Läptopi ostuabi.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • neeme
    Grinder
    • Nov 2008
    • 540

Läptopi ostuabi.

Tahan läpparit osta, aga ise nendest suurt ei tea, sellepärast pöördungi siia mõne targema poole. :)
    Läen järgmisel aastal ülikooli ja koolitööde tegemiseks ja kindlasti pokrimängimiseks. Peab jooksma korralikult, et mul ei teki mingeid probleeme kuskil Starsis 20 lauaga või PKRis mängimisega. Üldiselt ma niiväga hinda ei vaata, mingit odavat juustu ostma ka ei hakka, aga siiski peab läppar oma hinda väärt olema.

Palun pakkuge midagi mulle . :)
  • ottokatz
    Julm Donk
    • Jun 2009
    • 29

Re: Läptopi ostuabi.

Hinnaklass oleks alguseks parem teada...töömasinana on siiani minujaoks ületamatu ibm...nüüd vist lenovo T klass, enda jaoks kodus on HP...nõrk koostekvaliteet, oleks pidanud qompaqi soetama. Tööd tehes kasutan siis Lenovo T61, ja kodus on mingi meediakeskused HP-lt

Comment

• peokuningas
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 444

äriklass on märksõna

Comment

• Davy
        Vana Tegija
        • Oct 2008
        • 1341

Algselt postitas peokuningas
        äriklass on märksõna
        teine märgusõna on pixlite arv

ma vist varsti hangin selle.

Hinnavaatlus.ee on Eesti suurim ja vanim tehnikaalast hinnainfot ja nõuandeid edastav internetikeskkond.

Sellel on samapalju piksleid kui mu 24 tollisel monitoril(mis samuti poes oli suurima piklite arvuga 24 tolline monitor).
        Neeme kui tahad võid vaadata mu päevikust kuidas 1920:1200 pikslite arvuga ekraanil starsi lauad paiknevad.

Comment

• Pahvak
          Pastilaa?? Ei!
          • Dec 2008
          • 4431

Tasuks ikka aku vastupidavuse, kaasaskandmise ja muude sülearvutile iseloomulike omaduste peale mõelda. Päris nukker vaadata neid suuri sülearvuteid, milledel ei pea aku isegi Tallinn-Tartu bussisõitu vastu. Julgen arvata, et starsi 20 lauda + hudi veavad kõik uued läpparid välja.

Ise oman vana 12" ekraaniga ibm X31 ja olen väga rahul - masin nagu tank. Enamasti pole arvuti vanus süüdi selles, et masin jääb aeglaseks, vaid tihend, mis on tooli ja klaviatuuri vahel.

EDIT: 17" laptopid wtf :)
          Fullstacks have more fun.

Comment

• Davy
            Vana Tegija
            • Oct 2008
            • 1341

Algselt postitas Pahvak
            Tasuks ikka aku vastupidavuse, kaasaskandmise ja muude sülearvutile iseloomulike omaduste peale mõelda. Päris nukker vaadata neid suuri sülearvuteid, milledel ei pea aku isegi Tallinn-Tartu bussisõitu vastu. Julgen arvata, et starsi 20 lauda + hudi veavad kõik uued läpparid välja.

Ise oman vana 12" ekraaniga ibm X31 ja olen väga rahul - masin nagu tank. Enamasti pole arvuti vanus süüdi selles, et masin jääb aeglaseks, vaid tihend, mis on tooli ja klaviatuuri vahel.

EDIT: 17" laptopid wtf :)
            Ma võtaks ikka selle 20,1 tollise :)

Kuna olen mees , siis laptop käib mul alati kas seljakotis või laptopi kotis ja seal ei mängi raskus ega suurus mingit rolli. Oluline on see kui praktiline on ta kuskil laua peal töötades. Absoluutselt ei kujuta ette, kus mul läheks vaja väikest ja kompaktset laptoppi. Looduses laptopiga matkamine tundub mulle veidi nonsense. Aku kestvuse kohta... mehed kuhu te neid laptoppe veate, et teil aku tühjaks saab.

Ja teiseks, nagu aru saan , siis Neeme tahab endale arvutit ülikooliajaks st. et lauaarvutit ta ei ostagi.

Comment

• leits
              Hundinui
              • Apr 2009
              • 9562

Algselt postitas Davy

Hinnavaatlus.ee on Eesti suurim ja vanim tehnikaalast hinnainfot ja nõuandeid edastav internetikeskkond.

