Läptopi ostuabi.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • leits
    Hundinui
    • Apr 2009
    • 9562

Re: Läptopi ostuabi.

Algselt postitas BuildUp
    Mind huvitab KUI SUUR SIIS TEGELIKULT ON VAHE http://www.laptopid.ee/index.php?vaata=378 ja http://www.max.ee/?p=1960 vahel?

esimene on kasutatud v siis nö refurbished. (tehasesse siis vist tagais saadetud ja korda tehtud vms) ..

Comment

• Tarmonator
      Lingiparandaja
      • Oct 2008
      • 3274

proovid mõnda äriklassi pilli ning siis enam ordi nässi ei taha
      jah, ma ei tahtnudki oma eelmise postiga väita, et ORDI oleks mugavuselt või tootekvaliteedilt võrreldav mingi kallima äriklassi mudeliga. ei, kaugele maha jääb.
      ma tõin lihtsalt välja, et oma ülesande täidab ta ära. aga ei enamat.

Comment

• Oliverk
        Moderaator
        • Nov 2008
        • 3016

Supsti sa loed vist valet Hinnavaatluse foorumit. Seal kurtmispostides 50 prossu on HP kohta 40 prossu Ordi nässide ja ülejäänud saavad 10 prossu sõimu. Mingit ordinässkat ei soovita küll kellelegi parem võtku siis HP juba.

Comment

• Maheaatom
          Grinder
          • Oct 2008
          • 958

E5400 tundub üsna mõistlik naisele "pühapäeva" arvutiks (HV leidsin ka mingi 10K-ga). Kardan et need väikesed (7-10 tolli ekraan) on vist ikka liiga väikesed.

Comment

• groams
            Grinder
            • Dec 2008
            • 683

Keegi võiks rääkida midagi head/halba nende kohta - Asus K50IN või siis Dell Inspirion mini 1210

Comment

• kivisaba
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 2514

käige ära kindlasti www.l2ptop.com seal saate natuke haridust läpakate kohta ja hinnad on VÄGA soodsad
              pakutakse nii kasutatud kui uusi mudeleid
              ise ostsin sealt T61 mudeli maksin 15k kui sama mudel elionis oli näiteks ligi 20k (19999 or 19499 ei mäleta) ja sellel oli sisu kehvem
              enda arvuti kohta on tegelikult 2 pretensiooni ja mõlemas olen ise süüdi
              1 see et üks leftclick on läbi läinud suht, poolvigaselt töötab põhjus liiga palju tilti ja all inne ....
              2. see et ventikas läks korra läbi garantiis vahetati obv ära aga arvatavasti olen ise õhjustanud hoides arvutit pidevalt voodi peal ja mitu korda töötavana pannud kotti, mille peale ta suht kuumaks läinud :S

peksa võid sellele arvutile muidugi ohtralt anda mu vennal on olnud oma T60p mingi 3 aastat ja oi ta on seda tagunud
              ainult korra paranduses olnud ja see oli ka siis kui ta jooki valas klaverile ja ei saanud õigel ajal jaole ja siis läks vahetusse vaid klaver

Comment

• Tigrano
                Administraator
                • Oct 2008
                • 7614

Ostsin lolli peaga HP pavilioni, millega peale aastast kasutamist pole enam midagi teha. Järmine läpakas saab olema kindlasti IBM või siis DELL millel on tavaliselt pikem garantii.

