Juuni OFFTOPIC
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: Juuni OFFTOPIC
ausaltöeldes mulle sobib, lihtne, mugav, internet ja muidugi odav. kesklinnas peale, kesklinnas maha.plus annab mulle peale mitte just supermugava une ka võimaluse tegeleda strateegia kallal ja panna kokku tulev nädal GTC ja niisama harjutada olevikus olla ja mitte kiirustada koguaegAlgselt postitas pastilaa Vaata postitustbussireis. fail
e: ma ei ütle et ma seda tihti teha sooviks, kindlasti mitte, ning vähegi pikemad reisid valin muu transpordi
Comment
-
Comment
-
Algselt postitas qbj0hn Vaata postitustEi tea, pole midagi spetsiifilist rääkida atm mida pole tai teemas eelmine kord kirjutanud.
boom boom, õlle ja grind vastavalt rollile
Cliffs:
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment
-
Kambodžas peavad lapsed sageli tänaval ehteid või muud käsitööd müüma, et perele lisaraha teenida. Et riigis lokkab eriti laialt nn seksiturism, siis on eriti ekstreemsed näited, kus emad enda tütred seksiorjadeks müüvad. Kõik seetõttu, et koguni 25% rahvastikust elab absoluutses vaesuses - hakkama tuleb saada vaid 1 dollariga päevas. "Seitsmesed uudised" käisid reporter Kadri Pikhofiga kohapeal asja uurimas.
Kaidot pole veel kohanud, naaberriigid jne?
Comment
-
huvitavas seltskonnas liigud. glgl!Algselt postitas Potsataja Vaata postitustMees annab sõna ja ja mees võtab sõna. Ausaid mehi olen ma oma elu jooksul kohanud vähem, kui ühel käel sõrmi ja otese loomulikult ei kuulu mina nende hulka.
Comment
-
Algselt postitas alaska Vaata postitustÄra pane tähele pastilaa, meil vanematel meestel seostub sõnaga "ausus" veel nõukogude kool, kus eeskujuks seati Pavlik Morozovi suguseid tegelasi.
pavliku tapsid tema onu ja vanaisa vist. tegelt seal oma history taga ka, kui kedagi lähemalt huvitab, siis "müstiline venemaa" üks osa temale pühendatud.
Comment
-
Pole kunagi nii tõsiselt kaalunud emigreerumist.
81% inimestest kinnitas, et on "täiesti nõus" või "pigem nõus" sellega, et mõnedel inimestel on võimalik tulevikku ette näha. Mitteuskunuid oli vaid 16%. Ülejäänud märkisid vastuseks "raske öelda".
62% pidas aga võimalikuks, et mõnedel sensitiivsetel inimestel on võime haiged tervendada. Selle väitega polnud nõus 25% vastanutest,
54% vastanutest oli nõus või pigem nõus sellega, et inglid aitavad ja kaitsevad meid.Last edited by Fuzzy; 15.06.15, 16:05.
Comment
Comment