Re: veebruari OT- jaanuar on läbi
veebruari OT- jaanuar on läbi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Keegi teab, mis backstory selle teemaga on. Sõbrale näitasin ja ta ütles, et mega paljud selle kirja täna saanud. Kuidagi väga lamp ja kohatu..
Saatja: Hele Põhk (hallingdal.skatteoppkrever@hdskatt.no)
Subject: Arve

Kirjale lisatud pildifile:

----
Last edited by VisaHing; 24.02.14, 23:10.
Comment
-
Saan aru, et üritad maha teha :DAlgselt postitas TaistoJ Vaata postitustKui keegi neid backdoorsexstorysid jagab, siis võiks rääkida mis backdoorstory sellega on?(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Enamus jah neist spämmidest või õigemini 99,999% on phising scam aga lihtsalt kas sulle ei tundu imelik, et e-mail kus ei nõuta mitte midagi saadetakse tuhandetele eestlastele? Kirja sisu on lihtsalt nii lamp kui veel olla saab :D.
Comment
-
Selle nimi on spämm.Algselt postitas VisaHing Vaata postitustSaan aru, et üritad maha teha :D
Enamus jah neist spämmidest või õigemini 99,999% on phising scam aga lihtsalt kas sulle ei tundu imelik, et e-mail kus ei nõuta mitte midagi saadetakse tuhandetele eestlastele? Kirja sisu on lihtsalt nii lamp kui veel olla saab :D.
Mis juhtus? Räägi välja.Algselt postitas q_q Vaata postitustRanka mis tegid.....
Foorum on bugged.
Comment
-
-
märkasin jah:) kui mõnel üle, siis võite kirjutada ja joonistada mulle. vast jõuame kokkuleppele
Comment
-
lihtsalt teadmiseks.. minu töökoht haldab päris suurt hulka postkaste ja e-maili teenuseid jms.. sõltuvalt päevast/nädalast on tegelikke õigeid e-maile mis ei ole spämm suurusjärgus 3-7% kogu trafficust.. traffic päevas on miljonites..Algselt postitas TaistoJ Vaata postitustLihtsalt pole vaja oma pead junkiga vaevata. Let it be and next hand, in that case- next e-mail.
Comment
-
Andsin tollele Markole teada facebookis, et tema kohta siuke mail tuli ja mitte ainult mulle. Väitis, et selle taga on selle firma omanik http://roosaelevant.ee/ keegi hr.siim ( see vist https://www.facebook.com/siim.saar?fref=ts ) .Algselt postitas Rage Vaata postitustlihtsalt teadmiseks.. minu töökoht haldab päris suurt hulka postkaste ja e-maili teenuseid jms.. sõltuvalt päevast/nädalast on tegelikke õigeid e-maile mis ei ole spämm suurusjärgus 3-7% kogu trafficust.. traffic päevas on miljonites..

Last edited by VisaHing; 25.02.14, 14:33.
Comment
-
Järelikult tuleb mitu korda next vajutada. Lahe teadmineAlgselt postitas Rage Vaata postitustlihtsalt teadmiseks.. minu töökoht haldab päris suurt hulka postkaste ja e-maili teenuseid jms.. sõltuvalt päevast/nädalast on tegelikke õigeid e-maile mis ei ole spämm suurusjärgus 3-7% kogu trafficust.. traffic päevas on miljonites..
Comment
Comment