda selle peale, et äkki sul on vedanud, sest ega kõik ordi laptopid ei lähegi katki, aga tundub, et see % on kõvasti suurem kui kvaliteettootjatel.
                      Fullstacks have more fun.

Comment

• leits
                        Hundinui
                        • Apr 2009
                        • 9562

mul endal vist nyyd ka 2a+ vana Dell E6500 .. 2x on vahetatud seda ekraani ymbrist ... ei teagi nimetust .. see ekraani ymber olev plastik riba. Peale 1 korda pandi uus valesti kylge j2i kuidagi pinge alla ja j2lle pooleks ... Nyyd viimane on ilusti kestnud .. Eelmine n2dal hakkas mängides pilti eest ka ära loopima .. viisin jälle garantiisse .. Esimest korda lasin puhastada siis, nagu villane sokk oli olnud

Comment

• camu
                          Super Moderaator
                          • Jan 2009
                          • 3411

Selles mõttes, et päris jama suust välja ajada pole ka mõtet. Sõna "jumala normaalne" iseloomustab arvutit tõesti väga hästi.
                          10k eest äriklassi arvutit uuena ei saa. See, et sa mänge mängida ei taha on teisejärguline. Läpakal, erinevalt lauaarvutist, maksab koostekvaliteet ka. Kui mänge tahaksid mängida tuleks tõenäoliselt 25+k välja käia.

Comment

• qbj0hn
                            Auk on auk. FAKT!
                            • Nov 2008
                            • 7091

No ma ei tea jah nendest eriti.Jumala normaalne kvalifitseeruks mul sellega,et saan asjad ära teha mida ma ka praegu teen.Ainult praegu on törts aeglane.

Comment

• camu
                              Super Moderaator
                              • Jan 2009
                              • 3411

Pigem tuleks lasta mõnel asjatundjal arvuti üle vaadata. Säästad uue läpaka raha tõenäoliselt.

Comment

• kardaanirist
                                Pokkerihai
                                • Nov 2009
                                • 3675

äriklassi sülearvutit osta on overkill imo. pigem ostan odavama läpaka, millega ringi liigun ja koju siis mõne kõvema raali. sülearvuti saab lihtsalt nii palju väntsutamist (küll ühe külje peal, kord teise külje peal kotis jne jne), et kahju hakkaks. kellel raha üle, siis muidugi teine teema.

Comment

Working...