Filmide arutelu [NB: Sarjadel eraldi teema, link esimeses postituses]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • bauss
    Grinder
    • Sep 2009
    • 737

Re: Filmide arutelu [NB: Sarjadel eraldi teema, link esimeses postituses]

kick-ass 2 oli väga fun

Comment

• Ghost0
      Vana Tegija
      • Oct 2008
      • 1335

Algselt postitas ristijeesus Vaata postitust
      Siit tuleb täiesti subjektiivne "Now you see me" hinnang.
      (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
      +1, vaatasin ka t2na.

Comment

• rasmer
        Vana Tegija
        • Oct 2009
        • 1306

Minu jaoks oli "Now You See Me" üle pika aja üks film, kus käis peast mõte läbi, et läheks kinost minema. Ei mäleta enam, mis nii häirima hakkas, aga oli vist ka teises pooles midagi.

Kick-Ass 2 oli veel ropum, vägivaldsem ja jaburam kui esimene - Like. :D
        Sisu oli küll nõrgem kui esimesel.

Comment

• Potsataja
          õilishing
          • Oct 2008
          • 5270

Algselt postitas camu Vaata postitust
          Lugesin ise ka nende kohta suhteliselt pika ja sisuka artikli läbi ning film on täielikult ilustatud. Reaalselt vennad lihtsalt standard mõrvarid ja inimeste piinajad. Seega reaalselt true story see, et miskit taolist toimus, kõik muu edasi on fabrikatsioon. Nagu true story puhul tavaks.
          Kas nad siis filmis ei olnud seda seda sama, vaid lihtsalt ilustatud? http://www.imdb.com/title/tt2171867/?ref_=sr_6 võrreldes oleks antud film nagu 30% parem, aga imo on ta vähemalt 30% halvem.

Comment

• Dogers
            Pokkerihai
            • Dec 2008
            • 2500

Algselt postitas ristijeesus Vaata postitust
            Siit tuleb täiesti subjektiivne "Now you see me" hinnang.
            (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
            mhmh, tundsin sama.

Comment

• alaska
              forever
              • Oct 2008
              • 6599

Magasin Z maailmasõja maha kinos, ega mingit võimalust filmi suurel ekraanil vaadata enam ei ole, kui kavast maha läheb?

Comment

• reggie
                Pokkerihai
                • Jun 2009
                • 1705

Mai kino Pärnus on selline koht, kus võib juhtuda ehkki nende info kodulehel on enam kui puudulik.

Comment

• karupoeg
                  Pokkerihai
                  • Jun 2012
                  • 3823

the place beyond the pines...

Mida keegi selles filmis küll nägi? By far kõige halvem film, mida ma kunagi vaadanud.

Comment

• rasmer
                    Vana Tegija
                    • Oct 2009
                    • 1306

2 Guns - Meeldis Wahlbergi ja Denzeli vaheline dialoog, nalja sai kuhjaga. Sisu oli vahepeal veidi segane.

Comment

• vsiu100
                      Moderaator
                      • Oct 2008
                      • 4253

Algselt postitas rasmer Vaata postitust
                      2 Guns - Meeldis Wahlbergi ja Denzeli vaheline dialoog, nalja sai kuhjaga. Sisu oli vahepeal veidi segane.
                      nõus.
                      lisaks naine oli päris sex.

Comment

• EestiAA
                        Vana Tegija
                        • Nov 2010
                        • 1132

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust

Mida keegi selles filmis küll nägi? By far kõige halvem film, mida ma kunagi vaadanud.
                        +1

Comment

• VisaHing
                          mees nagu orkester
                          • Dec 2009
                          • 6718

srsly?

Mitut filmi sa siis kokku oled üldse vaadanud, et see kõige sitem.
                          Isiklikult nautisin igat hetke selles filmis. Ma draama/põnevus fänn ka, et mina annaks 8/10.

Maitse asi ka muidu, et kellegi arvustust maha tegema ei hakka.

