Ametlik Arvutimurede lahendamise teema

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • -andres-
    Moderaator
    • Oct 2008
    • 4546

Re: Ametlik Arvutimurede lahendamise teema

Algselt postitas koer55
    Torrentist jäädki üle saama tõenäoliselt. Genuine Validationit ei läbi sul netist tõmmatud XP isegi siis kui key originaal on
    Pane Windows 7 kui raud võimaldab, täiesti tasuta prooviversioon saadaval MS-i kodukal praegu.

Comment

• koer55
      Julm Donk
      • Mar 2009
      • 48

See ei tööta enam ammu :)

Comment

• Oliverk
        Moderaator
        • Nov 2008
        • 3016

Miskid valed andmed sul koer. Xp on töödanud viimased 10 aastat ja töötab ka praegu.

Cod otsi mõni corporate keyga XP.

Comment

• koer55
          Julm Donk
          • Mar 2009
          • 48

Algselt postitas Oliverk
          Miskid valed andmed sul koer. Xp on töödanud viimased 10 aastat ja töötab ka praegu.

Cod otsi mõni corporate keyga XP.
          Ei noh, XP muidugi töötab, aga viidatud crack on antud hetkeks kasutu..
          Op-süs, mis automaatselt ei uuendu, on väga suur turvarisk ja ei soovitaks kellegil seda teed minna, et lihtsalt uuendused kinni keerata ja õndsas usus elada, et temaga midagi ei juhtu. Eriti just kui tegeletakse näiteks pokkeriga, kus suht suured rahasummad on kaitstud vaid ühe lühikese parooliga..

Comment

• Oliverk
            Moderaator
            • Nov 2008
            • 3016

No need Xp turvavaaugud on suht suva ikkagi. Tava inimest ei mõjuta need midagi. Pokkeriaccountide ülelaskmine käib keyloggerite kaudu. Saadakse teada meilikonto ja selle paroolid ja rohkem pole tarviski.

Aga ega ma Xp ise ka ei soovita. Miks sõita Sierraga kui uusi autosid ka niisama saab. Win 7 on täitsa kobe asi ja kõik töötab ka sellega.

Comment

• ranka
              Miljon Põhjust Kodus Olla
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas koer55
              Op-süs, mis automaatselt ei uuendu, on väga suur turvarisk ja ei soovitaks kellegil seda teed minna, et lihtsalt uuendused kinni keerata ja õndsas usus elada, et temaga midagi ei juhtu. Eriti just kui tegeletakse näiteks pokkeriga, kus suht suured rahasummad on kaitstud vaid ühe lühikese parooliga..
              Ilma PS tokenita ma XP-d kasutada ei julgeks, tokeniga aga küll ja julgen sisselogida igast august, isegi läbi unsecured wifi või võõrast läpparist. See ka põhjus, miks läksin tagasi XP peale, enne tokeni tulekut kasutasin just Vista uuenduste pärast Vistat.

Comment

• Skyline
                Grinder
                • Dec 2008
                • 510

Algselt postitas koer55
                Ja nii ongi, uuendused võib südamerahuga maha keerata ja millestki ilma ei jää. Kõige suurem turvarisk asub kuvari ja tooli vahel asuvas tihendis.

Comment

• -andres-
                  Moderaator
                  • Oct 2008
                  • 4546

Algselt postitas Skyline
                  Ja nii ongi, uuendused võib südamerahuga maha keerata ja millestki ilma ei jää. Kõige suurem turvarisk asub kuvari ja tooli vahel asuvas tihendis.
                  +1

Ning kui suur kartus, siis pidevalt uuendatud NOD32 või Kaspersky peale.

Comment

• vanakuri
                    Julm Donk
                    • Oct 2008
                    • 32

Algselt postitas koer55
                    Torrentist jäädki üle saama tõenäoliselt. Genuine Validationit ei läbi sul netist tõmmatud XP isegi siis kui key originaal on
                    Pane Windows 7 kui raud võimaldab, täiesti tasuta prooviversioon saadaval MS-i kodukal praegu.
                    Minul igal juhul mingi 5-6 aastat kasutusel miskine XP corp versioon ja on edukalt läbinud igasugused validationid ja värgid. Ja töötavad kõik updeidid ja asjad.

