Pokker, söök ja tervislik eluviis.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • kjmrc
    Pokkerihai
    • Aug 2009
    • 4541

Re: Pokker, söök ja tervislik eluviis.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Delicious!

Comment

• g00000se
      Vana Tegija
      • Apr 2010
      • 1047

Algselt postitas taipupole Vaata postitust
      Tänane toit.

Pasta-suitsulõhe vormiroog

Kus sa elad? Ma tuleks sööks enne trenni kõhu täis :D

Comment

• erplander
        ekrelander
        • Oct 2008
        • 1029

Sinu hinnangul nemad siis ei esinda kindlaid huvigruppe? Tõsiselt või?
        So what? Tahad väita, et tervisliku toitumise propageerijatest arstid ja teadlased ei tohikski mingitesse vastavatesse organisatsioonidesse kuuluda? What a joke.

Comment

• rrrr
          Grinder
          • Nov 2008
          • 904

Tänane toit.

Pasta-suitsulõhe vormiroog
          (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
          Retsept on vist siin:

Comment

• kjmrc
            Pokkerihai
            • Aug 2009
            • 4541

Algselt postitas g00000se Vaata postitust
            Kus sa elad? Ma tuleks sööks enne trenni kõhu täis :D
            Tavaliselt ennem trenni kõhtu täis ei sööda :D

Comment

• g00000se
              Vana Tegija
              • Apr 2010
              • 1047

Algselt postitas kjmrc Vaata postitust
              Tavaliselt ennem trenni kõhtu täis ei sööda :D
              Kui mul trenni ajal kõht korisema hakkab, siis ma ei suuda enam raskusi tõsta

Comment

• kjmrc
                Pokkerihai
                • Aug 2009
                • 4541

Noh, enne trenni kerge eine ei tee paha, aga olen ise kaa mitmeid kordi täiskõhuga jõusaalis olnud ja pole üldsegi meeldiv, imo.

Comment

• g00000se
                  Vana Tegija
                  • Apr 2010
                  • 1047

Algselt postitas kjmrc Vaata postitust
                  Noh, enne trenni kerge eine ei tee paha, aga olen ise kaa mitmeid kordi täiskõhuga jõusaalis olnud ja pole üldsegi meeldiv, imo.
                  ma söön pool tundi - 45min enne trenni kõhu korralikult täis ja super :P

Comment

• kjmrc
                    Pokkerihai
                    • Aug 2009
                    • 4541

Kuule nii on jah hea, ükskord sõin mingi massive prae ära ja olin 10 min pärast juba jõusaalis ja noo keset seeriat tahtis üles tulla punnitamise peale :D

Comment

• g00000se
                      Vana Tegija
                      • Apr 2010
                      • 1047

Nja, ma kaanisin kere vett täis enne kükitrenni. Periood oli ka selline, kus tuli teha 5x5. No ei olnud tore. Kükid üles, suu läheb vett täis, neelad alla. Lased alla, tuled üles, suu jälle vett täis jne jne :D

Aga okei, OT kisub :D

Topicusse kah.

Tegin küüslauguseid kana-kodujuustu kotlete

Comment

• erplander
                        ekrelander
                        • Oct 2008
                        • 1029

Algselt postitas privador Vaata postitust
                        erplander heh sina oledki see, kes kahvatu ilmega Pargis vahest turnasi m2ngib:P
                        Wat? Pole Eesti MV turnadest saadik seal mängimas käinud, see teisipäev oli pärast pooleaastast vahet esimest korda. Ja Eesti MV ajal oli seal lihtsalt nii kuiv ja halb õhk, et pani tõesti nii silmad kui kurgu valutama, mistõttu võis jääda kahvatu ilme.

Minu arust, kui ma liha ei soo, siis on tunne, et midgai on puudu. Ja puudu on just joust
                        Ma ei kujuta ette kuida son voimalik teha rasket tood juurikaid syyes.
                        Sa ikka pole vist lugenud seda:
                        http://foorum.pokkeriprod.com/showpo...&postcount=790

Lisaks:

Üks suurimaid eksiarvamusi taimetoitluse suhtes seisneb selles, et taimetoitlased on füüsiliselt nõrgad, kahvatud ja haiglased. Miski ei saa tõest niivõrd kaugel olla. Arvukad uuringud ja faktid kinnitavad, et taimetoitlased on tugevamad, osavamad ja vastupidavamad kui inimesed, kes tarvitavad liha. Doktor Schouteden viis Belgia Ülikoolis läbi uuringud, eesmärgiga välja selgitada vastupidavuse, jõu ja reageerimiskiiruse tase taimetoitlaste ja lihasööjate seas. Tulemustest selgus, et taimetoitlastel on ülekaal kõigi kolme näitaja suhtes. 1906. ja 1907. aastal viis Doktor Irving Fisher Yale´i Ülikoolis läbi vastupidavuse testid. Uuringuid viidi läbi Yale´i Ülikooli atleetide, treenerite, arstide ja medõdede seas. Nende uuringute tulemused olid paljudele üllatuseks, sest need näitasid, et taimetoitlased on peaaegu kaks korda vastupidavamad kui lihasööjad. Analoogsed uuringud, mis viis läbi doktor J.H. Kellogg sõjasanatooriumis Michigan´is, andsid samasugused tulemused. Brüsseli Ülikooli doktorid J. Loteyko ja V. Kipani viisid läbi uuringud eesmärgiga kontrollida doktor Fisheri uurimuste tulemusi. Taimetoitlased pidasid vastupidavuskatsetele vastu 2–3 korda kauem kui lihasööjad, ja peale katseid kulutasid nad jõu taastamiseks 1/5 ajast, mis kulus selleks lihasööjatel. Need ootamatud tulemused tõestasid, et taimetoidudieet on suurepärane füüsilise jõu, vastupidavuse ja efektiivsuse arendamiseks.

