Septemberikuus kõik on uus

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • inward
    Klubi Liige
    • Sep 2009
    • 6275

Re: Septemberikuus kõik on uus

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
    mis need plussid on peale panipaiga ja jooksuraja? Ainuke asi, mis ma näen on, et hind? suht pommiauguga tegemist ja auto on must have ju + sellega istud ummikus pool elu. Või olen valesti aru saanud sellest rajoonist? Senimaani olen kiirteelt vaadatuna alati pisara poetanud kaastunde avalduseks neile, kes seal elama peavad.

Tlnas kui just ulmebojaar ei ole ja maja lubada ei saa, siis. kesklinn/kadriorg ainuke koht kus elada kannatab noore inimesena imo
    The fuck I just read.

Comment

• Rage
      Klubi Liige
      • Nov 2008
      • 6853

mis need plussid on peale panipaiga ja jooksuraja? Ainuke asi, mis ma näen on, et hind? suht pommiauguga tegemist ja auto on must have ju + sellega istud ummikus pool elu. Või olen valesti aru saanud sellest rajoonist? Senimaani olen kiirteelt vaadatuna alati pisara poetanud kaastunde avalduseks neile, kes seal elama peavad.

Tlnas kui just ulmebojaar ei ole ja maja lubada ei saa, siis kesklinn/kadriorg ainuke koht kus elada kannatab noore inimesena imo.
      mm.. maitse asi, aga mina ei saa aru, et Peetri oleks pommiauk.. vastupidi, oluliselt lähem kesklinnale kui Pirita või Tabasalu vms.. 5-6€ taksoga linnast koju, bussid liiguvad ka, aegajalt lähen reede õhtul linna peale hoopis bussiga, tagasi taksoga. Keskused ja poed lähedal ja mulle meeldib, et majad ei istu üksteise otsas ja on ruumi liikuda, rattaga Ülemiste järvele ring peale teha on mõnus trennikoormus, lisaks kergliiklusteed ja jooksmisvõimalused. Mul on mitmeid tuttavaid kes elavad linnas, peamine mure on see, et ei saa suvel akend lahti teha nii mürareostuse kui tolmu pärast, mul Peetris seda muret ei ole.

Comment

• karupoeg
        Pokkerihai
        • Jun 2012
        • 3823

Algselt postitas Rage Vaata postitust
        mm.. maitse asi, aga mina ei saa aru, et Peetri oleks pommiauk.. vastupidi, oluliselt lähem kesklinnale kui Pirita või Tabasalu vms.. 5-6€ taksoga linnast koju, bussid liiguvad ka, aegajalt lähen reede õhtul linna peale hoopis bussiga, tagasi taksoga. Keskused ja poed lähedal ja mulle meeldib, et majad ei istu üksteise otsas ja on ruumi liikuda, rattaga Ülemiste järvele ring peale teha on mõnus trennikoormus, lisaks kergliiklusteed ja jooksmisvõimalused. Mul on mitmeid tuttavaid kes elavad linnas, peamine mure on see, et ei saa suvel akend lahti teha nii mürareostuse kui tolmu pärast, mul Peetris seda muret ei ole.
        nõus-nõus. rääkisin pastilaaga juba privas. Minule ainuke info Peetri küla kohta oli varasemalt umbes see

lisada juurde vaade kiirteelt ning asjaolu, et codecci kombel selveri peale ei erutu, siis.. ärge kohalike elanikena pahaks pange. Viidi juba kurssi, et täitsa okei koht on.

Comment

• Potsataja
          õilishing
          • Oct 2008
          • 5270

Algselt postitas Rage Vaata postitust
          on ruumi liikuda, rattaga Ülemiste järvele ring peale teha on mõnus trennikoormus, lisaks kergliiklusteed ja jooksmisvõimalused.
          Karupoja lisatud pilti vaadates oleks imo mõistlikum kohe paadiga uksest välja aerutada.

Comment

• Herbert Sammal
            Jube Noob
            • Jul 2013
            • 165

Algselt postitas viki Vaata postitust
            Milleks üldse Tallinnas elada,kui seal ei tööta?Mulle küll ei meeldinud.Elasin kooliajal isegi seal.Praegu käin ainult asja pärast umbes kolm neli korda aastas.
            Tsiteeriks Crocodile Dundeed: "New York must be the friendliest place on Earth. Why else want so many people live together?"