Comment

• Pahvak
                      Pastilaa?? Ei!
                      • Dec 2008
                      • 4431

Uuendused ei ole probleem. Las XP tõmbab need automaatselt alla, aga ei installi neid automaatselt. Sa ei pea seda genuine... asja installima.

Edit, mul ka corporate.
                      Fullstacks have more fun.

Comment

• Rage
                        Klubi Liige
                        • Nov 2008
                        • 6853

p.s. windows 7 on downloaditav veel kaks päeva ainult... ja üldiselt on ta legaalselt kasutatav kuni märts 2010

Comment

• leho57
                          Grinder
                          • Nov 2008
                          • 664

ma olen koeraga nõus. Hinda end "ma-tean-arvuti-turvasüteemidest" skaalal ühest kümneni. Sa võid ju arvata, et sa tead vähemalt 7-8 vääriliselt, kuid suhteliselt tõenäoline on, et see arv jääb sinna 3 kanti. Mis iseenesest ongi täpselt see:
                          Algselt postitas Oliverk
                          No need Xp turvavaaugud on suht suva ikkagi. Tava inimest ei mõjuta need midagi. Pokkeriaccountide ülelaskmine käib keyloggerite kaudu. Saadakse teada meilikonto ja selle paroolid ja rohkem pole tarviski.
                          või see:
                          Algselt postitas Pahvak
                          Uuendused ei ole probleem. Las XP tõmbab need automaatselt alla, aga ei installi neid automaatselt. Sa ei pea seda genuine... asja installima.
                          seega moraal - ole valmis ka selleks mida sa oodata ei oska. investeeri see ~1500 krooni ning enda elu ka palju muretum. mitmeks mitmeks tubliks aastaks.

Comment

• Oliverk
                            Moderaator
                            • Nov 2008
                            • 3016

No ärge hakake siin Ameerikat avastama. Hoidke oma arvuti puhas. Paranoikud pangu Nod32 peale ja kõik on korras.

Comment

• Pahvak
                              Pastilaa?? Ei!
                              • Dec 2008
                              • 4431

Leho, seleta mulle ka asja lähemalt.
                              Ma ei soovitanud turvauuenduste installimisest loobuda, vaid seda saab teha ka käsitsi, mis iseenesest ei ole turvaauk. Võimalik, et minu loogikas on turvaauk, aga seleta lähemalt. :)

P.S! Itimehed, ma ei väidagi, et olen turvaekspert, sest ma tean kui keeruline valdkond see on.
                              Fullstacks have more fun.

Comment

• koer55
                                Julm Donk
                                • Mar 2009
                                • 48

Algselt postitas vanakuri
                                Minul igal juhul mingi 5-6 aastat kasutusel miskine XP corp versioon ja on edukalt läbinud igasugused validationid ja värgid. Ja töötavad kõik updeidid ja asjad.
                                Sul lihtsalt hea key jopanud, paljud nii vanad corp'i võtmed on praeguseks hetkeks MS-i poolt blacklisted, isegi kui nad tol ajal ametlikult osteti, sest hakkasid massiliselt levima.

Algselt postitas Pahvak
                                Leho, seleta mulle ka asja lähemalt.
                                Ma ei soovitanud turvauuenduste installimisest loobuda, vaid seda saab teha ka käsitsi, mis iseenesest ei ole turvaauk. Võimalik, et minu loogikas on turvaauk, aga seleta lähemalt. :)

P.S! Itimehed, ma ei väidagi, et olen turvaekspert, sest ma tean kui keeruline valdkond see on.
                                Sinu loogikas on turvaauk; see, et seda saab teha käsitsi, ei tähenda veel, et soft lapitud saab, keskmine kasutaja unustab säärased asjad õige ruttu ja kisa tehakse alles siis kui juba süsteem koos andmetega õhku on lennanud. Seda näitab praktika ja muidugi on hoolsaid erandeid, aga soovitust automaatsed uuendused kinni keerata, ei maksaks siiski jagada ega tõsiselt võtta.

Comment

Working...