veebruari OT- jaanuar on läbi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • VisaHing
    mees nagu orkester
    • Dec 2009
    • 6718

Re: veebruari OT- jaanuar on läbi

nicerdicer langus/tõus ~2-3 minuti jooksul. 650$ -> 100$ -> 500$. Mingi vennike olevat vist 3000 BTC maha müünud. Joppas neil, kes jaole said õigel ajal.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Oot ma ei saa aru. Ta müüs siis need megaodavalt maha, et selline jõnks graafikusse tuli ?

Comment

• reggie
        Pokkerihai
        • Jun 2009
        • 1705

Aussie Millions $250,000 Challenge
        Final Table

1st Phil Ivey
        $4,000,000
        2nd Isaac Haxton
        $2,820,000
        3rd Mike McDonald $1,900,000 Kolmas 7kohaline cash Mc Donaldile sel aastal.

Comment

• VisaHing
          mees nagu orkester
          • Dec 2009
          • 6718

Algselt postitas ranka Vaata postitust
          Oot ma ei saa aru. Ta müüs siis need megaodavalt maha, et selline jõnks graafikusse tuli ?
          Ilmselt ikka around ~600$ tükk. Aga kuna tal pagasis oli BTC-sid 3k ringis, siis mõjutas see hinda ikka metsikult. Ma nii täpselt pole asjaga kursis aga netist leiab kindlasti artikleid selle kohta, mis täpselt toimus.

Comment

• Codecci
            Luuramas Naisteturniire
            • Nov 2008
            • 7574

Äkki selline stsenaarium, et pani 3K Bitcoini müüki, aga miinimum hinnaks panigi mingi $100 või vähem millega müüdaks (kas siis meelega või pigem kogemata). Kuna antud turul oli tõsiseid, turu hinna lähedasi ostusoove kõvasti vähem, siis müüski senikaua kuni järjekord jõudis mingite naljameesteni kes for fun olid $100 per Bitcoin orderi teinud ja tänu tohmanile saidki osta.

Comment

• Oliverk
              Moderaator
              • Nov 2008
              • 3016

lol mis teooriaid te siin arendate. MtCox peatas rahaülekanded kuna mingi bugi kaudu dupeti nende saidil coine või dollareid (täpselt ple viitsinud süveneda) ja nüüd nad persses. Selle uudise peale kukkus Bitcoin momendiks 120 daala juurde. Kuid taastus mõne hetkega.

Comment

• K2okfor_Mey
                Õpihimuline Mängur
                • Mar 2012
                • 429

Räägiks kah telekatest,
                Kuna endal ka suht pikalt plaanis midagi suuremat osta kui arvutikuvar siis olen siit sealt uurinud.
                Telekat saab kuvari tootja järgi LG ja Philips tulevad ühelt liinilt Sony ja Samsung teiselt, Toshiba, Sharp jm sellised ka kuskil oma teemas.

Kes vene keelt jagab see saab hea ylevaate 6 seeria LED samsa einevustest siin http://www.youtube.com/watch?v=6eLALQ-NPW0
                Kusjuures ise peale selle video vaatamist motlen et pigem smart tv on no kui go, kuna kudagi liiga kandiline ja uimane on see menyy.
                Samamoodi pidi pisematel teleritel 3D suht pseudo värk olema nii, et selles osas ka maitse asi.
                Aga noh eks peab nuputama, kelle pilt on parim ( ei ole liiga ergas ja ei väsia silmi), et oleks mõnus kodune vaadata.
                Kes jagaks kogemusi, kas on oma pilliga rahul või mis head ja vead?

Comment

• ranka
                  Miljon Põhjust Kodus Olla
                  • Sep 2008
                  • 36444

Algselt postitas Oliverk Vaata postitust
                  lol mis teooriaid te siin arendate. MtCox peatas rahaülekanded kuna mingi bugi kaudu dupeti nende saidil coine või dollareid (täpselt ple viitsinud süveneda) ja nüüd nad persses. Selle uudise peale kukkus Bitcoin momendiks 120 daala juurde. Kuid taastus mõne hetkega.
                  Kuidas pärast säärast uudist saab üldse saab taastuda? Ise müüks kiiremas korras maha, ja kaoks sealt ärist. Esimene ei ole reeglina viimane.

Kogu bitcoini teema on mulle täiesti arusaamatu. Ma ei suuda ega taha kunagi uskuda, et too saaks igapäeva käibel olevaks rahaühikuks. Ometi räägitakse bitcoin ATM ja maksevõimalustest massides.

E: aga võib-olla olen liiga old-school.

Comment

• Ints
                    Vana Tegija
                    • Nov 2010
                    • 1216

Eestis pakutava telepildi kvalideet on nagunii suht jama, nii et telekas seal mingit ime enam ei tee.
                    Kui elioni kasutad, siis minu arust samsungi F seeria päris hea variant, kuna digiboxi pole vaja.

Comment

• VisaHing
                      mees nagu orkester
                      • Dec 2009
                      • 6718

Kuidas pärast säärast uudist saab üldse saab taastuda? Ise müüks kiiremas korras maha, ja kaoks sealt ärist. Esimene ei ole reeglina viimane.

