*** Arvutimängud ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • kardaanirist
    Pokkerihai
    • Nov 2009
    • 3675

Re: *** Arvutimängud ***

Algselt postitas Strawberry Vaata postitust
    "It doesn't matter if the game is easy or hard. Good players will always dominate bad players."
    - Kungen, 2013
    ?

ei saa aru, mida sa üritasid siin selgeks teha, aga mu point oli see, et HoNi casual mode (ehk nagu aru saan, siis LoLi normal mode?) on mõttetu compared to normal mode, sest normal mode on mitte ainult raskem, aga ka palju strateegilisem.

Comment

• Strawberry
      Varasemalt kasutaja "romeo"
      • Aug 2012
      • 1229

Algselt postitas kardaanirist Vaata postitust
      ?

ei saa aru, mida sa üritasid siin selgeks teha, aga mu point oli see, et HoNi casual mode (ehk nagu aru saan, siis LoLi normal mode?) on mõttetu compared to normal mode, sest normal mode on mitte ainult raskem, aga ka palju strateegilisem.
      Ma lihtsalt tahtsin öelda, et mängu headus ei sõltu mängu keerulisusest ja mängija headus ei sõltu mängu raskusest. Üldise põhimõttena, ei käi ühegi mängu pihta konkreetselt.

Pole ammu LoL-i normal mode mänginud, aga imo ainuke erinevus oli, et normal modes on blind pick (vastasteami picke ei näe ja oma teamis igaüks valib mis tahab). Ranked modes on draft pick (vastasteami pickid on näha ja valitakse champe kordamööda)

Comment

• camu
        Super Moderaator
        • Jan 2009
        • 3411

Jah, igaühele oma.
        Keegi võiks rääkida, kuidas LoLis raha kulutada saab. Üks portugallane, kes nüüd dotat mängib vahel meiega, ütles, et otsib LoLi accauntile ostjat. Et sitaks aega ja raha sinna alla pannud ja account väärt 134€.

Comment

• Strawberry
          • Aug 2012
          • 1229

Tasuta mängudele kulutataksegi kõige rohkem raha, geniaalne ärimudel.

Comment

• Poke
            Grinder
            • Mar 2010
            • 995

Twitch is the world's leading video platform and community for gamers.

niimoodi mängitakse WoW-i siis
            tüüp reaalselt istub vanadele pähe oma 40 accoundiga, pole ise eales WoWi mänginud, aga selle streami peale sattusin võttis küll ahhoitama, olen diablo3-s multiboxinud 2 accoundiga, suht raske oli, aga vend laseb 40 accoundiga WoW-is PvP-d lol
            tal 5 suht epic PC-d veab neid 40 accounti.
            see pilt on tema setup siis, ~50k$ eest manti, et mängida ja ~20$ tool lol

Comment

• Strawberry
              • Aug 2012
              • 1229

Keegi viskas nalja selle üle, et suht gay on sisse logida 40 kontot, eriti kui korra disconnecti saad.

Muidu suht impressive.

Comment

• Poke
                Grinder
                • Mar 2010
                • 995

ISBoxer võtab ise automaatselt järjest 40 accounti lahti ja vist logib need sisse ka, ei usu, et see väga probleem on, pigem on raske neid kuskile pvp arenasse või kohtadesse toimetada.

