*** JUULI OT on nüüd AUGUSTI OT: lbj0hny käsul ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Kakahirmutis
    🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
    • Oct 2010
    • 7079

Re: *** JUULI OT: lbj0hny käsul ***

Aga alati saab ise laulda , toitu kasvatada ja õhtul õues filmi teha :)

Comment

• q_q
      dibs esimesele naisele, kes siia satub
      • Jan 2011
      • 6303

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
      kes sa oled, et otsustada - mida võib teiselt lihtsalt luba küsimata võtta (varastada) ja mida mitte? fazeri saia rotti panek poest mõjutab vähem ettevõtet kui see, et jätad mõne eesti muusiku plaadi ostmata. asi on põhimõttes... või selle puudumises.
      Kust sa praegu siis filme ja sarju vaatad?

Comment

• qbj0hn
        Auk on auk. FAKT!
        • Nov 2008
        • 7091

point on selles, et torrentid jms "tasuta" vaatamise saidid on sisuliselt samasugune lihtlabane vargus kui poest maksmata saia võtmine. see, et teeme seda kodus läpparist sekundiga, et see nii lihtne on ja et kõik teised ka sedasi teevad, ei muuda midagi. pronksiööl oli ka kesklinnas 100% ale

Comment

• alaska
          forever
          • Oct 2008
          • 6599

Minu puhul on selge vahe sees; Kui tõmban filme netist, siis käin tunduvalt rohkem kinos. Tekibki kohe selline teema, et neid filme tahan suurelt ekraanilt vaadata, neid naisega kinos, neid sõpradega kinos, neid üksi kodus. Ühesõnaga filmid muutuvad nagu hobiks ja hollwood teenib tunduvalt rohkem.

Kui netist ei tõmba (viimati isega aasta läks mööda), siis kaob filmide vastu huvi ära. Kinos kah sel ajal ei käi.

Kusjuures kinos käies valin ka seansi aegu vastavalt filmile. Komöödiaid võib igakell vaadata, siis teised inimesed ei häiri, aga sisuga filme tuleb võimalikult õhtuti vaadata, nendertaalid on juba baarides ja säästavad mind oma kommentaaridest ja valedes kohtades naermisest.
          Last edited by alaska; 30.07.14, 18:35.

Comment

• pastilaa
            kuum poiss
            • Apr 2009
            • 7518

Algselt postitas q_q Vaata postitust
            Kust sa praegu siis filme ja sarju vaatad?
            samamoodi rotin obv - pole ju legaalset varianti eestis

Algselt postitas alaska Vaata postitust
            Minu puhul on selge vahe sees; Kui tõmban filme netist, siis käin tunduvalt rohkem kinos. Tekibki kohe selline teema, et neid filme tahan suurelt ekraanilt vaadata, neid naisega kinos, neid sõpradega kinos, neid üksi kodus. Ühesõnaga filmid muutuvad nagu hobiks ja hollwood teenib tunduvalt rohkem.
            mul sama, aga sa $10 eest kuus ei raatsiks välja käia legaalse piiramatu striimimise, tõmbamise eest? sellest ma räägin

Comment

• q_q
              dibs esimesele naisele, kes siia satub
              • Jan 2011
              • 6303

Varastada ei tohi! Aga kui mujalt tõesti ei saa no siis ikka võib.

Ma arvan, et sul ei ole õigust praegu mingit "asi on põhimõttes" juttu ajada.

Comment

• Rage
                Klubi Liige
                • Nov 2008
                • 6853

point on selles, et torrentid jms "tasuta" vaatamise saidid on sisuliselt samasugune lihtlabane vargus kui poest maksmata saia võtmine. see, et teeme seda kodus läpparist sekundiga, et see nii lihtne on ja et kõik teised ka sedasi teevad, ei muuda midagi. pronksiööl oli ka kesklinnas 100% ale

Comment

• alaska
                  forever
                  • Oct 2008
                  • 6599

mul sama, aga sa $10 eest kuus ei raatsiks välja käia legaalse piiramatu striimimise, tõmbamise eest? sellest ma räägin
                  Raatsiks ikka, mul on näiteks lisaks tellitud need elioni filmi ja spordikanalid, lisaks salvestusteenus, niiet reklaamid saaks edasi kerida.