Kogu bitcoini teema on mulle täiesti arusaamatu. Ma ei suuda ega taha kunagi uskuda, et too saaks igapäeva käibel olevaks rahaühikuks. Ometi räägitakse bitcoin ATM ja maksevõimalustest massides.

No kuna BTC hinnal hoiavad ilmselt tuhanded kui mitte kümned tuhanded koguaeg silma peal. Programmid vastavalt juba seadistatud, et kui hind kukub teatud % siis tuleb sms telefoni v lihtsalt teade koheselt. Ma eeldan, et hind taastus kuna kiiremad nägid odavat hinda ja kukkusid ostma kiirelt. Ostmine ju teadupärsat tõstab hind, müümine kukutab.

Comment

• Potsataja
                        õilishing
                        • Oct 2008
                        • 5270

Mis siis juhtub, kui mõni multimiljardär otsustab enamuse oma varast riistvarasse paigutada ja krüptoraha kaevandama hakata?

Comment

• overbet
                          Pokkerihai
                          • Sep 2010
                          • 1620

Enam ei tule seda nii kiiresti.

Comment

• ropka11
                            Vana Tegija
                            • Oct 2008
                            • 1008

Algselt postitas Pythagoras Vaata postitust
                            kvaliteetset pilti ootan, nagu ikka tahaks võimalikult hea kvaliteedi eest võimalikult vähe maksta. SmartTV kohta ütlesin, et pole seda varem olnud ja ei teagi, et palju selle eest on mõistlik lisaks maksta, kui mitte smart on nt 400 euri ja smart 550, kas siis on mõistlik smart võtta? Mis selle smarti peamised eelised on, ei huvita see, et saan telekast postimeest lugeda või PP foorumis surfata.
                            Mis on kriitilised näitajad mida vaatama peaks, et hiljem pettuma ei peaks ja mis on ülehaibitud nätajad (ala telefonide kaameratel pikslite arv).

Ja +1 Codeccile, niipalju kui tausta tean, siis elektroonika poodide müüjad müüvad neid tooteid, mille pealt neile tootjalt kinkekaarte jms kukub (mis on ka mõistlik, teenima ju peab)
                            Telekal on põhinäitaja kaadrivahetussagedus.Mingit 100Hz pole küll enam mõtet osta.Alates 200Hz, parem muidugi 400Hz võtta.
                            Smart tv-l vast ainuke otstarve youtube.Kui laps kodus saab igasuguseid lastesaateid vaadata.Mingi pidu - saad suurelt ekraanilt videoga muusikat panna ja õhtu enne magama minekut high stakes pokerit vaadata
                            Last edited by ropka11; 10.02.14, 19:34.

Comment

• Codecci
                              Luuramas Naisteturniire
                              • Nov 2008
                              • 7574

Jaanuari 2+2 HSNL teemas käis kõva arutelu Bitcoini teemal: http://forumserver.twoplustwo.com/19...hread-1405137/

Pmst paar venda ajavad suht sick promo selle kohta seal teemas, aga palju häid pointe ka ja üllataval kombel HSNL ei saatnudki neid insta p*rse kui tüübid tulid lagedale arvamusega, et aasta lõpus Bitcoinid väärt $5-10K tükk ja kui väga hästi asi käima läheb siis $40K-1M tükk.

Kui ma õigesti aru sain, siis Bitcoini suurim trump see, et saab omavahel ükskõik kust maailma otsast kuhu vig-free (või peaaegu vig-free) raha saata. Hetkel nt illegaalsed mehhiklased USA-s koju raha tahavad saata siis peavad Western Unioni kasutama millel 10% vig, Bitcoiniga antud vig kaoks.

Ja otseselt ta ei hakkagi päris valuutana tööle nagu praegused valuutad, palka saad ikka USD-s nt, aga nt oled illegaal ja tahad $1K kodustele saata siis suht snap-vahetad Bitcoinideks, saadad teisele osapoolele, tema snap-vahetab oma valuutasse ja on raha pmst vig-free kätte saanud ja see kõik toimib väga kiiresti. Mõned poed või kohvikud pidid ka juba praegu niimoodi funktsioneerima - reaalselt nad Bitcoine oma kuskile arvele ei jäta, vaid nt kohvi maksab €3, klient maksab Bitcoinides, system arvutab insta välja palju see Bitcoine teeb ja võtab kliendi kontolt maha (läbi nutitelefoni nt) ja müüb kohe need eurideks ümber ja saab oma €3 kätte.

NB! Võin rämedalt eksida, olen väga rookie antud teemal. Kui teate paremini siis palun parandage selle asemel, et rumalaks sõimata :)

Comment

• Oliverk
                                Moderaator
                                • Nov 2008
                                • 3016

Mehhiklane läheb ostab oma bitcoini eest peeti naabrilt või? Oma vig saadakse kätte igal juhul. Ükskõik kelle poolt siis.

Comment

Working...