Comment

• Potsataja
              õilishing
              • Oct 2008
              • 5270

Kõigepealt oli, WTF?!? Siis saabus kiirelt selgus, et jutt käib U.S. INVESTi töötajatest ja see firma on enamus- või ainuosanik üle 60-s firmas üle 5 000 töötajaga.

Inforegister hoiab ettevõtete ning nende omanike tegevustel kätt pulsil | Ettevõtlusandmed | Äririskid | Hinnangud | Prognoosid

Siis uudishimutsesin edasi. Aprill-juuni 2015.a. on tasutud tööjõumakse summas 8 909,64 €. Ainuüksi minimaalne sotsiaalmaksu kohustus on 117,15 eurot kuus. Maksimaalselt 25 miinumpalgaga töötajat? :D Samas ega see elu lihtne pole, kui aasta esimeses kvartalis tuleb RE-le annetada 120 000 eurot ja siis veel KE-le 70 000 eurot.

Comment

• VisaHing
                mees nagu orkester
                • Dec 2009
                • 6718

Ma ei mõista seda annetamist. Miks peaks üks mõistusega inimene heast peast annetama mõnele erakonnale taolisi summasid. Ainuke loogiline seletus, et saadi midagi vastu.

Comment

• Codecci
                  Luuramas Naisteturniire
                  • Nov 2008
                  • 7574

Kas keegi on nõus mulle peale maksma kui teie kaudu teen Lyonessi kaardi? Tarbin päris mehiselt.

Comment

• Maxi
                    Pokkerihai
                    • Nov 2010
                    • 1849

Mõni elektriga rohkem kursis olev tegelane. Mul selline teema, et saunas pirn andis saba, aga süsteem selline kena nõukaaegne. Vahetasin pirni ära ja ei lähe põlema, aga hõõgub ainult. Võtsin teise vana pirni teisest pesast ja see töötab ilusti. Testeriga kontrollin ja vool tuleb sisse.

Oskab keegi pakkuda mis teema on, mingi antiikne trafo on ka seinas, äkki sellest.
                    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

pokkerifoorum pole päris õige koht, aga igasugu ehitusfoorumid suht uimased, enne jõuab 2 korda elektrik käia :D

Comment

• alaska
                      forever
                      • Oct 2008
                      • 6599

Lambipeast mõõtsid voolu? 220v tuli sinnani?

Comment

• Maxi
                        Pokkerihai
                        • Nov 2010
                        • 1849

indikaatoriga, homme saan normaalse aparaadi saab pinget ka mõõta

Comment

• -andres-
                          Moderaator
                          • Oct 2008
                          • 4546

Algselt postitas Maxi Vaata postitust
                          Mõni elektriga rohkem kursis olev tegelane. Mul selline teema, et saunas pirn andis saba, aga süsteem selline kena nõukaaegne. Vahetasin pirni ära ja ei lähe põlema, aga hõõgub ainult. Võtsin teise vana pirni teisest pesast ja see töötab ilusti. Testeriga kontrollin ja vool tuleb sisse.

Oskab keegi pakkuda mis teema on, mingi antiikne trafo on ka seinas, äkki sellest.
                          (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

pokkerifoorum pole päris õige koht, aga igasugu ehitusfoorumid suht uimased, enne jõuab 2 korda elektrik käia :D
                          Kui läbi trafo vool sinna pistikusse tuleb, siis pinge madalam arvatavasti. Mul suvilas on ka saunas miski nõukaaegne süsteem loodud ja pesuruumis ja laval on 12V. Paraku selliseid isendeid väga ei liigu enam, vähemalt mina ei leidnud ja ühendasin autopirni asemele.

Comment

• Oliverk
                            Moderaator
                            • Nov 2008
                            • 3016

Eriti haruldane veel ei ole. Paljud akude pealt veel suvilates kasutavad.

Comment

• Maxi
                              Pokkerihai
                              • Nov 2010
                              • 1849

See vist ongi, vähemalt tundub kõige loogilisem. Ees ruumis läheb trahvost mööda ja seal töötavad uued ka. Pesu ja leiliruumis ainult jama. Need pirnid vist on suht igavesed kuna pole kunagi läbi läinud ja nüüd ka lihtsalt plekk läbi roostetanud ja klemmidega ei saa ühendust, hõõgniit on terve.

Comment

• Rage
                                Klubi Liige
                                • Nov 2008
                                • 6853

see karupoja postitatud pilt on üks konkreetne nurk Peetrist.. see järve poolne külg mis asub märgala kõrval.. nii palju kui mina tean on antud probleem tänaseks päevaks lahendatud..

Comment

Working...