Pokker, söök ja tervislik eluviis.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • MissLiz
    Jube Noob
    • Jul 2009
    • 112

Re: Pokker, söök ja tervislik eluviis.

Tegelikult ega ma lihtsalt olen õnnetu juhus ise ka, muud midagi. Tööjuures ei ole võimalusi soojendada, külmas hoida ega küpsetada. Saab osta 1 toidukord korraga, muidu läheb halvaks.

Ja kuna ma jälgin kaloreid, siis on raske ka teepealt miskit kaasa haarata. Eks ma ise teen ka omal elu keeruliseks. Ega muud vist üle ei jää, kui et ei tohi hommikul sisse magada hehe, aga no pokkeris on hea aeg vastu ööd mängida, ega siis kell 7.30 naljalt üles ei saa hehe :)

Comment

• leits
      Hundinui
      • Apr 2009
      • 9562

Tegin ka eile hommikuks omletti küüslaugu, sibula, tonatiga. Kõrvale standard hapukurk .. Tho rohkem kukkus ta munapuder v2lja, aga hea oli ikkagi :)

Ma pean ka mõtlema, mis t2na teha. Pastast on kell ees kergelt .. Mõtlesin ehk lõhet salatiga, kuid seda sai ka alles üleeile söödud .. läheb keeruliseks

Comment

• MissLiz
        Jube Noob
        • Jul 2009
        • 112

Vahest kui ideid ei tule, siis olen toidutare.ee uurima hakanud ja populaarsuse järgi üles rivistanud menüüd. Paar päris head pärlit sealt saanud. Näiteks kanafileetükid kooreses ja juustuses pastas basiilikuga. Mina kes ma makarone üldse ei söö, pidin ära minestama söömise ajal :) super

Comment

• hoss23
          Klubi Liige
          • Oct 2008
          • 2551

Algselt postitas leits Vaata postitust
          Tegin ka eile hommikuks omletti küüslaugu, sibula, tonatiga. Kõrvale standard hapukurk .. Tho rohkem kukkus ta munapuder v2lja, aga hea oli ikkagi :)

Ma pean ka mõtlema, mis t2na teha. Pastast on kell ees kergelt .. Mõtlesin ehk lõhet salatiga, kuid seda sai ka alles üleeile söödud .. läheb keeruliseks
          Kukeseene-loomaliha strogonof, värske kartul, standart hapukurk ja standart GIN.

Comment

• MissLiz
            Jube Noob
            • Jul 2009
            • 112

Leits vist ei tarbi hetkel liha ju? :)

Comment

• hoss23
              Klubi Liige
              • Oct 2008
              • 2551

Algselt postitas MissLiz Vaata postitust
              Leits vist ei tarbi hetkel liha ju? :)
              Japp, my bad.

Comment

• MissLiz
                Jube Noob
                • Jul 2009
                • 112

Ahjaa, kui kedagi peaks näiteks huvitama kaalust alla võtmine, sport ja tervislik eluviis üleüldse, siis parim mis teha saab, on liitumine www.kaaluabi.ee keskkonnaga. Teeb imesid :)

Comment

• kjmrc
                  Pokkerihai
                  • Aug 2009
                  • 4541

Ahjaa, kui kedagi peaks näiteks huvitama kaalust alla võtmine, sport ja tervislik eluviis üleüldse, siis parim mis teha saab, on liitumine www.kaaluabi.ee keskkonnaga. Teeb imesid :)
                  Sa oled ka taimetoitlane või ? :P

Comment

• MissLiz
                    Jube Noob
                    • Jul 2009
                    • 112

Ei, söön peaaegu kõike, kuid jälgin lihtsalt, kustkohast läheb piir :)
                    Sööme ju selleks et elada, mitte vastupidi

Comment

• kjmrc
                      Pokkerihai
                      • Aug 2009
                      • 4541

No täpselt jah :D

Comment

• samedumpster
                        Räme Fish
                        • Aug 2010
                        • 5

Muuseas, südamerabanduse, südamereuma, ajurabanduse ja mitmete teiste haigustega oli selle sama Hiina uuringu andmetel üks tugevamaid seoseid nisul. Need seosed olid tunduvalt tugevamad kui loomse toidu ja haiguste vahel, mis olid sisuliselt olematud. Lihtsalt teadmiseks neile, kes loevad läbi raamatu The China study, hakkavad taimetoitlaseks selle nn tervislikkuse pärast, aga söövad hoolega makarone ja pastat.

