*** Arvutimängud ***

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Codecci
    Luuramas Naisteturniire
    • Nov 2008
    • 7574

Re: *** Arvutimängud ***

Algselt postitas farik666 Vaata postitust
    Absoluutselt ühtegi mängu installida ei saa, alati mingi .cab errorid vms.. täielik ikaldus.. kõikvõimalikud variandid läbi proovind ja 4x reinstalli teind windowsile... nothing works...
    Osta originaal Windows? Või kui viitsid oma ajusid n*ssida, siis proovi teisi variante, ehk sinu plaadil olev vigane.

Comment

• k2snakalle
      Pokkerihai
      • Dec 2008
      • 2545

Algselt postitas farik666 Vaata postitust
      Absoluutselt ühtegi mängu installida ei saa, alati mingi .cab errorid vms.. täielik ikaldus.. kõikvõimalikud variandid läbi proovind ja 4x reinstalli teind windowsile... nothing works...
      oleneb kus elad ja mis windowsi tahad. Endal on win xp sp3 pakkuda... töötab laitmatult.

Comment

• farik666
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 834

5x erineivaid windowse see nädal läbi proovind..kahtlustan hardware viga

Comment

• leits
          Hundinui
          • Apr 2009
          • 9562

Mafia on originaal?

Mäletan et kunagi sai ka proovitud mingit mafiat .. selle release oligi vigane .. mingi vigaselt crackitud ja ei saanud mingeid asju teha ka visty .. ala mingi uks ei avanenud m2ngus jne vms

Comment

• Codecci
            Luuramas Naisteturniire
            • Nov 2008
            • 7574

Algselt postitas leits Vaata postitust
            Mafia on originaal?

Mäletan et kunagi sai ka proovitud mingit mafiat .. selle release oligi vigane .. mingi vigaselt crackitud ja ei saanud mingeid asju teha ka visty .. ala mingi uks ei avanenud m2ngus jne vms
            Orika ostsin jah, 150.-

Comment

• con
              Pokkerihai
              • Jul 2010
              • 1954

Soldiers of Fortune 2 demo MP oli teema. 10.klass alustasin 12. lõpetasin kuna kolisin ja seal oli õnneks liiga halb ühendus, et mängida.
              no seda sai mängitud nädalaid järjest 20h päevas 4seina vahel. keskast pidin välja kukkuma kui kord nädalas heal juhul kohale ilmusin aga õnneks pea on hea ja õpetajad uskusid minusse ja sain paari nädalaga aasta jagu võlgnevusi korda. ikka päris palju kordi oli juba lõpp lähedal aga sai mingi vale mõeldud, u. et rasked ajad ja käin tööl poole kohaga vm.
              sai netist tootja materjalid otsitud ja ise config failid ümber kirjutatud jne+ skriptid ja teemad, olin parimate hulgas ka.

imo fps'id on the shit, reaktsioon ja strateegiad ja vastasest targem olemine on nagu üliaddictive, plus adrenaliin kui nt 25matsi maha võtad üksi ilma suremata.
              praegu ei mängi midagi, pc jooksutaks midagi siis prooviks uuemaid fps MP'si just for fun, ei tahaks eriti tõsiselt neid enam võtta.
              obv sc2/ra2/dota on ka tuttavad.
              pmst claniga liitud siis oled committed ka.

Comment

• camu
                Super Moderaator
                • Jan 2009
                • 3411

Mul ka dota pokkeri kõrvale, üli hea maha rahustada ennast!

