Filmide arutelu [NB: Sarjadel eraldi teema, link esimeses postituses]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • RudiTurbo
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 4167

Re: Filmid ja sarjad

Algselt postitas blizkaa
    Life ja Two and Half man ka suht nuts...
    Two and a Half man on just pigem nende hulgas, mida ma pigem ignoreeriks :P

Comment

• vennike
      Pokkerihai
      • Mar 2009
      • 1958

Algselt postitas RudiTurbo
      väga kõva sari, mitu korda läbi vaadatud. comedy centrali pealt ketrab koguaeg, vahin ja irvitan. veel prison break ja everybody loves raymond

Comment

• goldec

Algselt postitas RudiTurbo
        Agreed :)

Comment

• alaska
          forever
          • Oct 2008
          • 6599

Ise vaatan üldjuhul ainult ühte sarja korraga, viimast aastatel on nendeks olnud OZ, Shield ja dr. house. Losti vaatasin kah esimene hooaeg veitsa, kuni täiesti ajuvabaks muutus.
          Pange edasi häid sarju, mingil hetkel vahin korraga ära.
          Ahjaa, üks kummaline sari veel, mida ma alati vaatan, kui peale juhtun, on FOXi pealt tulev mingi kummituselausuja või midagi sarnast, Jennifer Love Hewitt on peaosas, ma ei saa ise kah täpselt aru, miks mulle see meeldib.

Comment

• Booyaka
            FPP Pro
            • Dec 2008
            • 249

Soovitan ise The Officet käib juba mitmes season ja so far pole igavaks läinud, pure comedy!
            Samuti soovitan The Big Bang Theory sarjas on siis 4 geek tüüpi ja 1 hot chick edasi juba soovitan ise vaadata, pure comedy!
            Prison Break ka on obv mida vaadata, kuid tõesti pärast igat seasonit on asi jamamaks läinud, samas präeguse seasoni lõpp tundub huvitav jälle.
            Viimasel ajal olen hakanud vaatama ka The Bones, kuid seda mitte regulaarselt. Tegu on siis krimi sarjaga, parem kui CSI imo!
            Ja viimasena mida vaatan on Top Gear. Kahjuks seriaal hetkel puhkusel. eeldan, et kõik teavad seda

Comment

• mihkel88
              Jube Noob
              • Oct 2008
              • 140

Mis värk dexteriga on... soovitati mulle ,et parim sari ever...on kellegil mingeid muljeid jagada?

Comment

• taipupole
                Lõpuboss
                • Oct 2008
                • 2181

Algselt postitas mihkel88
                Mis värk dexteriga on... soovitati mulle ,et parim sari ever...on kellegil mingeid muljeid jagada?
                Esimene hooaeg on suurepärane, edasi on järjest alla käinud, sest liini ei saa samasugusena hoida. Kuid häid momente on siiski ja vaadata tasub kindlasti.

Comment

• goldec

Algselt postitas Booyaka
                  Samuti soovitan The Big Bang Theory sarjas on siis 4 geek tüüpi ja 1 hot chick edasi juba soovitan ise vaadata, pure comedy!
                  Ahjaa, selle unustasingi ise ära.
                  Alguses jäin selle chicki pärast vaatama, aga nüüd vaatan juba 50% naljade pärast ka :D

Comment

• Nojazz
                    Räme Fish
                    • Dec 2008
                    • 5

Algselt postitas goldec
                    Ahjaa, selle unustasingi ise ära.
                    Alguses jäin selle chicki pärast vaatama, aga nüüd vaatan juba 50% naljade pärast ka :D
                    Mul endal täpselt sama asi:D

pluss "Entourage" ja "How I met Your mother" on täielikud pähklid

Comment

• RudiTurbo
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 4167

Mul oli King of Queensiga nii, et jäin Leah Remini pärast vaatama seda, aga hilisemates hooaegades Ta hakkab sama paksuks minema kui Doug :D
                      Aga vahet pole, nüüd juba meeldib kogu see sari, mingu paksuks kõik kui tahavad ;D

Ahjaa, kell 3 päeval kohe pärast King of Queensi hakkab Desperate Housewives(Piisav, et mõjuda meestele, kuid mõeldud siiski naistele :-[ :-[) :D

Comment

• paradigmlost
                        Õpihimuline Mängur
                        • Oct 2008
                        • 421

dexter on puhas kuld... kaks esimest seasonit olid eriti head!