Sellel on samapalju piksleid kui mu 24 tollisel monitoril(mis samuti poes oli suurima piklite arvuga 24 tolline monitor).
              Neeme kui tahad võid vaadata mu päevikust kuidas 1920:1200 pikslite arvuga ekraanil starsi lauad paiknevad.

no offence aga 17" pole enam "laptop" .. vaid on nö koduarvuti juba ... raske nagu kolakas, mis mõte sellel on?
              aku vastu pidavus nendel 17" on nonsense ..

ja vostro seeria on delli sääsruseeria, puhas ****, paaril tuttaval olnud, nagisevad ja kolisevad ..

teema algatajale..

delli e seeria
              hp äriklassi seeriad, mitte jumala pärast need pavilionid.

MITTE MINGIL JUHUL EI OSTA ORDID,desknote vms huga buga .. see on täielik **** .. võib tunduda odav ja ahvatlev .. aga puhas pask. omast koegmusest ytlen, et esumene laptop obv oli ordi, kuna odavalt sai ju nii võimsa .. täielik sitt, puhas pask .. selle jahutussüsteem oli esiteks nii vittus juba et peale puhastamist 2 kuu pärast pani pillid jälle tasku, kuna kuumeneb yle jne jne .. üldiselt see on suur häda ja vaev

lenovo äriklassi seeria peaks ka olema ok..

märksõna ongi "äriklass" .... mul on ntx dellil selline garantii .. et kui kuskuil välismaal nad ei suuda 2 öö päevaga mu pc'd korda teha, antakse samaväärne vastu kasutamiseks vms ..

delli e6500 võin julgelt soovitada, ise oman seda... estpatrickul on e6400 .. põhmst sama aint oli vist 13" ekraaniga ...

enda dellist nii palju: 4gb mäku dual core 2.53ghz prose, 200gb 7200rpm ketas, klaveri valgus, led display ... hind obv oli soolane ca 25k .. aga ta on super ka .. 9cellise akuga olen 4.2h wifi alas ...

üldiselt odavat ja head üldjuhul ei saa (va mingid mega promod)

Comment

• Potsataja
                õilishing
                • Oct 2008
                • 5270

Algselt postitas Davy

Leits, kas sa näitajaid võrdlesid peale kaalu ja aku kestvuse, mis on tegelikult sekundaarne, kui omanik just 100% kondivaluga ei liigu. Alustagem hinnast, liigume edasi prose juurde ja ka RAM väärib märkimist

Comment

• Marek K.
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 1477

sale24.ee - suht kuldne koht läpaka ostmiseks

Comment

• ok2aa
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 1903

17 tolline on normal tööarvuti, reisidele kaasa on väiksemad normaalsed - t61, väiksed dellid jne. vähemalt mul on nii. igapäevaseks kasutamiseks on väiksed liiga sitanikerdised imo

Comment

• leits
                      Hundinui
                      • Apr 2009
                      • 9562

Algselt postitas Imric
                      Leits, kas sa näitajaid võrdlesid peale kaalu ja aku kestvuse, mis on tegelikult sekundaarne, kui omanik just 100% kondivaluga ei liigu. Alustagem hinnast, liigume edasi prose juurde ja ka RAM väärib märkimist
                      lol laptopi puhul on aku kestuvus PRIMAARNE .. milleks sul see laptop muidu on? ja kaal on teine üli primnaarne ... mobiilsust tuleb hinnata ..

saage aru et laptop ei ole tava pc asendaja ... obv mõnele inimsesle ta on...

mina alustaks pigem kaalust, aku kestvusest ja siis liigun prose ramini jne ...

Comment

• Marek K.
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 1477

ise pakuks miski väike dellikene + kodus tarbimiseks mingi nuts monitor külge :)

Comment

• groams
                          Grinder
                          • Dec 2008
                          • 683

hehee.

Tahaksin küsida, kui juba targemad siin jutustavad.

Keegi võiks rääkida midagi läpakate kohta, mis oleksid head ülikoolis töötamiseks, random neti kasutmine + mingite filmide vaatamine jne.
                          Ehk selline üligeneral liferi arvuti, lihtsalt selle mõttega et saaks netis käia ja koolitöid teha.

Tähtis oleks siis kaal ja aku kestvus, hinna klass võiks jääda 10k piirimaile.

Aitäh!

Comment

• leits
                            Hundinui
                            • Apr 2009
                            • 9562

Algselt postitas groams
                            hehee.

Keegi võiks rääkida midagi läpakate kohta, mis oleksid head ülikoolis töötamiseks, random neti kasutmine + mingite filmide vaatamine jne.
                            Ehk selline üligeneral liferi arvuti, lihtsalt selle mõttega et saaks netis käia ja koolitöid teha.

Aitäh!
                            kasutatud garantiiga mõni tuntuma tootja pill? 10k eest nüüd ilmselt väga head nahka ie sea, samas hetke hindasid väga ei tea ka ..

Comment

• ok2aa
                              Klubi Liige
                              • Oct 2008
                              • 1903

Algselt postitas groams
                              hehee.

Aitäh!
                              vaata dell inspiron seeriat?

Comment

Working...