*** JUULI OT on nüüd AUGUSTI OT: lbj0hny käsul ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • elrosmeero
    FPP Pro
    • Jan 2011
    • 239

Re: *** JUULI OT: lbj0hny käsul ***

Algselt postitas atsetoon Vaata postitust
    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Ma olen täiesti terve mees ja ma ei kavatse Game Of Thronesi uusi hooaegu aastaid oodata kuni need Kanal 2 või paremal juhul ETV-sse jõuavad.
    Game of Thrones osad on peale release järgmisel õhtul FOX peal eesti keelsete subtiitritega olemas btw, kuigi ma ei ole kunagi nii ''kaua'' kannatunud ise.

Comment

• Potsataja
      õilishing
      • Oct 2008
      • 5270

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
      imelik arusaam neutraliseerimisest.

Minu poolest võtku biitsalukku ja hoidku kuni vend oimetu. Aga selline pussy togimist on tõsiselt hale vaadata ning efektiivsus sellel null (hääküll, koos koeraga said 4kesi 5 minutiga hakkama ühe mehega, kellel pisargaas näos).

täiesti debiilset juttu ajas ka mingi x osakonna juht TV3-s, kes üritas väita, et mees osutas ka vastupanu. Kui sa oled pikali maas ning vennad togivad igast ilma kaarest, siis karta on, et sa tõmbled. Puhas refleks enesekaitseks juba. Politsei võtab seda aga vastuhakku.
      Mis muud, kui puudujäägid väljaõppes. Nii palju, kui mina olen aru saanud, siis ei saadud mehele kuidagi käeraudu peale, kuigi kiunu oli rohkem kui seatapul. Sellist tüüpi lihtsalt ei saa lahti lasta enne käeraudade peale panekut ja läbi otsimist. Krt teab, kuidas ta käituda võib ja mis tal taskudes olla võib.

Comment

• reggie
        Pokkerihai
        • Jun 2009
        • 1705

Keegi PokerStrategy foorumis on regular siit? Mingi kukk väitis, et minu kohta pidi seal mingi teema olema, aga ise ei oska seal opereerida... Kui keegi leiab siis link oleks teretulnud :)
        See võib olla bootcampi teemades, kuhu pääsevad ainult platium+ staatusega tegelased ehk siis eraldi teema sinu kohta, kuidas sinu vastu mängida.

Comment

• Fortune
          IP
          • Oct 2008
          • 1396

Algselt postitas reggie Vaata postitust
          See võib olla bootcampi teemades, kuhu pääsevad ainult platium+ staatusega tegelased ehk siis eraldi teema sinu kohta, kuidas sinu vastu mängida.
          vaevalt, igatahes ma black member, searchisin codecci, siis tuli aint üks post kuskil soomlase päevikust ja see dateerus ka eelmise aasta septi.

Comment

• alaska
            forever
            • Oct 2008
            • 6599

Ma lugesin nagu mingit esimese aprilli artiklit seda, kuidas politseijuht rääkis koera kasutamisest kinnipeetava juures. Et ongi täiesti standard suunata koer kinnipeetavat hammustama. No ma ei tea, ma oleks ment, ma suudaks igasuguseid valuvõtteid poohuilt vajadusel teha, aga sellist pulli küll mitte, et suunaks oma koera maaslamava päti peale hammustama.

Comment

• reggie
              Pokkerihai
              • Jun 2009
              • 1705

Ja see on üldse jutt mingist video coodekist :D OT aga mõnel üritusel ka oled käinud?

Comment

• Fortune
                IP
                • Oct 2008
                • 1396

Algselt postitas reggie Vaata postitust
                Ja see on üldse jutt mingist video coodekist :D OT aga mõnel üritusel ka oled käinud?
                okei ma soome keelt ei jaga midagi, üritustele pole jõudnud veel.

Comment

• Potsataja
                  õilishing
                  • Oct 2008
                  • 5270

Põhja prefektuuri korrakaitsebüroo juhi Valdo Põdra sõnul uurib PPA sisekontrollibüroo Patarei vanglas Kultuuritolmu üritusel turvameestele vastu hakanud mehe kinnipidamise juhtumi asjaolusid ning seda, kas kinnipidamisel kasutati jõudu sobivalt.

Politsei nägemus asjast. Ühel pool on Piradose silmapaistvad "kultuuritegelased" ja teisel pool EP. Hetkel meenus mulle Hannes Võrno kunagine ütlus, et tema auto velgede varastel tuleks kõrvad peast ära lõigata. Mida siis veel politseile vastu hakkajatega tegema peaks?

