Trivago.co.uk hõlmab Agodat ja teisi suuri bookingsaite. Ma ei tea ühtegi teist nii suurt ja võimsat bookingsaiti.
Ja ma usun, et oled downswingis. Üldiselt Skyscanner näitab väga häid pakkumisi, kuid alati leidub erandeid ala lennufirma kodulehel olev hind on madalam.
Inimene, kes long-termis bookib kõik lennud ja hotellid läbi ametliku kodulehe, siis ta kaotab kindlasti (aga tema süda on rahulikum, sest raha läheb otse korraldajale, mitte vahendajale).
Standard affiliation teema..:)
Tubli reisihuviline vaatab erinevate saitide hindasid ja bookib endale kõige sobivama. Aasta jooksul võid säästa sadu või lausa tuhandeid eurosid.
Tegin eile veel testi. Kaugema aja lennud olid OK, aga kui 1-2 päeva jooksul vaja, siis SkyScanner näitas 10-20 euri kallimaid pakkumisi.
Kui viisarunnil käisime, siis kasutasin ka SkyScannerit ning oli ka vaja 3-4 päeva jooksul lend. Sain parema pakkumise kodulehelt. Sama kui Singapuri lennul näitaks SkyScanner 70 naela eest. Kodulehelt sain 50 euro eest.
Asi ei ole üldse affiliate teemas, vaid see, kus on odavam. Kui võtta näiteks BKK - Finnair, siis ei ole mitte mingit võitu rahas. Ma ei tea, kas SkyScannerile on ka VIP-süsteem. Kui ei ole on otse läbi Finnairi soodsam, sest lisanduvad punktid.
Äkki hoopis soodus tuleb siis, kui võtta tuimalt kõige-kõige odavam pikamaa lend. S.t. et on vahel mitu peatust ja lennuaeg on pikk ning käsitsi samat pakkumist ei saa või on väga tülikas.
Re: Plirts-Plärts käes on Märts ehk Märtsi Offtopic
Pokkeri laptop ei connecti netiga ära, keegi mingit DIY lahendust teab?
Ühenduste kastil on punane x peal ning ütleb, et ei ole ühendust. Kuigi mobiilid ja teised arvutid ilusti ühenduses.
Restardid tehtud ruuterile, arvutile, connectionid disabletud ja enabletud, aga ei miskit.
Comment