Lisaks veel soja kohta mõned hirmuäratavad faktid ja uuringud:

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1868922

Uuringus anti katsealustele 3 kuud 30 g sojaube päevas. Pooltel 3 kuud sojaube saanutel oli tulemuseks häired kilpnäärme töös.

http://www.ajcn.org/cgi/content/abstract/60/3/333

Selles uuringus anti naistele 60 g sojavalku päevas 1 kuu jooksul. Tekkisid häired menstruatsioonitsüklis (viivitatud menstruatsioon) ja muud hormonaalhäired.

Comment

• Potsataja
                          õilishing
                          • Oct 2008
                          • 5270

Ei, söön peaaegu kõike, kuid jälgin lihtsalt, kustkohast läheb piir :)
                          Sööme ju selleks et elada, mitte vastupidi
                          Mis elu see ilma söömise/joomiseta ka oleks

Comment

• leits
                            Hundinui
                            • Apr 2009
                            • 9562

Algselt postitas samedumpster Vaata postitust
                            Muuseas, südamerabanduse, südamereuma, ajurabanduse ja mitmete teiste haigustega oli selle sama Hiina uuringu andmetel üks tugevamaid seoseid nisul. Need seosed olid tunduvalt tugevamad kui loomse toidu ja haiguste vahel, mis olid sisuliselt olematud. Lihtsalt teadmiseks neile, kes loevad läbi raamatu The China study, hakkavad taimetoitlaseks selle nn tervislikkuse pärast, aga söövad hoolega makarone ja pastat.

Lisaks veel soja kohta mõned hirmuäratavad faktid ja uuringud:
                            T2istera pasta ftw :) kuigi seal ka mingi kogus nisujahu

Comment

• MissLiz
                              Jube Noob
                              • Jul 2009
                              • 112

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
                              Mis elu see ilma söömise/joomiseta ka oleks
                              Hehe, mina isiklikult mitte ei näljuta ennast, vaid uurisin järgi, kui palju peaksin päevas sööma et kaalu hoida, ning mitte juurde koguda keharaskust.

Ja kui ma peaksin valima, kummast loobun täielikult (kas rasvane ent maitsev söök või kena figuur) siis kindlasti loobuksin söögist, sest mis elu see on, kui igal sammul peab muretsema oma kehakaalu pärast.

Comment

• soouni
                                Grinder
                                • Jul 2010
                                • 771

Oeh trenn on küll elustiiliks ja see on hea mis mulle meeldib endal, aga probleemiks on see, et kõhupeal pekki palju ja see on kõige raskem koht üldse kust seda eemaldada. Muidu on kõik okei. Käisin hiljuti ka spordiarsti juures kus tehti igast mõõtmisi ja protseduure siis. Siis arstitädi ütles, et mul on 8% rohkem rasva kehal kui võiks olla. Kõik pmst ongi kõhupeal ehk õllekas siis. Tean, et jooksu ja kõhulihaste treenimisega pidavat kõige paremini põletada seda aga no kuidagi ei taha kaduda. Kõige hullem ikka on see, et rasvud vähehaaval ja siis oled 25-ja rohkem siis juba mõnus rasvakiht ümber mida sel ajal juba palju raskem ümber ära saada. Seega mida rohkem tuleks noorena ehk 20 ja nii kandis trenni teha minu arvamus.

Ma ei tea kas OT aga ma ei tea lihtsalt kirjutasin.

Comment

Working...