Aga erplander, mis arvad muidu n2ljutamisest?Kuskil ma lugesin, et kogu see sook pidavat myrk organismile olema. Et kui sisuliselt yldse ei sooks voiks elada 150 aastani. Organism ju kulutab niipalju energiat soomisele. Miks nt kui me haiged oleme-ei taha mne toitu. organism suunab oma jouvarud viiruse vastu voitlemiseks.
                        Kõik õige. Näljutamine, täpsemalt siiski paast, on omal kohal, kui seda teadlikult teha. Tegin ka korra 5-päevase perioodi. Aga endal pole otsest vajadust selle järele, kuna toitun niigi suhteliselt tervislikult ja organism saab loomulikul teel vähestest mürkidest jagu, mis sinna satuvad. Lihasööjatele oleks see küll äärmiselt soovitatav.

---

Panen ka topicusse: Tegin just aprikoosi-ananassi-greibi smuutit.
                        Last edited by erplander; 29.07.10, 14:57.

Comment

• erplander
                          ekrelander
                          • Oct 2008
                          • 1029

Algselt postitas privador Vaata postitust
                          ja erplander veel...kas sa vahest ei tahaks nt liha syya.
                          a la mina nt ei suitseta, aga mingis situatsioonis voin seda teha.
                          Kas sa kasutad ka mingeid jooga vms mediteerimise nippe, et nn pahadest hyvedest loobuda....
                          Tahta haisvaid laibatooteid söögiks? No thanks.

Suitsetamine on ka ära proovitud, sellest ilmselt tekkisidki teatud nahaprobleemid jms.

Kui oled kõik need asjad enda jaoks loogiliselt läbi mõeldnud ja tead, mida teed, siis pole enam vaja mingeid täiendavaid nippe, et pahedest hoiduda. Gunnar Aarma näiteks kirjutas ka sellisest teooriast, et kõik joogid ja toiduained, mida inimesed tarbivad, on yin-yang skaalal kummalegi poole kaldu. Kõige rohkem olid taskaaluasendist väljas ühele poole liha ja teisele poole kange alkohol, kohv. Seega, kes söövad palju liha, neil tekib alateadlik vajadus kange alkoholi või kohvi järele. Eks see mingil määral peab paika, endal õnnestuski loobuda üheaegselt nii lihast, kangest alkost kui tubakast.

Comment

• nomerlot
                            Klubi Liige
                            • Sep 2009
                            • 2233

Teen just kabatšokivormi.
                            Kabatšokiviilud pannilt üle ja laod neist malmpoti põhja kihi, sinna peale kergelt pannilt ülelastud riivitud porgand. Siis pruunistad sibula ja küüslauguga hakkliha, potti porgandikihi peale. Liha peale kallad purustatud tomatite konservi ja kõige otsa hapukoort. Hakid ürte peale ja 40 minutit ahjus. Värske kartul kõrvale ja ongi olemas.

Taimetoitlased saavad hakkliha asemel täiendavalt köögivilju lisada, kas siis veel üks kabatšokikiht või baklažaani näituseks. Ja piimavaenulikud jätavad hapukoore lihtsalt ära.

Suu matsub ja jalg tatsub ning saabugu rahu raipesööjate ja murunärijate vahel :P

Comment

• erplander
                              ekrelander
                              • Oct 2008
                              • 1029

Algselt postitas nomerlot Vaata postitust
                              Teen just kabatšokivormi.
                              Kabatšokiviilud pannilt üle ja laod neist malmpoti põhja kihi, sinna peale kergelt pannilt ülelastud riivitud porgand. Siis pruunistad sibula ja küüslauguga hakkliha, potti porgandikihi peale. Liha peale kallad purustatud tomatite konservi ja kõige otsa hapukoort. Hakid ürte peale ja 40 minutit ahjus. Värske kartul kõrvale ja ongi olemas.

Taimetoitlased saavad hakkliha asemel täiendavalt köögivilju lisada, kas siis veel üks kabatšokikiht või baklažaani näituseks. Ja piimavaenulikud jätavad hapukoore lihtsalt ära.

Suu matsub ja jalg tatsub ning saabugu rahu raipesööjate ja murunärijate vahel :P
                              Sojahakklihaga oleks ka täiesti bueno. Hapukoore asemel sojamajonees. Muidu kõlab hästi, eks võib jah veel lisada paprikat jms. Olen ka lihtsalt vokkinud samasuguseid köögivilju üpris tihti.
                              Last edited by erplander; 29.07.10, 15:28.

Comment

• Godspeed_EJ
                                Klubi Liige
                                • Nov 2009
                                • 3049

Tegin just veisesisefileed. Kõrvale värske salat ja pudel Alexandrit.

Liha ftw!!!

Comment

Working...