Comment

• pastilaa
                    kuum poiss
                    • Apr 2009
                    • 7518

Algselt postitas q_q Vaata postitust
                    Varastada ei tohi! Aga kui mujalt tõesti ei saa no siis ikka võib.

Ma arvan, et sul ei ole õigust praegu mingit "asi on põhimõttes" juttu ajada.
                    olengi ju "üleminekufaasis" ida-eurooplane ja ei ole salanud seda. muusika osas olen selle "sammu" teinud (spotify+need eesti asjad mida tahan ja seal pole, plaadina) ja juttu võib ikka ajada ja ideaalide poole püüelda.

Comment

• VisaHing
                      mees nagu orkester
                      • Dec 2009
                      • 6718

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
                      netflix?
                      ei toimi ju eestis?
                      Ei viitsinud edasi lugeda ja ei tea kas räägiti aga..

Hola.org tõmmata plugin ja sebida endale kasutaja. Kui leiate hackeri foorumist kuskilt siis wp aga minult saab ka osta eluaegse kasutaja aastase garantiiga :).

Comment

• Junken
                        Lendur Sass
                        • Sep 2011
                        • 1039

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
                        Hmm, kui ma pagarilt saia ära võtan, siis tal ei ole enam midagi müüa, kui ma tõmban alla mingi teose, mida ma NIIKUINII ei osta, siis sisu/teose omanik ei kaota oma leiba selle pärast ära- tõenäoliselt sõidab oma ferraridega edasi ja kepib vähemalt kolme erinevat naist oma 100 miljonilises villas ja siis viriseb, et mingi Ida-Euroopa töötu tõmbab omale tasuta tema loomingut.

kes sa oled, et otsustada - mida võib teiselt lihtsalt luba küsimata võtta (varastada) ja mida mitte? fazeri saia rotti panek poest mõjutab vähem ettevõtet kui see, et jätad mõne eesti muusiku plaadi ostmata. asi on põhimõttes... või selle puudumises.

Algselt postitas alaska Vaata postitust

Kui netist ei tõmba (viimati isega aasta läks mööda), siis kaob filmide vastu huvi ära. Kinos kah sel ajal ei käi.

Kusjuures kinos käies valin ka seansi aegu vastavalt filmile. Komöödiaid võib igakell vaadata, siis teised inimesed ei häiri, aga sisuga filme tuleb võimalikult õhtuti vaadata, nendertaalid on juba baarides ja säästavad mind oma kommentaaridest ja valedes kohtades naermisest.

Comment

• Codecci
                          Luuramas Naisteturniire
                          • Nov 2008
                          • 7574

Seega sul pole mingeid põhimõtteid 'varguse' koha pealt, oled nagu kõik tavalised inimesed - osasid asju enam ei piraaditse sellepärast, et mugavam on maksta ja üle jõu ei käi, mitte mingi joonistatud mehe eetikakoodeksi pärast.
                          Last edited by Codecci; 30.07.14, 20:02.

Comment

• pastilaa
                            kuum poiss
                            • Apr 2009
                            • 7518

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                            Seega sul pole mingeid põhimõtteid 'varguse' koha pealt, oled nagu kõik tavalised inimesed - osasid asju enam ei piraaditse sellepärast, et mugavam on maksta ja üle jõu ei käi, mitte mingi joonistatud mehe eetikakoodeksi pärast.
                            eesti mussi saab soulseekist väga kergesti ja on palju mugavam kui füüsilisel kujul plaat osta - mingid põhimõtted ikka on

Comment

• Herbert Sammal
                              Jube Noob
                              • Jul 2013
                              • 165

pastilaale: Kus Ida-Euroopas pesitsed ka siis?
                              Last edited by Herbert Sammal; 30.07.14, 20:28.

Comment

• VisaHing
                                mees nagu orkester
                                • Dec 2009
                                • 6718

sickkkk. Sorry kui oli siin

Comment

Working...