UIEGA HAKKAS TÖÖLE

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Tigrano
    Administraator
    • Oct 2008
    • 7614

Re: UIEGA HAKKAS TÖÖLE

Algselt postitas virx747
    Te ikka räägite Pokerstarsist? Ongames on ka suht jama seoses rohkem selle programmi uuendusega, Toweris eile-täna mängijaid 2x vähem kui tavaliselt, peab madalamast limiidist laudu juurde võtma. Loodan, et siin pole selle UIGEAga midagi pistmist.
    Ongame ei mõjuta see üldse, sest siin ei saanud nii või naa USA kodanikud mängida.

Comment

• BuildUp
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 2547

Algselt postitas TIGRANO
      Ongame ei mõjuta see üldse, sest siin ei saanud nii või naa USA kodanikud mängida.
      What? I don`t know why, aga ma olen alati arvanud, et ongames usakaid ka ikka. Vb sellepärast, et 3-4 öösel fishised lauad.

Aga üldjuhul on see ju hea, et siis pmts jääb ongames kõik samaks. :)

Comment

• virx747
        Grinder
        • Nov 2008
        • 751

Pigem tekkis mul selline mõte, et seoses selle UIEGA ja mõnede tubade mängijate arvu muutumisega hakkab mõningane mängijate liikumine, mis iganes see põhjus siis ka on... Ehk näiteks Ongame võrku kuuluvad toad võivad saada juurde mõned mängijad, kes näiteks Pokerstarist ja FullTildist lähevad mujale uurima.

Ehk mu mõte selles, et UIEGA tagajärjel võivad ameerika mängijaid sisaldavad toad kaotada veel lisaks ka Euroopa mängijaid, kes lähevad nüüd mängukeskonna muutumise tõttu teisi tubasid uudistama.

Võibolla on loll mõte, aga eks paistab...

Comment

• variatsioon
          Pokkeritark
          • Nov 2008
          • 5849

Algselt postitas virx747
          Pigem tekkis mul selline mõte, et seoses selle UIEGA ja mõnede tubade mängijate arvu muutumisega hakkab mõningane mängijate liikumine, mis iganes see põhjus siis ka on... Ehk näiteks Ongame võrku kuuluvad toad võivad saada juurde mõned mängijad, kes näiteks Pokerstarist ja FullTildist lähevad mujale uurima.

Ehk mu mõte selles, et UIEGA tagajärjel võivad ameerika mängijaid sisaldavad toad kaotada veel lisaks ka Euroopa mängijaid, kes lähevad nüüd mängukeskonna muutumise tõttu teisi tubasid uudistama.

viimane aeg pokerstaril boonuseid parandada

Comment

• timukasr
            Vana Tegija
            • Nov 2008
            • 1099

Algselt postitas virx747

Sunday Mill asemel Sunday $10k :P

Comment

• Ghost0
              Vana Tegija
              • Oct 2008
              • 1335

Over 24,000 online poker players have had over $30 million frozen as part of a seizure by the U.S. Attorney for the Southern District of New York.

Ma küll aru pole saanud ,et NL25 ja NL50 "raskemaks" läinud on, täna tunudub just eriti fishi olevat

Comment

• marguzz22
                Vana Tegija
                • Oct 2008
                • 1458

ongames ei ole jah usakaid, aga absolute poker, pokerstars ja kas party ka usakaid lubab?edit; ei luba nii,et see lööb kõige rohkem pokerstarsi, full tilti ja cereust

Comment

• Rage
                  Klubi Liige
                  • Nov 2008
                  • 6853

no ma näen FTPs täna ka sitax USA mängijaid laudades.. donkavad oma cashi maha? kusjuures lauad on küll loosemad

Comment

• leits
                    Hundinui
                    • Apr 2009
                    • 9562

imo starsis on mõju n2ha ...vaatasin nl50 laudu ... no need olid kani masendavad mini 20 minti tagsi

Comment

• leits
                      Hundinui
                      • Apr 2009
                      • 9562

euroopa kohta ka nats uudiseid .. kuigi ilmselt vanad ... meil nii ull õnneks asi ei ole veel

Comment

• AriaWORLD
                        Julm Donk
                        • Jan 2009
                        • 34

aga kui suur on oht et see UIEGA seatõu moodi usast meilegi nakkab? :-\

Comment

• Tigrano
                          Administraator
                          • Oct 2008
                          • 7614

Algselt postitas AriaWORLD
                          aga kui suur on oht et see UIEGA seatõu moodi usast meilegi nakkab? :-\
                          Loodame, et siin kriisi ajal lolliks ei minda ka euroopa poolel.

Comment

• AriaWORLD
                            Julm Donk
                            • Jan 2009
                            • 34

njh aga pole ju välistatud, et mõni jobu tahab suurelt usalt malli võtta ...

Ja näiteks Eestile oleks ju palju kasulikum, kui me hetkel hoopis Olympicus istuks ;D

Comment

• Tigrano
                              Administraator
                              • Oct 2008
                              • 7614

Algselt postitas AriaWORLD
                              njh aga pole ju välistatud, et mõni jobu tahab suurelt usalt malli võtta ...

Ja näiteks Eestile oleks ju palju kasulikum, kui me hetkel hoopis Olympicus istuks ;D
                              Suhteline mõiste, kui kulutan iga kuu 50k eestis ostes asju jne, siis see ikka riigile peaks kasulik olema, samuti ei taha mingeid töötuabirahasi jne.

Comment

• RudiTurbo
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 4167

Olen vaadanud viimastel päevadel seda plrs per flop asja sedasi, et kerin kõige kõrgemale ja Starsi default suuruse juures on tavaliselt olnud kõige madalam näha kuskil 29-34%
                                Viimastel päevadel on olnud 27-30% kanti :-\
                                Ning natuke alla kerides on kohe laxult enamus 24% lauad juba, varem oli sitaks laudu 25-28 ranges kah!

Aga praegu tegin ühe sessi, protsendid olid küll madalad, kuid fishe siiski jätkus!

Comment

Working...