*** Arvutimängud ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • vennike
    Pokkerihai
    • Mar 2009
    • 1958

Re: *** Arvutimängud ***

Algselt postitas udikaz Vaata postitust
    lol...next level pullshit.
    what ? ma mängisin ühe päris hea nz vennaga pidevalt koos, see tegi päris huvitavaid builde, näiteks midas, refresher ja radiance invoker ja trollis shadow walkiga pool vastaste tiimi sodiks lol. Või siis kahe midasega LD lol.

Comment

• udikaz
      Pokkerihai
      • Nov 2009
      • 1946

Algselt postitas vennike Vaata postitust
      what ? ma mängisin ühe päris hea nz vennaga pidevalt koos, see tegi päris huvitavaid builde, näiteks midas, refresher ja radiance invoker ja trollis shadow walkiga pool vastaste tiimi sodiks lol. Või siis kahe midasega LD lol.
      no üks dust ja ta on insta dead...ei saa väga hea vend olla kui vastased ei osta dustigi..

Comment

• Kloonike
        Grinder
        • Nov 2008
        • 898

WCS Season 1 Finaal algab @ http://www.twitch.tv/wcs_osl, Innovation on täielik machine, valus oli vaadata kuidas MVP ta vastu punnitama pidi, sai napilt 2 võitu ka. Finaal nüüd TvP, best of 7, panustan Terranile.

Comment

• vennike
          Pokkerihai
          • Mar 2009
          • 1958

no üks dust ja ta on insta dead...ei saa väga hea vend olla kui vastased ei osta dustigi..
          vat alguses kohe ei tule selle peale kui tiimis yhtegi invis venda ei ole, obv hammustatakse kiirelt läbi aga see on alles pärast surma lol. Ja palun näita mulle pub mängu, kus kõik dusti kannavad lol, kuuma oled saanud v ?

Comment

• Vandalar
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 3577

Ma vaatan, et siin käib elav DOTA arutelu- kas peate dota-t millegipoolest LoL-st nauditavamaks, või miks te just dotat mängite?

Comment

• Simmo
              Grinder
              • Dec 2009
              • 760

Siis kui ma mängima hakkasin polnud veel LoL'i ollagi see tekkis mingi aasta-kahe jooksul peale seda aga minule tundub see umbes sama nagu RSC ja RS2. Kuidagi ei istu üldse see graafika ja nö gameplay, kuigi mäng põhimõtteliselt sama siis midagi on tas ikka muud.

Comment

• udikaz
                Pokkerihai
                • Nov 2009
                • 1946

vat alguses kohe ei tule selle peale kui tiimis yhtegi invis venda ei ole, obv hammustatakse kiirelt läbi aga see on alles pärast surma lol. Ja palun näita mulle pub mängu, kus kõik dusti kannavad lol, kuuma oled saanud v ?
                no kui see on nn päris eha nl vend siis peaks ta ka kõrgemas bracketis olema ja seal on alati dust olemas kui kasvõi üks invis hero ja invoker on invis hero.

Comment

• udikaz
                  Pokkerihai
                  • Nov 2009
                  • 1946

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
                  Ma vaatan, et siin käib elav DOTA arutelu- kas peate dota-t millegipoolest LoL-st nauditavamaks, või miks te just dotat mängite?
                  loli graafika juba suckib. herod on lihtsalt mingid kujukesed imo.

Comment

• vennike
                    Pokkerihai
                    • Mar 2009
                    • 1958

no kui see on nn päris eha nl vend siis peaks ta ka kõrgemas bracketis olema ja seal on alati dust olemas kui kasvõi üks invis hero ja invoker on invis hero.
                    ma pole väga uurinud, aga olen tähele pannud, et kui party leader on mingi monster võidu arvuga tegelane siis vastane pigem enamus kordadest tuleb samast mastist olenemata teistest party liigetest. Kusagi on selle mehhaanika kohta rohkem infot ?

Suht masenav on mängida mingite tüüpide vastu, kellel sinust mingi 300-500 rohkem võitu lol.

Comment

• Timpz
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 2029

ma pole väga uurinud, aga olen tähele pannud, et kui party leader on mingi monster võidu arvuga tegelane siis vastane pigem enamus kordadest tuleb samast mastist olenemata teistest party liigetest. Kusagi on selle mehhaanika kohta rohkem infot ?

Suht masenav on mängida mingite tüüpide vastu, kellel sinust mingi 300-500 rohkem võitu lol.
                      Public Bug Tracker for Dota 2. Contribute to ValveSoftware/Dota2-Gameplay development by creating an account on GitHub.

Comment

• Vandalar
                        Pokkerihai
                        • Oct 2008
                        • 3577

Keegi Aion'i ja/või TERA-ga on kokku puutunud?
                        Keegi mõnda head allikat teab, kuhu oleks erinevad closed betas olevad mängud koondatud, et beta testijaks applyda?

Comment

• Codecci
                          Luuramas Naisteturniire
                          • Nov 2008
                          • 7574

Mis on praeguse hetke popimad MMORPG-d? Kas on midagi lahedat tulekul lähiajal?

Comment

• Karelkorm
                            Grinder
                            • Nov 2009
                            • 856

Elder scrolls online tuleb aasta lõpupoole.

Comment

• rasmer
                              Vana Tegija
                              • Oct 2009
                              • 1306

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                              Mis on praeguse hetke popimad MMORPG-d? Kas on midagi lahedat tulekul lähiajal?
                              WOW on ikka number 1, Guild Wars 2 peaks teisel kohal olema. Ise mängin GW2 hetkel ja väga meeldib. Pole kuumaksu ka, nii et saab kergelt pause teha kui üle viskab.

Comment

• Karelkorm
                                Grinder
                                • Nov 2009
                                • 856

10-13 juuni käimas E3 expo, kus esitletakse selle ja järgmise aasta uusi mänge. Ise jälgin põnevusega.

Comment

Working...