Keegi hea inglise ja eesti keele oskaja saaks aidata...
Kuidas tõlkida väljend "I approve of myself" eesti keelde nii, et mõte jääks täpselt samaks. Inglise keeles siis mõeldud lauset korrata mantrana.
Kuidas tõlkida väljend "I approve of myself" eesti keelde nii, et mõte jääks täpselt samaks. Inglise keeles siis mõeldud lauset korrata mantrana.
Midagi sellist, et:"Ma lepin sellega, kes ma olen", "Ma lepin iseendaga"
TÜ Kliinikumi Maarjamõisa polikliiniku majas täna toimunud pressibriifingul ütlesid Edgar Savisaart ravivad arstid, et Savisaarel tekkis veremürgitus ja tema jalg amputeeriti ülaltpoolt põlve. Tema seisund on endiselt kriitiline ja Savisaar läheb iga päev uuesti operatsioonilauale.
Pole küll arst ega miski spetsialist aga imo ei ole vist Savisaarel väga lootust. Nende diagnooside ja tõbedega on ikkagi lõpp suht kiire tulema ma kardan.
Pole küll arst ega miski spetsialist aga imo ei ole vist Savisaarel väga lootust. Nende diagnooside ja tõbedega on ikkagi lõpp suht kiire tulema ma kardan.
kui mul mingi häda edaspidi küljes, siis tean, kust adekvaatse prognoosi saan
Comment