veebruari OT- jaanuar on läbi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Codecci
    Luuramas Naisteturniire
    • Nov 2008
    • 7574

Re: veebruari OT- jaanuar on läbi

Ma ei tea täpselt kuidas see toimib, antud teemas igatahes keegi sellist küsimust ei tõstatanud ega kahtluse alla seadnud kuigi seal paljud päris hästi selle teemaga kodus. Igatahes see oli pro-Bitcoinivendade üks põhiväide.

Comment

• kallekusta
      Grinder
      • May 2012
      • 603

Tulistades puusalt on Tartu maratoni ühe km hind 8000 euri ehk 8 euri meeter. Kuidagi overkill ei tundu?

Comment

• harryahven
        Pokkerihai
        • Dec 2009
        • 1964

Algselt postitas K2okfor_Mey Vaata postitust
        Kes jagaks kogemusi, kas on oma pilliga rahul või mis head ja vead?
        kogemused sellise telkuga http://www.hinnavaatlus.ee/products/...elerid/308402/ sample pole küll suur, aga siiani kindlasti kõige kvaliteetsema pildiga tv mida üldse kunagi näinud olen. muidugi sõltub kas HD kanalid jne, aga no igati rahul ja kuigi üsna kirves, siis väärt igat senti - kui osta, siis juba korralik, kuna muidu jääb alatiseks silma häirima ja pigem enne osta paar tolli pisem kui pildi kvaliteedilt järele anda imo. pole vaja eraldi digipoksi, juhe taha ja kõik töötab.
        Last edited by harryahven; 10.02.14, 23:49.

Comment

• JohnnyDolce
          Õpihimuline Mängur
          • Nov 2009
          • 454

888-s push fold 5bb 500/1000 laudades keegi dawulik poolast. Tõmbas end 40 minutiga 90k$ peale.

Varasemate sisseostude järgi pigem occasional micro/low stakes.

(Jealous much.)

Comment

• KristjanLaas
            Pokkeritark
            • Oct 2009
            • 6450

Okei ma arvan, et meil on kõigil lihtsam, kui me tunnistame, et me kõik väga igatseme Jenniferi.

Comment

• BlackWerewolfGenie
              Kahtlustatav Pettus(t)es
              • Sep 2013
              • 2145

Laas ära rohkem peale võta/tee. :)

Comment

• Rage
                Klubi Liige
                • Nov 2008
                • 6853

Telekatest.. mul on Samsungi 8 seeria.. tipp on tipp.. ükski menüü ei uima, elioni digitv käib nigu ludinal, pilt on megareav ja kiire võrreldes sugulastel oleva 6nda seeriaga.. 3D on ka.. maitea mitmendast seeriast see hakkab

põmst on nii, et iga seeriaga lähevad võimsused ja prosed ja pildiparandustehnoloogiad üha võimsamaks ja paremaks.. alates 7ndast seeriast on mitmetuumalised protsessorid + käe ja häälkäsklused + kaamera + võimalus expansion kit (lisamälu/prosed jms) juurde osta kui tulevikus võimsusest väheks jääb.. smarttv osa ise on suhteliselt jura.. enamust asju ei kasuta.. võibolla lapsed mängivad mänge vms.. mina ise kasutan youtube väga palju.. vahest ka brauserit ja FB'd või Skypet, aga pigem harvem... üks põhiasju mis ma kasutan on DLNA ehk sheerin oma kodusvõrgus erinevate arvutite ja teleka vahel filme ja pilte jms contenti...

üldiselt kui ma tahaks smarttv'd siis ma võimalusel ostaksin Androidi peal töötava teleka, sest samsa ise oma telekatetootmise kõrvalt ei suuda piisavalt palju tarkvaraga vaeva näha, sama kehtib ka lg ja philipsi kohta (LG peaks see aasta androidi teleka välja tooma), teine asi, kindlasti tasub uurida milliseid pildi edastustehnoloogiaid su telekas toetab, et kuidas saad arvutist pildi telekasse või laptopist või tabletist... ei viitsi ju koguaeg hdmi juhtmeid üle toa vedada... LG ja philips toetavad osadel puhkudel Inteli WiDi protokolli samsa tunnistab sarnast asa nimega miracast.. hoiatan ette, et muid seadmeid sh telefone tableteid ja arvuteid mis seda oskavad on veel turul vähe...

