Märtsi offtopic
Collapse
X
-
Re: Märtsi offtopic
Pigem 50/50. Ühelt poolt on suudetud täpselt välja selgitada mis oli haiguse põhjustajaks (ampulteerimine on üldiselt viimane alternatiiv mida rakendatakse ja sellist lüket poleks tehtud kui asjas kindlad poleks oldud) ja tänu sellele osatakse ka osutada konkreetset ja kõige efektiivsemat ravi. Teisalt oli aga uudises kirjutatud, et raviprotsess toimub päev-päeva haaval ja tuleviku suhtes on midagi raske öelda. Ehk siis arstid ei julge kindlalt väita, et ta sellest välja tuleb.Algselt postitas VisaHing Vaata postitustPole küll arst ega miski spetsialist aga imo ei ole vist Savisaarel väga lootust. Nende diagnooside ja tõbedega on ikkagi lõpp suht kiire tulema ma kardan.
Kindel saab olla vaid selles, et isegi kui olukord enam hullemaks ei lähe ning toimub täielik paranemine, (miinus see jalg loomulikult) tuleb avalikust elust taganeda. Esimene variant on, et kaob täielikult pildist ära ja lõpetab suhted poliitikaga. Teisel juhul pannakse de jure mingid uued indiviidid pulti ja tekib sarnane olukord nagu siis kui Medvedev Venemaa president oli.Last edited by Fabulous; 23.03.15, 18:41.
Comment
-
Pead siis seda silmas, et pukis on küll keegi teine aga niite tõmbab ikkagi vana kala?Algselt postitas Fabulous Vaata postitustPigem 50/50. Ühelt poolt on suudetud täpselt välja selgitada mis oli haiguse põhjustajaks (ampulteerimine on üldiselt viimane alternatiiv mida rakendatakse ja sellist lüket poleks tehtud kui asjas kindlad poleks oldud) ja tänu sellele osatakse ka osutada konkreetset ja kõige efektiivsemat ravi. Teisalt oli aga uudises kirjutatud, et raviprotsess toimub päev-päeva haaval ja tuleviku suhtes on midagi raske öelda. Ehk siis arstid ei julge kindlalt väita, et ta sellest välja tuleb.
Kindel saab olla vaid selles, et isegi kui olukord enam hullemaks ei lähe ning toimub täielik paranemine, (miinus see jalg loomulikult) tuleb avalikust elust taganeda. Esimene variant on, et kaob täielikult pildist ära ja lõpetab suhted poliitikaga. Teisel juhul pannakse de jure mingid uued indiviidid pulti ja tekib sarnane olukord nagu siis kui Medvedev Venemaa president oli.
Comment
-
Jah. Selline olukord on täiesti reaalne kus ta on paberi peal nõuniku või mõne muu sellise täiesti mitte midagi ütleva ametinimetusega kuid tegelikult see inimene kes tema praeguse ameti üle võtab, käitub täpselt nii nagu Savisaar soovib. Ja et selline stsenaarium toimida saaks võib ta ka terve ülejäänud elu kodus nelja seina vahel viibida.Algselt postitas VisaHing Vaata postitustPead siis seda silmas, et pukis on küll keegi teine aga niite tõmbab ikkagi vana kala?
Comment
-
Sellest on teatud arstide ringkonnas juba viimane aasta vaikselt omavahel räägitud, et Tartu haigla opiblokis mingi bakter möllab ja haavad ei parane vaid mädanevad jne.
Comment
-
Kas mõni pädevam isik (ehk siis mitte "ma pole küll arst aga..." tüübid) oskab rääkida kuidas nii pikalt narkoosi all olek kognitiivsetele võimetele mõjub? Olen lugenud, et isegi pikemad operatsioonid, a'la 6-8 tundi võivad jätta püsivaid kahjustusi, aga mis tagajärgi praeguse olukorra puhul oodata võib kus teadvuseta olek on juba 5 päeva ja nagu ma aru saan, hetkel pole plaani ka sellest välja tuua. Või on see mingite teiste kõrvalnähtudega anesteesia kui tavaliselt operatsioonide puhul kasutatav?
Comment
-
Väga hull kui palju lennukeid on viimasel ajal alla kukkunud / lastud. Olin just Pariisi lennujaamas kui naine helistas, et Hispaania piiri ääres lennuk kukkus alla. Lend lükati ka edasi Pariisis ja Madriidi maandumine oli seni kõige raskem mida ma tundnud olen. Tugev taganttuul ja korraks tundus et pilootidel läks käest ära.
Too much shit for one day. Lendamine peaks olema turvalisem kui Tallinn-Tartu maantee, aga viimasel ajal on neid lakse nii tihti ja kõik nii rängad, et ellujäämis lootust ei ole kui juba matsu paned.
Comment
-
Crashes and Fatalities on Aircrafts with 19 or More PassengersAlgselt postitas Maxi Vaata postitustVäga hull kui palju lennukeid on viimasel ajal alla kukkunud / lastud....
... Lendamine peaks olema turvalisem kui Tallinn-Tartu maantee, aga viimasel ajal on neid lakse nii tihti ja kõik nii rängad, et ellujäämis lootust ei ole kui juba matsu paned.
Year Number of Fatal Crashes Number of Fatalities
2015 1
2014 6
2013 7
2000 21
1990 20
1989 35
1972 41
Comment
-
Olenemata sellest, kui seniilne see 80-aastane pensionär on, pole ta sinu arengupeetuse astmele isegi mitte lähedal.Algselt postitas VisaHing Vaata postitustPenskaritel ikka pappi on, mida jagada.
Comment
-
Algselt postitas donkament Vaata postitustOlenemata sellest, kui seniilne see 80-aastane pensionär on, pole ta sinu arengupeetuse astmele isegi mitte lähedal.
amazzed.
---
Odds of being killed on a single airline flight 1 in 29.4 million
Comment
-
Väga huvitav statistika. Päevas on 100 000 lendu (ei oska öelda palju 19+ reisijaga), aga kiirelt googeldades on see üle 48K päevas. Isegi, kui iga päev kukuks 6 lendu alla, isegi siis oleks see kogu massi võttes köömes (sitt võrdlus, aga lihtsalt huvitavad numbrid)Algselt postitas pastilaa Vaata postitustCrashes and Fatalities on Aircrafts with 19 or More Passengers
Year Number of Fatal Crashes Number of Fatalities
2015 1
2014 6
2013 7
2000 21
1990 20
1989 35
1972 41
http://www.statisticbrain.com/airpla...sh-statistics/
Comment

Comment