E: Pigem tahaks küsida sinult, et mida sa selles filmis ei näinud?
                          Last edited by VisaHing; 03.09.13, 13:21.

Comment

• karupoeg
                            Pokkerihai
                            • Jun 2012
                            • 3823

Algselt postitas VisaHing Vaata postitust
                            srsly?

Mitut filmi sa siis kokku oled üldse vaadanud, et see kõige sitem.
                            Isiklikult nautisin igat hetke selles filmis. Ma draama/põnevus fänn ka, et mina annaks 8/10.

Maitse asi ka muidu, et kellegi arvustust maha tegema ei hakka.

E: Pigem tahaks küsida sinult, et mida sa selles filmis ei näinud?
                            viimased 7-8 aastat iga päev keskmiselt 1 film kohe kindlasti.

Minu jaoks oli see lambi film, kuhu olid võetud viimase aja parimad staarnäitlejad. Filmi mõte oli tõepoolest hea, kuid teostus jäi vägagi poolikuks. Standard hollywoodi film, millel oli kena plot twist algse peategelase surma näol. Eks see kohatine wtf moment talle hea hinde a la imdb-s ka anna - justkui oleks "eriline".

ja justnimelt selle põnevusega ongi põhiprobleem. Terve film oli aru saada, et üritatakse seda tekitada teistmoodi flowga, kuid imo ebaõnnestusid totaalselt dialoogid, mis tundusid kohati isegi naeruväärsed. Kuigi mõlemad mehed oskavad näidelda (eriti Bradley Cooper), siis selles filmis nende roll ei kandnud.

Samasuguse flowga film oli minu arvates ka Stand Up Guys, kuid seal olid super dialoogid, mis hoidsid filmi üleval.

aga tõesti, maitse asi. Sellepärast küsising, et mida keegi suutis selles näha. Mulle jääb selline mulje, et tehti teistmoodi (hollywoodi mõttes) film ja laiem publik viskab high five, sest nähti midagi "erilist". Lahti ei osata seda seletada, aga kui ikkagi eriline ju siis pidi hea film olema.

Comment

• Dogers
                              Pokkerihai
                              • Dec 2008
                              • 2500

viimased 7-8 aastat iga päev keskmiselt 1 film kohe kindlasti.

Minu jaoks oli see lambi film, kuhu olid võetud viimase aja parimad staarnäitlejad. Filmi mõte oli tõepoolest hea, kuid teostus jäi vägagi poolikuks. Standard hollywoodi film, millel oli kena plot twist algse peategelase surma näol. Eks see kohatine wtf moment talle hea hinde a la imdb-s ka anna - justkui oleks "eriline".

ja justnimelt selle põnevusega ongi põhiprobleem. Terve film oli aru saada, et üritatakse seda tekitada teistmoodi flowga, kuid imo ebaõnnestusid totaalselt dialoogid, mis tundusid kohati isegi naeruväärsed. Kuigi mõlemad mehed oskavad näidelda (eriti Bradley Cooper), siis selles filmis nende roll ei kandnud.

Samasuguse flowga film oli minu arvates ka Stand Up Guys, kuid seal olid super dialoogid, mis hoidsid filmi üleval.

aga tõesti, maitse asi. Sellepärast küsising, et mida keegi suutis selles näha. Mulle jääb selline mulje, et tehti teistmoodi (hollywoodi mõttes) film ja laiem publik viskab high five, sest nähti midagi "erilist". Lahti ei osata seda seletada, aga kui ikkagi eriline ju siis pidi hea film olema.
                              2555+ filmi? hardcore.

Comment

• karupoeg
                                Pokkerihai
                                • Jun 2012
                                • 3823

Algselt postitas Dogers Vaata postitust
                                2555+ filmi? hardcore.
                                no suur osa on siiski ju neid, mis kordub a la telekast vaadatud. Viimased paar aastat ei telekat väga kasutanud, kuid gümnaasiumi ajal ikka viskasid õhtul lebosse ja nii ta tuleb. Väike liialdus ka ning pika aja peale ei olegi nii hull arv.

Comment

Working...