Re: Mis erakonna poolt hääletaksid?
Venemaa on ja jääb meie naabriks, sellega tuleb leppida ja arvestada. Ta on suur ja tugev ja võib endale mingil määral lubada suuremaid nõudmisi, kui meiesugune väikeriik. Ei saa võrrelda suur- ja väikeriike omavahel, see on paratamatus. Eesti sugune väikeriik unustatakse niikuinii suurema sõjalise tegevuse ajal ära, ükski NATO ega EU meid kaitsma ei tule, hakatakse enda perse peale mõtlema. Nina uppis käia ja mingit ülimat Eesti patriootlikkust taga ajada on minu arust lollus, jälle tuleb mängu meie väiksus ja mõttetus ülemailmsel areenil. Venemaa suhetes võib heaks näiteks tuua Soome, kellel on Venemaaga tihedad majanduslikud suhted ja ka poliitilisel areenil suudetakse viisakalt käituda. Seda, et Soome venelaste tallalakkuja oleks, ei ole ma küll kuskilt märganud. Võibolla Eesti inimene, kes vahest delfist selleteemalisi artikleid loeb, arvab nii. Kordan veelkord, oli mis oli, aga lõpuni nagu väike titt halada teemal, et miks suurem ei tunnista, on lihtsalt lapsik. Tuleb leppida, et tõenäoliselt Venemaa ei hakkagi seda tunnistama ja edasi elada. Kui me ise ei provotseeri ja näitaksime suuremat sõbralikkust nende vastu, ei tule nad ise ka niisama ärplema.
Mainin igaks juhuks ära, et olen eestlane, mitte venelane. Muidu mõni arvab, et olen siin mingit keskerakonna propagandat tegemas :) Ja ei, ma ei ole keskerakonna pooldaja.
Algselt postitas Aristotep
Mainin igaks juhuks ära, et olen eestlane, mitte venelane. Muidu mõni arvab, et olen siin mingit keskerakonna propagandat tegemas :) Ja ei, ma ei ole keskerakonna pooldaja.
Comment