Comment

• neeme
                  Grinder
                  • Nov 2008
                  • 540

Nonii.
                  Tegin valiku ära: http://sale24.ee/ariklassi-dell-lati...t-p-29773.html

Teine mille vahel valisin lõpuks oli see: http://shop.it.ee/refurb/E6400ATGref...?product=27161

Tellisin ära ka. Ootame kuna siis saabub :)

Comment

• koer55
                    Julm Donk
                    • Mar 2009
                    • 48

Algselt postitas TIGRANO
                    Ostsin lolli peaga HP pavilioni, millega peale aastast kasutamist pole enam midagi teha. Järmine läpakas saab olema kindlasti IBM või siis DELL millel on tavaliselt pikem garantii.
                    HP Pavilioni DV6000 seeria tüüpviga on tõesti emaplaatide kohutavalt suur suremus, tavaliselt täpselt peale garantiiaja lõppu. Samas neid saab tegelikult remontida ja ka uued emaplaadid on kohati päris soodsalt saadaval kui vana ellu äratada ei õnnestu.

Comment

• Tigrano
                      Administraator
                      • Oct 2008
                      • 7614

Algselt postitas koer55
                      HP Pavilioni DV6000 seeria tüüpviga on tõesti emaplaatide kohutavalt suur suremus, tavaliselt täpselt peale garantiiaja lõppu. Samas neid saab tegelikult remontida ja ka uued emaplaadid on kohati päris soodsalt saadaval kui vana ellu äratada ei õnnestu.
                      Mul praegu seisab siin nurgas lihtsalt, maksis mingi 16k eeke ja täpselt nädal peale garantiiaja lõppu ohkas ära. Mõtlesin, et saadan selle HP servicesse või palju need emaplaadid maksavad.

Mul selline viga, et ekraan hakkab virvendama ja siis varsti ei näe midagi enam ekraanilt. Sellised pisikesed jooned tekivad pikki ekraani.

Ning läpakas nii haigelt kuumaks läheb ka alati.

Comment

• koer55
                        Julm Donk
                        • Mar 2009
                        • 48

Algselt postitas TIGRANO
                        Mul praegu seisab siin nurgas lihtsalt, maksis mingi 16k eeke ja täpselt nädal peale garantiiaja lõppu ohkas ära. Mõtlesin, et saadan selle HP servicesse või palju need emaplaadid maksavad.

Mul selline viga, et ekraan hakkab virvendama ja siis varsti ei näe midagi enam ekraanilt. Sellised pisikesed jooned tekivad pikki ekraani.

Ning läpakas nii haigelt kuumaks läheb ka alati.
                        Uued emaplaadid neile on suurusjärgus 1,7-4k umbes kui õigest allikast osta, täpne hind sõltub konkreetsest mudelist. Samas saab tihti ka remontida vana plate ja ei peagi vahetama. Panen PM selle kohta.
                        Kuumus on selle rüperaali puhul "tooteomadus" ja pole midagi teha paraku sellega.

Comment

• Tigrano
                          Administraator
                          • Oct 2008
                          • 7614

Algselt postitas koer55
                          Uued emaplaadid neile on suurusjärgus 1,7-4k umbes kui õigest allikast osta, täpne hind sõltub konkreetsest mudelist. Samas saab tihti ka remontida vana plate ja ei peagi vahetama. Panen PM selle kohta.
                          Kuumus on selle rüperaali puhul "tooteomadus" ja pole midagi teha paraku sellega.
                          Tänud. Ma ise ka kunagi arvutite jne koopiamasinatega tegelenud, aga kui ajaga kaasas ei käi, siis ei jaga ööd ega mütsi, sest ulme kiirusel muutub kõik selles valdkonnas.

Comment

• kollane
                            Pokkerihai
                            • Nov 2008
                            • 2031

mul sama aparaat, ka viskas sussid tavasse tööle enam ei läinud samuti pilt virvendas.
                            üks tuttav arvutimees kuumutas miskit seal ja tegi korda.
                            nüüd väga harva kergelt ekraan vilgub mõneks sekundiks aga muidu tiptop

Comment

• leits
                              Hundinui
                              • Apr 2009
                              • 9562

Mul 3. kursavennal need pavilionid saba andnud :D

Comment

• Timpz
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 2029

mida sellest arvate, on graafika kaart korralik? kuidas muidu tundub?

Comment

Working...