*** Arvutimängud ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • yolpa
    Pokkerihai
    • Jun 2009
    • 2669

Re: *** Arvutimängud ***

Sain 17 aastasele naabripoisile ära antud, kes sellest eufooriasse sattus, niiet läks õigesse auku, serveerisin muidugi jõulukingina, et naabritelt respecti saada:P

Comment

• reggie
      Pokkerihai
      • Jun 2009
      • 1705

Oskab keegi soovitada mingit võitlusmängu a la Mortal Kombat stiilis?

Comment

• Strawberry
        Varasemalt kasutaja "romeo"
        • Aug 2012
        • 1229

Kes veel ei tea, siis Blizzardi korea lehelt saab Hearthstone beta key-sid niipalju kui tahad.

esimene väli on e-mail
        teine väli on security code

24h jooksul tuleb e-mailile key millega saab Hearthstone konto teha (töötab ka euroopa regionis)

Edit: promo kestab kuni 29.dets.
        Last edited by Strawberry; 28.12.13, 01:06.

Comment

• Strawberry
          • Aug 2012
          • 1229

DayZ (open world zombie apocalypse multi-player survival game).

Keegi role-playib serial killerit. Solid stuff. Video footage ingame öösel, seega turn off those lights.

Comment

• Romka
            Pokkerihai
            • Mar 2009
            • 1544

Haha

Comment

• Strawberry
              • Aug 2012
              • 1229

Kõigil, kes olid battle.net-s Hearthstone beta opt-in teinud, lülitati täna konto aktiivseks. Ehk kes veel kätt proovinud ei ole, siis saate Hearthstone-i lammutama minna.

...We have now directly flagged most Battle.net accounts...

Comment

• yolpa
                Pokkerihai
                • Jun 2009
                • 2669

Algselt postitas Strawberry Vaata postitust
                Kõigil, kes olid battle.net-s Hearthstone beta opt-in teinud, lülitati täna konto aktiivseks. Ehk kes veel kätt proovinud ei ole, siis saate Hearthstone-i lammutama minna.
                Olin just 8-0 spreel ranked mängudes ja kohe kohe rank 5, kui hommikul ärgates olin kana jälle. Olgugi teadsin, et see juhtub aga ikkagi ajas suht marru. Ja nüüd on kõik ahvid kohal, kes varem ainult streame vahtind ja 70% mängudest on murlocki deckide vastu, võin ennast ise ka selle deckiga üles saada, aga imo on see üli igav lihtsalt

Comment

• Strawberry
                  • Aug 2012
                  • 1229

Algselt postitas yolpa Vaata postitust
                  Olin just 8-0 spreel ranked mängudes ja kohe kohe rank 5, kui hommikul ärgates olin kana jälle. Olgugi teadsin, et see juhtub aga ikkagi ajas suht marru. Ja nüüd on kõik ahvid kohal, kes varem ainult streame vahtind ja 70% mängudest on murlocki deckide vastu, võin ennast ise ka selle deckiga üles saada, aga imo on see üli igav lihtsalt

see clearib boardi täitsa kenasti

või siis see on ka hea, vastane topib 7 murloci lauale, siis lajatad selle ja naerad, sest ei saa üle ega ümber board clearist

Comment

• kardaanirist
                    Pokkerihai
                    • Nov 2009
                    • 3675

mõlemad kaardid on aga tavadeckis suht kehvad (eriti viimane) ja niisama decki neid toppida lihtsalt selle pärast, et kardad murlocke, on veits tobe. anyway, blood imp sai nerfitud ja nüüd suht unplayable kaart. young priestessi aga pole stealth hero. üleüldse enamus murlock deckidest suht lolbad. tihtipeale näed ikka kõvasti kaarte, mis sinna decki ei sobi ja iga solid deck peaks suutma nende vastu mängida (jutt käib siis low lvl ranked mängust, kus tehakse kõvasti vigu jne). muidugi kui murlock deckil tuleb perfect kaarditõmme, siis suht võimatu.
                    Last edited by kardaanirist; 16.01.14, 21:18.