pildikvaliteet.. käisin poes küsimas.. müüja koguaeg rääkis samsadest.. küsisin miks LG'd ei paku.. tüüp ütles, et näe siin on meil ülemisel riiulil samsad ja all on LG'd mine nüüd teisele poole poodi sinna seina äärde ja vaata tagasi ja võrdle pilti.. rohke kommentaare ei ole, ostsin samsa.. üldiselt tasub euroncissi või kuskil suures poes müüja käest küsida.. ja korralikult küsida.. küsi miks see või teine, miks see telekas kallim on, mida ma selle eest juurde saan, kuidas wifi ja ühenduste ja pildi ja asjadega on jne..

Comment

• pikk28
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 6695

nah sa pidid nyyd sellise ülevaate tegema. Mul plaanis ka kevadel/suvel telekas välja vahetada ning arvasin, et miski 600 eurtsiku eest saab juba suht hea pilli. Nyyd vaatan, et 8 seeria at least 1,2k. tilt.....................

Comment

• Rage
                    Klubi Liige
                    • Nov 2008
                    • 6853

Algselt postitas pikk28 Vaata postitust
                    nah sa pidid nyyd sellise ülevaate tegema. Mul plaanis ka kevadel/suvel telekas välja vahetada ning arvasin, et miski 600 eurtsiku eest saab juba suht hea pilli. Nyyd vaatan, et 8 seeria at least 1,2k. tilt.....................
                    osta parem 7s, pole see 8nda seeriaga vahe nii suur... ma kind of kahetsen et nii palju raha huugama panin smarttv peale.. see pole midagi nii smart kuima lootsin... androidi telekat tahaks kangesti.. enivei 7ndat seeriat jälle pole igat tolli saada 40'' on vist olemas kui sellest piisab.. ma natukene kahetsen ka seda, et 55'' asemel ostsin 46''
                    Last edited by Rage; 11.02.14, 08:08.

Comment

• pikk28
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 6695

ma 46" ste poole kiikanud. imo see smart tv ju ka 7 seeriale külge poogitud. Lapsi mul ka terve kari, nii et smart tv-d vb isegi vaja. http://gyazo.com/1911a309d9eedf68a1a1a8c42306c905 siin 7-ndal ja 8-ndal aint 100 vahet.

Comment

• Rage
                        Klubi Liige
                        • Nov 2008
                        • 6853

no see smarttv osa on ka 6ndal seerial.. lihstal 7s on expanditav ja võimsam ja kaamera ja värgiga.. funktsionaalseid erinevusi 7nda ja 8nda vahel ei ole.. 8s on aint võimsam veidi.. kui sa mingi visiofiil ei ole, siis sa vahet tegelt ei märka..

Comment

• leits
                          Hundinui
                          • Apr 2009
                          • 9562

euronicisit teleka ostmine on korralik hävimine üldiselt. lihtsam on euronicst v2lja valida, mis meeldib ja online poest tellida .. hinnavõit võib päris suureks osutuda..

Comment

• kallekusta
                            Grinder
                            • May 2012
                            • 603

Mine käi poes vaatmas näiteks Panasonicu G seeria pilti ja siis ei taha sa enam ühtegi LEDi näha.

Ledidest on philipsi 1400 hertzine isend ka üliterava pildiga

Comment

• viki
                              Grinder
                              • Apr 2010
                              • 893

Algselt postitas leits Vaata postitust
                              euronicisit teleka ostmine on korralik hävimine üldiselt. lihtsam on euronicst v2lja valida, mis meeldib ja online poest tellida .. hinnavõit võib päris suureks osutuda..
                              Nii ta on.Ostsin ise aasta lõpus uue teleka.Tellisin netipoest ja hinnavahe oli sel hetkel euronicsiga 300€.

Comment

• Rage
                                Klubi Liige
                                • Nov 2008
                                • 6853

ma ei rääkinudki euronicsist ostmisest.. vaid ainult nõu küsimisest.. :)

Comment

Working...