*** Arvutimängud ***
Collapse
X
-
Re: *** Arvutimängud ***
Diablo II pole mänginud.Oskab keegi soovitada mõnda Diablo2´le analoogset mängu ? Põhiline peaks olema vähem möla ja rohkem tegusid. Poeg mängis Dragon Age´i, küll seal oli ikka seda juttu.
Küll aga Diablo I olen (esimene mäng,mille ostsin poest
) ja selle sarnane on Dungeon Siege I.(DS mängisin mitu aastat tagasi ja see ka suht OLD nagu Diablo I-gi).
Comment
-
+1Algselt postitas Potsataja Vaata postitustDiablo 3´e saab ainult battle.net ja kutsega mängida ? Diablo 2 on ainus mäng, mille ma olen korduvalt lõpuni mänginud.
Comment
-
Jah seda ka aga omame kontot sõbraga kahepealeAlgselt postitas Relamz Vaata postitustPäris julmalt tunde oled wowi alla matnud siis
Comment
-
Ise mõtlesin RIFT hakkata pelama kuidas on?Algselt postitas Chief Vaata postitustMa ei suuda ühegi mängu küljes piisavalt olla, et max level character teha. Teen kuskil poole peale ära ning siis proovin paari uue chariga ja siis juba kopp ees. Pean vahet ning siis mõnda muud mmorpg proovima. Everquest II, LoR, WoW, Eve ja veel mõned järgi proovitud. Hetkel Rift käsil.
Marksman tundus huvitav
Comment
-
Starcraft II väga populaarne mäng hetkel.Algselt postitas Potsataja Vaata postitustOskab keegi soovitada mõnda Diablo2´le analoogset mängu ? Põhiline peaks olema vähem möla ja rohkem tegusid. Poeg mängis Dragon Age´i, küll seal oli ikka seda juttu.
Comment
-
No täna jsut vaatasin Blizzconi, uus WoW expansion tuleb 2012 aastal ja lubasid Diablo 3 ka tuua aastalõpuks :)Algselt postitas Chief Vaata postitustKui Blizzardil natukenegi ärivaistu on siis jõuludeks ehk suudavad Diablo 3 massidele kättesaadavaks teha. Pean omale siis uue arvuti ka ostma, mis seda ilusti jooksutada suudaks :D
Comment
-
nii Battlefield 3 ostetud ja varsti kohal tuleb mõnda aega magamine unustada et jääks kõigeks aega
Comment
-
Näpistasin ka täna pokkeri arvelt natuke. Hea ajaviide.Algselt postitas rohelinekonn Vaata postitustnii Battlefield 3 ostetud ja varsti kohal tuleb mõnda aega magamine unustada et jääks kõigeks aega
Comment
-
võite mind lisada sõbraks sama nimi mul seal. ma amatöör olen ja multiplayerit bf3 pole jõudnud veel vaadatagi
Comment
-
ja selle siis ingliskeelseks kah veel teha, ma ostsin sama asja.Algselt postitas Mrt1989 Vaata postitustMa ostsin vene cd key 16€ eest :D ja tõmmbasin mängu originist . Täiesti mõtetu maksta pea 2x rohkem inglisekeelse versiooni eest kui vene oma saab nii odavalt.
täna oli aega mängida kah ma ikka sakin sajaga hetkel.
Comment
Comment