Head uudised. Talv pole enam kaugel. :D.
Juuli OFFTOPIC - Li*sid pääle ->> Otepäääle
Collapse
X
-
Re: Juuli OFFTOPIC - Li*sid pääle ->> Otepäääle
nice , saabki rohkem grindidaAlgselt postitas VisaHing Vaata postitustHead uudised. Talv pole enam kaugel. :D.
-
puhka jalga robocop.
Comment
-
suht äge oleng tundub täna Vaos olevat. asjalikud tyybid tunduvad:
Delfi oli täna Vao külas kohapeal ja usutles nii kohalikke elanikke kui üle Eesti kohale tulnud külalisi.
Comment
-
Last edited by Potsataja; 04.07.15, 15:30.
Comment
-
Ma ei provotseerinud mingil moel ja sinu lingitud artikli kohta olen ma juba varem kommentaari andnud. Pastilaa lisatud lingis olev mutike on parimal juhul skämmer.Algselt postitas atsetoon Vaata postitustpuhka jalga robocop.
http://www.postimees.ee/3241883/vall...rovokatsioonid
Kõik läks, nagu mina arvasin, ehk tsiklid said gaasi ja hobused piitsa, kusjuures viimast ei kiida ma üldse heaks.
Comment
-
pidi ju olema rahumeelne ja sõbralik üritus - sa korraldajana tahaksid pildil olla sellise sõnumiga? ei ole võrreldav ju suvaline töll valli baaris ja need tegelased "rambivalguses" sõnumit edastamas - organiseeritud yritusel, mis meedia fookus nr 1. tundub, et korraldajatele sõnum sobis
Comment
-
Minul kui pigem pagulaste teema vastasel(sellisel kujul, nagu see hetkel on) tekkis ka sellega probleem.
Tekitab tunde, et sellised jörmid saboteerivad mugavus-pagulaste vastast argumenteeritud debatti.Last edited by vsiu100; 06.07.15, 11:37.
Comment
-
See breiviku pildiga pagulaste külas lehvitamine oleks sama, kui ma läheksin Siseministeeriumi ette kanepi keelustamise vastu "rahumeelselt" meelt avaldama ja jätaksin neile hobusepea uksetaha. See on ju konkreetne ähvardamine.
Comment
Comment