Plirts-Plärts käes on Märts ehk Märtsi Offtopic

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • rahvavaenlane
    Klubi Liige
    • Dec 2009
    • 3040

Re: Plirts-Plärts käes on Märts ehk Märtsi Offtopic

Minu nimi on Ms Alicia Kipkalya Kones, 24-aastane emane Keeniast.

Comment

• Potsataja
      õilishing
      • Oct 2008
      • 5270

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
      20g peale ma ei köhi ka. Proovi pool kilo.
      Räme narkar oled ikka siis. Mis minu jaoks oleks unelm, ei pane sind köhimagi.

Üldiselt on mul ikka räige huvi kanepi vastu, et kas ja kuidas ta mulle üldse mõjuks. Joomine on täiega ära tüüdanud. Gümnaasiumi ajal ligi 20 aastat tagasi sai teoreetiliselt proovitud. Igatahes teised irvitasid, olid lõbusad jne. aga minul polnud mingit emotsiooni. Omamoodi ulme tänapäeval, et kõik need aastad peale seda pole keegi mingigi narko ostmise varianti isegi pakkunud, kuigi passiivne huvi on alati olnud.

Comment

• BlackWerewolfGenie
        Kahtlustatav Pettus(t)es
        • Sep 2013
        • 2145

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust

Üldiselt on mul ikka räige huvi kanepi vastu, et kas ja kuidas ta mulle üldse mõjuks. Joomine on täiega ära tüüdanud. Gümnaasiumi ajal ligi 20 aastat tagasi sai teoreetiliselt proovitud. Igatahes teised irvitasid, olid lõbusad jne. aga minul polnud mingit emotsiooni. Omamoodi ulme tänapäeval, et kõik need aastad peale seda pole keegi mingigi narko ostmise varianti isegi pakkunud, kuigi passiivne huvi on alati olnud.
        Kui sa just varsi ja seemneid ei kavatse tõmmata siis mõjub küll.

Algselt postitas overbet Vaata postitust
        ffs.

Ma pole ever öelnud, et reviewd etemad kui filmid vms. Lihtsalt kui tegu on sita filmiga, siis selle vaatamine on ajaraisk. Samas hea reviewer võib sellest teha omamoodi masterpiece selle vigade üle nalja heites. Besides, kui ma vaatan review ära ja seal on minu jaoks toodud välja väga legit poindid, miks see film halb on, siis ma ometigi ei hakka seda ise vaatama, et selles veenduda (deaddove.jpg).
        yawn tola ma räägin su perekonnanimi on Sein hoopis. :D
        Last edited by BlackWerewolfGenie; 17.03.14, 05:44.

Comment

• vsiu100
          Moderaator
          • Oct 2008
          • 4253

Algselt postitas muruntau Vaata postitust
          Pokkeripersoon - Risto Suurpõld
          Pokkerisündmus - EMV telelaud
          Aasta naismängija - Manuyko
          Aasta netimängija - Anduandu
          Aasta laivmängija - mina
          Aasta mängija - Anduandu

Nagu mujalgi maininud olen, ei arva, et ma eelmise aasta parim laivimängija olin. Eks need auhinnad rohkem populaarsusvõistluse auhinnad olid ja kuna ma kõige rohkem kajastust sain, siis sellisena julgesin seda vastu võtta. Tõenäoliselt mängis mingit rolli ka selle aasta PCA hitt. Püüan see aasta veel mõne korraliku tulemuse laivis kirja saada, et seda auhinda ka tulemusega õigustada.
          uus tulija?

Comment

• nikitheone
            Mr. Puujalg
            • Aug 2009
            • 6446

Algselt postitas Potsataja Vaata postitust

Vastupidi levinud arvamusele on kanepi raviotstarbeline kasutamine Eestis seadusega lubatud, ent seda teha on sama hästi kui võimatu. Samas on kanep paljude inimeste jaoks ainus leevendus valulikele tervisehädadele.
            &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• reggie
              Pokkerihai
              • Jun 2009
              • 1705

uus tulija?
              Herr Janks vist oli.