Comment

• yolpa
                      Pokkerihai
                      • Jun 2009
                      • 2669

Algselt postitas kardaanirist Vaata postitust
                      mõlemad kaardid on aga tavadeckis suht kehvad (eriti viimane) ja niisama decki neid toppida lihtsalt selle pärast, et kardad murlocke, on veits tobe. anyway, blood imp sai nerfitud ja nüüd suht unplayable kaart. young priestessi aga pole stealth hero. üleüldse enamus murlock deckidest suht lolbad. tihtipeale näed ikka kõvasti kaarte, mis sinna decki ei sobi ja iga solid deck peaks suutma nende vastu mängida (jutt käib siis low lvl ranked mängust, kus tehakse kõvasti vigu jne). muidugi kui murlock deckil tuleb perfect kaarditõmme, siis suht võimatu.
                      jep, hetkel mainin 3 decki- rouge, druid ja warlock, warlocki deckil on mul hellfire, niiet sellega võidan murlocke mingi 80-20 kui nad jumallikult ei draw, druidi deckiga pole ka väga palju probleeme kui saan varased swipe ja starfalli kätte, sellega mängin võibolla 50-50 murlockite vastu. Aga oma lemmiku rouge deckiga on küll jama(see deck millega enne betat end rank 6ks mängisin), pmst pole mul olnud mitte ühtegi probleemi mitte ühegi muu decki vastu(ainult havlad drawd), aga vot need väiksed värdjad murlockid käivad üle jõu, kuna mu combot pole väga mõeldud 1-3 minionitele ja kui early game backstabe või fan of knives(samas väga halb kaart kuna saan ainult impi maha ja kaotan korra). Igatahes, ega suurt probeelmi polegi, enesekindlust on küllalt, et varsti olen tipus tagasi.

Aa, ja abomination ei sobi mulle kuskile, aga pyromanceri võibolla panen isegi druidi decki

Comment

• Strawberry
                        • Aug 2012
                        • 1229

Ei ole rogue expert, aga mu murloc deck kaotab üsna tihti roguede vastu, sest rogued rushivad mu täpselt 1 käigu võrra kiiremini surnuks.
                        Rogue on vist ka ainus class mängus, kes suudab mängu 4 käiguga lõpetada. (Tegelt üks priesti combo suudab ka).

+

Solid 3mana board clear.

Teine hea combo koos Concealiga on

See võimaldab questing adventureri juba varakult välja mängida, conceal hoiab järgmise turnini elus ja siis saad uuesti buffida teda ning selleks hetkeks on ta juba 5/5 or better ja muudkui kasvab.

Comment

• yolpa
                          Pokkerihai
                          • Jun 2009
                          • 2669

Doomslayerit küll rouge decki sisse ei tahaks tuua, kuna ise käin ka väga palju välja, samas conceal peale pole mõelnudki varem ja questioning adventureri asemel on mul S1:7 agent, kes töötab isegi paremini. Muidugi nüüd kui uue patchi peal mängisin, et näinud ühtegi warlock decki enam haha:D

Comment

• Strawberry
                            • Aug 2012
                            • 1229

Mm... dem combos..

Comment

• kardaanirist
                              Pokkerihai
                              • Nov 2009
                              • 3675

ise olen priesti vastu murlock deckiga turn 4 killi teinud. a muidu doomsayer on sitaks hea kaart. point ei olegi ilgelt minione ära tappa vaid lihtsalt võimalikult varakult välja käia, et vastane ei saaks oma käigul minione käi ja võidad niiviisi ühe turni. conceal on ok kaart, kasutan ka ühes rogue deckis. murlock rushi vastu aitab ka blade flurry. niisama on weap muidugi 1/2, aga kui deadly poisoni saad sinna otsa, siis clearib boardi ära kah. : D

Comment

• yolpa
                                Pokkerihai
                                • Jun 2009
                                • 2669

Algselt postitas kardaanirist Vaata postitust
                                ise olen priesti vastu murlock deckiga turn 4 killi teinud. a muidu doomsayer on sitaks hea kaart. point ei olegi ilgelt minione ära tappa vaid lihtsalt võimalikult varakult välja käia, et vastane ei saaks oma käigul minione käi ja võidad niiviisi ühe turni. conceal on ok kaart, kasutan ka ühes rogue deckis. murlock rushi vastu aitab ka blade flurry. niisama on weap muidugi 1/2, aga kui deadly poisoni saad sinna otsa, siis clearib boardi ära kah. : D
                                asi ongi selles, et blade flurry combo ei aita, kuna seda saab teha suht hilja, okei, võibolla läksin ka liiale, et üldse vastu ei saa, aga ajudesse viskab küll, et kõigil sama deck ja mingi redeli ronimine käib

Comment

Working...