-1. kui tunnen, et midagi viga (olen saanud põrutada, külmetus, luumurd vms), siis väike terake põske ja voila - tunni paari pärast on hädad läinud. palju kergem kui "päris" arsti juures käimine ja igale haigusele on reaalne ravi olemas.
mnjaa, tegin veidi researchi selle kohta ning 9 inimest 10nest arvas samuti nagu Kotkas. . Nahaarstile helistasin täna, sain vastuseks, et esimene aeg on Oktoobris :D muidugi leiaks kindlasti mõne eraarsti, kellele saaks varem. Aga point oligi uurida, kas kellelgi on olnud (positiivseid) kogemusi sellega - tänud pastilaa. Endal tegeleb ema selle homöopaatia värgiga ning temal aitab see samuti.
cheers
See on ainus koht, mis tekitab minus haigekassas kahtlusi. Kui reaalselt võtta haigekassalt maksimum EV-d, siis ootad mitu kuud, et saada arstile.
Aga ma võin sulle saladuskatte all öelda, et olen käinud ise nahaarstil tasulises, ja maksin miski imepisikese visiiditasu, aga see oli kindlasti alla €30. Äkki oli €15-€25. Oli neli-viis aastat tagasi, seepärast ka enam summat ei mäleta ja võib-olla ei olegi nii oluline, sest ajaga ka hinnad muutunud.
Kui minna haigekassaga androloogi juurde suguhaiguste testile, siis ootad samuti kuu või rohkemgi. Kui reaalselt oleks suguhaigus, et riist mädaneb otsas, siis WTF nagu? Hui ootad kuid, vaid lähed ikka tasulisse, kus ainuüksi jutule võtmiseks kulub €35. Testide eest käristad veel otsa ja mitte vähe.
Endal läks €175 kõik testid koos konsultatsiooniga. Kõikide Aasia külastajate rahustuseks võin öelda, et kello-vello otsast tänapäeval enam midagi sisse ei lükata, vaid piisab kuseproovist ning muud haigused veeniverest.
See on ainus koht, mis tekitab minus haigekassas kahtlusi. Kui reaalselt võtta haigekassalt maksimum EV-d, siis ootad mitu kuud, et saada arstile.
Aga ma võin sulle saladuskatte all öelda, et olen käinud ise nahaarstil tasulises, ja maksin miski imepisikese visiiditasu, aga see oli kindlasti alla €30. Äkki oli €15-€25. Oli neli-viis aastat tagasi, seepärast ka enam summat ei mäleta ja võib-olla ei olegi nii oluline, sest ajaga ka hinnad muutunud.
Ma eelmine aasta käisin Nõmmel nahaarstil, vaatas ~5 minutit mu nahka, ütles siis, et ei need laigud pole midagi erilist, määri mingit kreemi ja küsis 50 euri :).
Kõikide Aasia külastajate rahustuseks võin öelda, et kello-vello otsast tänapäeval enam midagi sisse ei lükata, vaid piisab kuseproovist ning muud haigused veeniverest.
Fuck, ma saan Suur-Ameerika tänava omas alati selle meestearsti kellele meeldib ikka vatitikk sisse pressida.
vale jutt. sain sügisel tripperi ja helistasin igale poole. vastuseks sain jajjajaaa, tule tule, paneme sulle järtsi ja puha ... 30 dets!!!
fuking septembris. teine vale jutt ranka poolt on see, et ora enam ***** ei lükata!!! lükatakse küll raisk. 105 euri maksab kiirvisiit ja ca 10 euri tripperi ravum mille pead ise apteegist välja ostma ja mingi 20 maksin veel otsa, et nad selle süsti mulle perse süstiks. vot tak.
vale jutt. sain sügisel tripperi ja helistasin igale poole. vastuseks sain jajjajaaa, tule tule, paneme sulle järtsi ja puha ... 30 dets!!!
fuking septembris. teine vale jutt ranka poolt on see, et ora enam ***** ei lükata!!! lükatakse küll raisk. 105 euri maksab kiirvisiit ja ca 10 euri tripperi ravum mille pead ise apteegist välja ostma ja mingi 20 maksin veel otsa, et nad selle süsti mulle perse süstiks. vot tak.
Antud kohas ei tehta sulle enam liiga ning piisab alati uriiniproovist. Tartu mehed saavad tulemused soovi korral kätte ühe päeva jooksul (samal päeval).
Täiendan: kiirvisiit on hoopis teine lugu, kui standard tasuline visiit kontrolliks, mis võtab aega mõned päevad, et saada jutule. Kiirivisiidile saad samal päeval ehk kui asi väga hapu, aga see nõuab rohkem raha nagu iga kiirvisiidi või teenusega.
Rääkides mehisematest teemadest kui meestearstid, siis tekkis aus küsimus. Kui siiami kaksikud (kaks pead üks keha) osaleksid suvalisel turniiril. Kas nad peaksid tegema ühe või kaks buy-ini?
Antud kohas ei tehta sulle enam liiga ning piisab alati uriiniproovist. Tartu mehed saavad tulemused soovi korral kätte ühe päeva jooksul.
Täiendan: kiirvisiit on hoopis teine lugu, kui standard tasuline visiit kontrolliks, mis võtab aega mõned päevad, et saada jutule. Kiirivisiidile saad samal päeval ehk kui asi väga hapu, aga see nõuab rohkem raha nagu iga kiirvisiidi või teenusega.
Rääkides mehisematest teemadest kui meestearstid, siis tekkis aus küsimus. Kui siiami kaksikud (kaks pead üks keha) osaleksid suvalisel turniiril. Kas nad peaksid tegema ühe või kaks buy-ini?
pokerstars võtab peade järgi, mürka tegi turka kus võttis munade järgi.
Comment