*** Augusti offtopic - Lõikuskuu toob suuremad kasumid ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: *** Augusti offtopic - Lõikuskuu toob suuremad kasumid ***

Algselt postitas PokerDevil
    Iga saatega temagi areneb ma kujutan ette.
    Pokkerimõistetes küll, üldises mängus väga vähe. Sinu loogikat jälgides on F1 kommentaatorid ka väga hea formelisõitjad või vähemalt keskmisest Johnist paremad formelisõitjad?

Comment

• PokerDevil
      Vana Tegija
      • Oct 2008
      • 1177

Ega keegi meist kohe alguses kõike ei teadnud. Mardisalu on hea kommentaator ja sellepärast võetigi pro asjatundja kõrvale, kes asju seletaks rohkem lahti.

Comment

• PokerDevil
        Vana Tegija
        • Oct 2008
        • 1177

Algselt postitas ranka
        Pokkerimõistetes küll, üldises mängus väga vähe. Sinu loogikat jälgides on F1 kommentaatorid ka väga hea formelisõitjad või vähemalt keskmisest Johnist paremad formelisõitjad?
        Ma pole otsest skilli arenemisest rääkinud. Lihtsalt ju ta varsti põhitõdesid teab.

Ja sinu F1 näide on ikka väga midagi muud, kui pokker. Pokkerit sa võid õppida laua taga pekki kogudes, F1 jaoks on vaja midagi muud.

Comment

• leho57
          Grinder
          • Nov 2008
          • 664

see on nagu high stakes pokeriga... esimesel hooajal oli Gabe see mees kes teadis ja Benza seal tegi rohkem pulli ning õppis mängu... a vot nüüd oskavad mõlemad... ja nagu Gabe isegi ütles, ta võib komenteerida väga hästi aga mängida ta nii ei oska... mida tõenäoliselt võib ka mardisaluga juhtuda kui see saade pikemaks ajaks jääb.

Comment

• RudiTurbo
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 4167

irw, head vastused olid sellel Meganil seal Face The Aces ;D

Comment

• hotcocacola
              HTCCACLA
              • Oct 2008
              • 14473

http://www.ohtuleht.ee/index.aspx?id=340426

faken unreal :o :o :o :o :o

ööd

Comment

• virx747
                Grinder
                • Nov 2008
                • 751

Mardisalu on väga lahe vend, pealegi hull igasuguse spordi fanatt! Olen kindel, et ta areneb väga kiiresti, andke aega ja armu! :) Keegi peab seal ju ikka professionaalne spordireporter ka olema ja pole ju meie väiksest eestist võtta sellist, kes kohe juhuslikult ka pokkeri pro on. Pigem on ikka positiivne ju, et sellist asja eesti keeles tehakse!

Comment

• -andres-
                  Moderaator
                  • Oct 2008
                  • 4546

Algselt postitas virx747
                  Mardisalu on väga lahe vend, pealegi hull igasuguse spordi fanatt! Olen kindel, et ta areneb väga kiiresti, andke aega ja armu! :) Keegi peab seal ju ikka professionaalne spordireporter ka olema ja pole ju meie väiksest eestist võtta sellist, kes kohe juhuslikult ka pokkeri pro on. Pigem on ikka positiivne ju, et sellist asja eesti keeles tehakse!
                  +1

Comment

• antnx
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 3102

Mulle meeldis. Ma arvan, et tädi maali kes arvab, et pokker on hasartmäng näeb nüüd ka asja proffesionaalsemat külge. Mis on hea.

Comment

• kuco
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 1910

Mina vaatasin EPT ülekannet öösel ja kui väga aus olla siis suisa vastik ei olnud.
                      Viriseda saaks alati aga üldjoontes oli tulemus väga hea.

Comment

• Tarmonator
                        Lingiparandaja
                        • Oct 2008
                        • 3274

tänane beat: hambaarstil käik tõmbas 5BI miinusesse :-\

a samas alustasin eile õhtul Mihkel Raua raamatu lugemist. uih nuts. tõotab huvitav lugemine tulla.

Comment

• Rage
                          Klubi Liige
                          • Nov 2008
                          • 6853

yeahh.. fucking nuts.. iga arvuti sisse lülitamine algab FTP reinstallimisega, sest muidu lihtsalt menüüd ei ilmu nähtavale:-/

Comment

• donkament
                            Pokkerihai
                            • Apr 2009
                            • 1945

Nad ei saanud pihta sellele "sweat with Jason Mercier", st et sa näed ainult Mercieri kaarte ning vastaste omi mitte, kommentaatorid rääkisid, et vastane pani pocket camist mööda :). Muidu igati positiivne, ega kõik ei saagi algul 100% õnnestuda. Edu neile!

Comment

• andu_andu
                              Pokkerihai
                              • Jan 2009
                              • 4050

Mardisalu, pokkerivõõra inimesnea, tegi ikka väga head tööd minu meelest. Teine kommentaator suutis ka asja sellistesse sõnadesse panna, et algajal hea arusaada ja pokkerimängijale ka samas liiga jube ei tundu mu meelest. Jään järgmist korda ootama.

Comment

• Kris
                                Grinder
                                • Mar 2009
                                • 860

Algselt postitas antnx
                                Mulle meeldis. Ma arvan, et tädi maali kes arvab, et pokker on hasartmäng näeb nüüd ka asja proffesionaalsemat külge. Mis on hea.
                                Võin kinnitada, et Maali arvab ikka, et tegu on hasartmänguga, samuti arvab Maali mees.

Comment

Working...