Comment

• Codecci
                  Luuramas Naisteturniire
                  • Nov 2008
                  • 7574

Algselt postitas con Vaata postitust
                  Soldiers of Fortune 2 demo MP oli teema. 10.klass alustasin 12. lõpetasin kuna kolisin ja seal oli õnneks liiga halb ühendus, et mängida.
                  no seda sai mängitud nädalaid järjest 20h päevas 4seina vahel. keskast pidin välja kukkuma kui kord nädalas heal juhul kohale ilmusin aga õnneks pea on hea ja õpetajad uskusid minusse ja sain paari nädalaga aasta jagu võlgnevusi korda. ikka päris palju kordi oli juba lõpp lähedal aga sai mingi vale mõeldud, u. et rasked ajad ja käin tööl poole kohaga vm.
                  sai netist tootja materjalid otsitud ja ise config failid ümber kirjutatud jne+ skriptid ja teemad, olin parimate hulgas ka.

imo fps'id on the shit, reaktsioon ja strateegiad ja vastasest targem olemine on nagu üliaddictive, plus adrenaliin kui nt 25matsi maha võtad üksi ilma suremata.
                  praegu ei mängi midagi, pc jooksutaks midagi siis prooviks uuemaid fps MP'si just for fun, ei tahaks eriti tõsiselt neid enam võtta.
                  obv sc2/ra2/dota on ka tuttavad.
                  pmst claniga liitud siis oled committed ka.
                  Ma mängisin ka seda, aga siiski ajaviiteks... DM serverites sai ikka vahest 50/0 saavutatud (WAYOFTHEDUCK - be nice or eat some rice), infiltrationisse eriti ei süvenenud. Aga suht fucked up mäng kahjuks, iga teine kutt oli cheater.

Comment

• k2snakalle
                    Pokkerihai
                    • Dec 2008
                    • 2545

noniii... Mafia on ikka elukõva mäng. Ise olen praegu stuck seal kus ma selle hotelli "õhku lasin" ja nüüd kautsele lajatasin ja 105menti on mul kannul. Elusid on mul alles 35kanti ja ei tea mis kõige parem viis neist lahti saamiseks on ja kuhu ronida. Alla ei saa minna...lastakse surnuks..läksin üles...ei leidnud ise sealt pääseteed, sest otsides jõuavad ikka mendid järgi ja saan ükshetk surma.

Comment

• g00000se
                      Vana Tegija
                      • Apr 2010
                      • 1047

Algselt postitas k2snakalle Vaata postitust
                      noniii... Mafia on ikka elukõva mäng. Ise olen praegu stuck seal kus ma selle hotelli "õhku lasin" ja nüüd kautsele lajatasin ja 105menti on mul kannul. Elusid on mul alles 35kanti ja ei tea mis kõige parem viis neist lahti saamiseks on ja kuhu ronida. Alla ei saa minna...lastakse surnuks..läksin üles...ei leidnud ise sealt pääseteed, sest otsides jõuavad ikka mendid järgi ja saan ükshetk surma.
                      koodid aitavad

Comment

• k2snakalle
                        Pokkerihai
                        • Dec 2008
                        • 2545

aitavad ja samas võtavad mängult lõbu ära. Alguses on hea kui saad misiooni küll tehtud, aga ülejäänud on ikka väga igav siis pärast

Comment

• heido24
                          Õpihimuline Mängur
                          • Dec 2008
                          • 402

Algselt postitas g00000se Vaata postitust
                          koodid aitavad
                          nõrgad m2ngivad cheatidega !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

• Codecci
                            Luuramas Naisteturniire
                            • Nov 2008
                            • 7574

Algselt postitas k2snakalle Vaata postitust
                            aitavad ja samas võtavad mängult lõbu ära. Alguses on hea kui saad misiooni küll tehtud, aga ülejäänud on ikka väga igav siis pärast
                            Lol @ koodid.

Anyway, ma mäletan seda missiooni. Kui tahad abi, siis vaata spoilerisse, kui tahad ise nuputada, ära vaata.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• soouni
                              Grinder
                              • Jul 2010
                              • 771

cod 2 ja cs 1.6 on ika ülinutsid mängud ja KÕIGE PAREM üldse on pes10 ps3-e peal, damn kui nuts

Comment

• antnx
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 3102

Ise mängin Modern warfare 2-te. EIle ostsin endale resurgence map packi. Hea 15$ investeering aga ära tasus.

Comment

Working...