PS. Väidetavalt ründas tüüp hiljem ka meditsiinitöötajaid. Seega varem või hiljem tuleb tõde niikuinii välja.
                  Last edited by Potsataja; 31.07.14, 19:40.

Comment

• Relamz
                    Vana Tegija
                    • Jan 2010
                    • 1467

.....
                    Last edited by Relamz; 31.07.14, 21:41.

Comment

• Vandalar
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 3577

Mul küll üsna ükskõik, mida see tüüp enne tegi või ütles või vastu hakkas- mina ei lähe viie tüübiga mingi tühise vastuhakkamise või jalalöögi pärast mingile kõrendile "öpetust" andma, koos koeraga veel. See on piinamine minu meelest. Minu meelest ei loe siin kontekst absoluutselt. Tüüp ju ütles, et ta tuleb nendega kaasa, aga ikka koer pures persest mõnuga ja mitu tüüpi istuvad kukil ja kõrvalolijaid ignoreeriti, neid kes püüdsid ütelda, et tüübil räme valu gaasi pärast jne.

Comment

• donkament
                        Pokkerihai
                        • Apr 2009
                        • 1945

politsei ei tohi käituda emotsionaalsel tasandil a.la "ei allunud korraldusele, nüüd tõmbame sitale rämedalt molli ja laseme koeral ka natuke näksida". On võimalik inimene kinni pidada ka ilma sellise vägivallata. Pole politseinike asi kodaniku kallal vägivaldset omakohut rakendada, karistuse määramine on siiski kohtusüsteemi pädevuses.

Comment

• Potsataja
                          õilishing
                          • Oct 2008
                          • 5270

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
                          Tüüp ju ütles, et ta tuleb nendega kaasa, aga ikka koer pures persest mõnuga ja mitu tüüpi istuvad kukil ja kõrvalolijaid ignoreeriti, neid kes püüdsid ütelda, et tüübil räme valu gaasi pärast jne.
                          Seda, mida tüübid öelda võivad, kogesin ma juba põhikoolis korduvalt. Praegusel minal oleks nende jutust täiega pohhui, kõigepealt ööbikuid kuulama ja siis vaatame edasi. Kusjuures tänu minu idootsele leebusele pidi hiljem üks tüdruk peaaegu oma silmast ilma jääma. Vähemalt peale seda saadeti ta Saaremaale erikooli. Mingi 5+ aastat hiljem lendas ta mulle uuesti peale, kui ma lapsepõlvekodus jaanitulel käisin. Siis tal vedas, sest politsei päästis tema, aga mitte minu. Sellest on ausalt öelda kahju, sest see oleks olnud mu elu teine lööma, kus ma oleks kohe hingest andnud.

Comment

• reggie
                            Pokkerihai
                            • Jun 2009
                            • 1705

Mingi 5+ aastat hiljem lendas ta mulle uuesti peale. Siis tal vedas..
                            Tea kedagi, need erikooli tüdrukud võivad päris karmid olla..

Comment

• Vandalar
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 3577

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust
                              Seda, mida tüübid öelda võivad, kogesin ma juba põhikoolis korduvalt. Praegusel minal oleks nende jutust täiega pohhui, kõigepealt ööbikuid kuulama ja siis vaatame edasi. Kusjuures tänu minu idootsele leebusele pidi hiljem üks tüdruk peaaegu oma silmast ilma jääma. Vähemalt peale seda saadeti ta Saaremaale erikooli. Mingi 5+ aastat hiljem lendas ta mulle uuesti peale, kui ma lapsepõlvekodus jaanitulel käisin. Siis tal vedas, sest politsei päästis tema, aga mitte minu. Sellest on ausalt öelda kahju, sest see oleks olnud mu elu teine lööma, kus ma oleks kohe hingest andnud.
                              Mis ma peaksin nüüd heldima sellepärast või? Politsei lasi koera mehele kallale ja kuskilt otsast ei paistnud ju, et see vajalik oleks. Mismoodi see olukorda paremaks teeb, kui sul koer persest pureb? Mitu tüüpi juba hoidsid teda kinni ja lastakse koer purema- piinamine in my book.
                              Last edited by Vandalar; 31.07.14, 22:00.

Comment

• Kotkas1000
                                Pokkerihai
                                • Nov 2009
                                • 2305

See video liiga lühike, et mingit seisukohta võtta, kuid praegu paistab küll pollarite poolse ülereageerimisena.

Comment

Working...