Comment

• camu
                          Super Moderaator
                          • Jan 2009
                          • 3411

Algselt postitas paradigmlost
                          dexter on puhas kuld... kaks esimest seasonit olid eriti head!
                          Täiesti nõus.
                          Burn Notice ja Numb3rs on päris asjalikud. Day break oli vaadatav. Endale meeldis veel Veronica Mars.

Comment

• Rage
                            Klubi Liige
                            • Nov 2008
                            • 6853

ulme.. mida te saate nende sarjade vaatamistest? Heroes, The Lost.. jne mida iganes te siit ette loetlete.. ma ei jälgi ühtegi sarja.. aint telekats tulevaid komöödia sarjasid aegajalt vaatan ja muigan.. sama moodi on miskite spordi asjadega.. need kellega lives mängin pokkerit.. maitea nad on vist kogu inglise liiga mängijad koos kinganumbritega pähe õppinud... like nagu mida see määrab et teiselpool merd üks või teine team võidab.. keegi neist ei tegele sportsbetinguga..

wasted time imo

Comment

• Davy
                              Vana Tegija
                              • Oct 2008
                              • 1341

1)The Office, 2 kuud tagasi avastasin, maksin isegi 160 eeku megauploadile, et saaks need osad jutti ära vaadata. Hetkel siis teine ring käimas. Kui kuskilt inglise versiooni saaks vaataks seda ka.
                              1) Testees: nii ajuvabalt naljakas seriaal et õudne, sõpradega koos vaatanud ja vahepeal nii räigelt terve seltskonnaga naernud, et enam ei kuule telekat. Selline seriaal, et kui paar osa ära vaatad , siis mõtled : "How the HELL did i not know about this before".
                              2) House.
                              3) Summer Glau meeldib(obv ei pannud ma küsimuse ette "Kui"...), siis kaifite kohe kindlasti "Terminator The Sarah Connor Chronicles"-t.
                              4) IT geek teema meeldib, siis võib ka vaadata "The IT Crowd".
                              5) Californication, kui kõik sarjad on juba ära vaadatud ja midagi paremat ei ole, siis on ta seda aega väärt, mida sa selle seriaali vaatamiseks kulutad
                              6) Discovery channel Battlefield: 5+
                              7) Band of Brothers : 5+

Arrested Development: ei suutnud 4st osast kaugemale vaadata, kordagi ei naernud ja ei tundnud köitev teema.
                              Prison Break/Lost/Heroes - mingi hetk keerasid kõikide teemad absurdseks, et neid sarju ei soovita enam vaenlasele ka.Kuigi esimest hooaega võib neis kõigis vaadata .
                              Supernatural - ühe tuttava lemmikseriaal, sundisin ennast 8 osa ära vaatama, peale 8 osa on teema areng täpselt seal, kus ta oli esimese osa esimese 15 minuti juures. Ei soovita. Ei ole ka kõige lemmikum tuttav...ei ole üllatunud.

Comment

• Davy
                                Vana Tegija
                                • Oct 2008
                                • 1341

Algselt postitas Rage
                                ulme.. mida te saate nende sarjade vaatamistest? Heroes, The Lost.. jne mida iganes te siit ette loetlete.. ma ei jälgi ühtegi sarja.. aint telekats tulevaid komöödia sarjasid aegajalt vaatan ja muigan.. sama moodi on miskite spordi asjadega.. need kellega lives mängin pokkerit.. maitea nad on vist kogu inglise liiga mängijad koos kinganumbritega pähe õppinud... like nagu mida see määrab et teiselpool merd üks või teine team võidab.. keegi neist ei tegele sportsbetinguga..

wasted time imo
                                irw imo. Mida sa pokkerimängimisest saad, mida sa saad mereääres jalutamisest, mida sa saad söömisest.

Comment

Working...