Comment

• Vandalar
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 3577

Postitasin mingis Diablo 3 foorumi teemas, kus teema pealkiri oli midagi stiilis: "Ainult 1% algsetest mängijatest veel alles" vms.
                  Obv on teema ära kustutatud :). Minu post oli ka stiilis, et D3 võiks parema sisuga olla ja mäng on pmst liiga suure AH suunitlusega- st. pay to win või buy to win. Suht kurb, et üks mängu tootja ei suuda konstruktiivset kriitikat taluda ja praktiliselt igasuguse nende "mainet" rikkuva sisu oma foorumist kustutavad. Loomulikult mõeldakse oma rahakotile, kuid et nii kaugele minnakse on ikka nõme. Minu silmis langeb Blizzardi maine iga päevaga, kuigi Blizzard on siiamaani väga kõvade mängudega hakkama saanud ja ilmselt saab seda ka edaspidi. Pealegi ma olen veendunud, et kogu Diablo 3 kontseptsioon ongi inimestelt raha välja lüpsmine ja see kontseptsioon, olgugi, et iseenesest see pole paha mõte, varjutab mängu ja selle sisu jne.
                  Samas Path Of Exile on täpselt see, mis Diablo 3 oleks pidanud olema ning POE omab praktiliselt igas aspektis Diablo 3-e ning ma loodan, et see mäng jääb veel kauaks väga populaarseks ja edukaks. Arvestades mängu mitmekesisust ja ranget trademispoliitikat, siis on sellel igatahes kordi suuremad võimalused pikaks ajaks püsima jääda ja suuri masse hoida mängimas.

Comment

• Strawberry
                    • Aug 2012
                    • 1229

Kas sa Diablo2-te ei mänginud ? Seal vohas black market asjadega real money eest kauplemine ja jõhkralt oli scamimist jms. Diablo3 legit real money auction house lõi terve selle scammerite armee laiali ja oli imo väga tark liigutus Blizzardi poolt.

Edit: Pay2win-i saaks eemaldad ainult siis kui absoluutselt igasugune item-trade mängust välja võtta. Sellest hetkest kui on võimalik asju teiste mängijatega vahetada, sellest hetkest tekib ka real money market. Küsimus on ainult, kas see on underground ja reguleerimata või legit ja kontrollitud (nagu D3 RMAH)

Comment

• Poke
                      Grinder
                      • Mar 2010
                      • 995

kes Path of Exile mängib andke teada, meil väike skype krupp tekkind kellega vahetevahel toksime

e: ma eile müüsin kõik currency maha lol, praegu istun nagu kirikurott oma 62lvl hc chariga :)

Comment

• Dogers
                        Pokkerihai
                        • Dec 2008
                        • 2500

Ma LoL-i ikka paartuhat tundi mänginud kolme aasta jooksul, aga pole gold-ranked isegi mitte. Aga mulle meeldibki selle juures just see - 1h gameplay, st mul tekib mingisugune vaba ajaaken kuhugi siis on hea tunnike pelada. Muidugi on tohutult nolife weekendeid sõpradega, kus võtame 5 vana kokku, läheme kellegi juurde, õlled ja pizza ning terve nv loli grindi. Seda saab päris competitive mängida ja raha teenida, kuigi camu küsimusele vastaksin, et konto hind baseerub pigem reputatsioonil, ostetud championite arvul ning skinnidel.

Comment

• Romka
                          Pokkerihai
                          • Mar 2009
                          • 1544

Comment

• vennike
                            Pokkerihai
                            • Mar 2009
                            • 1958

jõle kuradi douche on nii teha, aga kui main acciga saad paar mängu dotas päris rõvedalt sumpsi, siis logid uue acci peale ja mängid teiste toladega. Päris naljakas on vaadata, milline ise veel paar kuud tagasi olid.

Comment

• udikaz
                              Pokkerihai
                              • Nov 2009
                              • 1946

Algselt postitas vennike Vaata postitust
                              jõle kuradi douche on nii teha, aga kui main acciga saad paar mängu dotas päris rõvedalt sumpsi, siis logid uue acci peale ja mängid teiste toladega. Päris naljakas on vaadata, milline ise veel paar kuud tagasi olid.
                              lol. parem fixi oma nett seal ära ja tule meiega teami mängima.

Comment

• vennike
                                Pokkerihai
                                • Mar 2009
                                • 1958

Algselt postitas udikaz Vaata postitust
                                lol. parem fixi oma nett seal ära ja tule meiega teami mängima.
                                net on korras, ei viitsi mingi 400se pingiga tammuda, ühtegi last hitti/denied ei saa, ise oled ammu mingi silencyd ja asjad ära visanud ja ikka saad spelli näkku, not fun.

Comment

Working...