Comment

• VisaHing
                mees nagu orkester
                • Dec 2009
                • 6718

Pühapäeva õhtul kella 19 ajal juhtus Tartu–Jõgeva maantee 18. kilomeetril Erala küla juures üliraske liiklusõnnetus, kus politseibussi ja sõiduauto Seat kokkupõrkes hukkus kaks naist ning üks mees.

Sõitsin ise ka samal ajal Võru-Tartu ja tuleb tunnistada, et tõesti ülilibe ikka. Mõni tegelane sõitis lausa 50km/h maanteel, kellest siis terve rodu pidi riskantsele möödasõidule minema.

Comment

• Kotkas1000
                  Pokkerihai
                  • Nov 2009
                  • 2305

osad tuttavatest uljaspead viskasid juba paar ndl. tagasi suvekad alla.

Comment

• pastilaa
                    kuum poiss
                    • Apr 2009
                    • 7518

Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitust
                    osad tuttavatest uljaspead viskasid juba paar ndl. tagasi suvekad alla.
                    osad (siin foorumis jutu järgi) talvekaid ei pannudki :D

Comment

• Ambur99
                      Õpihimuline Mängur
                      • Jan 2014
                      • 323

Tuhlasin vanades filmides: "Law abiding citizen (2009)"

Comment

• qbj0hn
                        Auk on auk. FAKT!
                        • Nov 2008
                        • 7091

Algselt postitas pastilaa Vaata postitust
                        osad (siin foorumis jutu järgi) talvekaid ei pannudki :D
                        Peale enda viimast küsimust kas on mõtet alla panna pole maja eest liikunud 2 kuud.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• VisaHing
                          mees nagu orkester
                          • Dec 2009
                          • 6718

Ega kellegil ei juhtu olema kasutatud dell inspiron n5110 akut, mille mõistliku hinna eest ära müüks?

Suri täiesti ootamatult ära teine ( eks vanust ka ) ja 0% and charging juba päev otsa. Võiks ju Ebayst tellida aga selle Hiinast tellimisega suht 50/50 kas saad kätte või ei saa.
                          Hea oleks kui midagigi hoiaks aku mitte, et nii kui juhe tagant on pilt must.

Kellegil on siis PM :).

Comment

• Junken
                            Lendur Sass
                            • Sep 2011
                            • 1039

ma panin küll ikka 100ga eile maanteel, ilusti 2mm talvekad all pidamist tajoooooooba... aga ei tglt õhtupoole viskas kiilakat küll juba ilusti... 4jandaga vajutades sai maanteel ratta ringi... niiet jah... üle 70 väga ei pressinud siis enam... aga suht kahju ikka, arvatavasti mingid 3 tartu tudengit, ( võin eksida suunas) sõidavad tartu poole tagasi, ja laks, gone...

muidu pahatahtlik inimene ei ole aga eile soovisin küll et 1 RX-8 vend oleks pauku pannud, mingi kiirus on 60-70 aga piirdesse oleks võinud ikka sõita... puhtalt karma pärast, tee libe, ma niigi ületan kiirust, ja ta sõidab must mööda seal kus ei tohi ja seda veel driftides... oma ritta reastudes läks lappama küll, ma juba lootsin et tasub oma karmavõla, aga sai raibe ikka kontrolli alla

aga visahingele, sa räägid nagu need kes 50nega sõitsid olid mingid jobud, "pidid riskantsele möödasõidule minema" kas sa arvad et pigem oleks parem see olnud, kui see kodanik, kes enda võimeid nii heaks ei hindanud, oleks sõitnud seal mingi 90nega ja potentsiaalselt kellelegi samamoodi sisse sõitnud ?
                            Last edited by Junken; 17.03.14, 12:31.

Comment

• Rage
                              Klubi Liige
                              • Nov 2008
                              • 6853

no anna abi milline postitus.. ole hea roni aknalauale, hüppa aknast välja ja proovi põlvedele maanduda...

Comment

• Junken
                                Lendur Sass
                                • Sep 2011
                                • 1039

Algselt postitas Rage Vaata postitust
                                no anna abi milline postitus.. ole hea roni aknalauale, hüppa aknast välja ja proovi põlvedele maanduda...
                                tehtud, pole viga midagi MA OLEN TEGIJA LIHTSALT

Comment

Working...