Ametlik Arvutimurede lahendamise teema
Collapse
X
-
Re: Ametlik Arvutimurede lahendamise teema
Veel soovitusi? Hind jääb nähtavasti ikkagi sinna 24' juurde. See tundub muidu toreda mudelina.Algselt postitas Mrt1989 Vaata postitust
Comment
-
Keegi targem võiks veidi aidata. Kas on selline asi võimalik, et läpakale panna taha 2 monitori ? Olemas VGA ja HDMI auk. Graafikakaart Ati Radeo HD 4570. Aruvti Dell Studio 1555
Comment
-
Video päris vana juba ja HD4xxx seeria ei tohiks toetada seda.Algselt postitas MartinGarcia Vaata postitustKeegi targem võiks veidi aidata. Kas on selline asi võimalik, et läpakale panna taha 2 monitori ? Olemas VGA ja HDMI auk. Graafikakaart Ati Radeo HD 4570. Aruvti Dell Studio 1555
Comment
-
See esimene peaks väga hea olema, kunagi reviewdest uurisin siis jäi endale ka igalpool silma see. Tulevikus plaan sama monitor soetada.Algselt postitas taipupole Vaata postitustVeel soovitusi? Hind jääb nähtavasti ikkagi sinna 24' juurde. See tundub muidu toreda mudelina.
Comment
-
Sitta kah, läheb monitori ostuks, aga jäi täna silma, et Ordist saaks 27'' tollise Samsungi monitori sama raha eest. Kumb siis mõtekam oleks tegelt?
24'' Dell UltraSharp 24 Monitor - U2412M mille reso on 1920x1200
või
27" S27C450B Series 4 LED Business Monitor mille reso on 1920 x 1080
/Ja veel, kas Arvutitarka saab usaldada? Arvestades, et see on vana Arvutikeskus millega oli inimestel tihti probleeme, kaasaarvatud mul endal kui käisin aasta aega garantiis arvutiga, enne kui sõber selle korda tegi.Last edited by Romka; 08.02.14, 00:13.
Comment
-
Ma võtaks delli, mul 27'' 2560x1440 ja ei tahaks selle taga küll 1080 resoga istuda. Arvutitark on usaldusväärneAlgselt postitas Romka Vaata postitustSitta kah, läheb monitori ostuks, aga jäi täna silma, et Ordist saaks 27'' tollise Samsungi monitori sama raha eest. Kumb siis mõtekam oleks tegelt?
24'' Dell UltraSharp 24 Monitor - U2412M mille reso on 1920x1200
või
27" S27C450B Series 4 LED Business Monitor mille reso on 1920 x 1080
/Ja veel, kas Arvutitarka saab usaldada? Arvestades, et see on vana Arvutikeskus millega oli inimestel tihti probleeme, kaasaarvatud mul endal kui käisin aasta aega garantiis arvutiga, enne kui sõber selle korda tegi.
Comment
-
olen omanud mõlemat, 27" 1080p ja 24" 1200p, valiks kindlasti 24"-se. sellest 3st tollist ei ole midagi kasu, sest 24" on juba üle keskmise suur monitor pluss kaotaksid lihtsalt 120p reso..
Comment
-
Jätkame seda monitori teemat nüüd veits koomilisemal toonil. Täielik dumbjuuser ikka.
Käisin eile Arvutitargas ja näitasin neile, et tahan Dell U2412M monitori, selle asemel müüsid nad kogemata mulle Dell U2414H monitori, lepingus kõik klapib nii nagu müüdud ja pmts minu enda viga, et poes ei suutnud vahet teha. Monitor mille nad mulle müüsid on uuem aga samas 1920x1080 pixlit ainult, mõtekam oleks siis minna ja välja vahetada, right?
Ehk siis, tahtsin seda:
Ja sain hoopis selle:
Pmts kas see 120 pixlit on väga suur erinevus, et selle nimel minna välja vahetama monitori? Ei oska võrrelda tbh.
Comment
-
isa soovib endale osta sülearvutit. kasutaks sisuliselt ainult internetis käimiseks. kas midagi 300€ kandis leiaks, mis kohe kätte ära ei laguneks? ekraani suurus 12-14 tolli. (15+ tolli sellises hinnaklassis vast ei leia).
Comment
Comment