veebruari OT- jaanuar on läbi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Re: veebruari OT- jaanuar on läbi
See ülipõkk film :D aga seda ei biidi muidugi:Algselt postitas doublemint65 Vaata postitust
Comment
-
https://www.youtube.com/watch?v=mvxVmHHLlvE David Cameron on Breaking Bad
Tohoh Briti PM David Cameron isegi Breaking Bad fänn =D.
Comment
-
Fox-is räägiti Eestist =D.
Comment
-
Algselt postitas eyestabber Vaata postitustjepjep. andu on raudselt superuserAlgselt postitas VisaHing Vaata postitustmhm see ei ole kuskilt otsast loogiline, et keegi alustab 100$-iga 5$ hu-sid lastes ja on 4 aasta pärast maailma tipus omalalal ja 700k eur profit. confirmed superuser anduandu. Murul tundub ka olevat mingi privileeg teiste ees aga teda pole veel läbihammustanud. 50/50 kas on v pole superuser.
Pokerstarsis auto superuser staatus kui nimes on ChuckNorris kuna andu on Q, siis tähestikus veel teisi tähti.
Vandalar võiks proovida ChuckNorrisW ja VisaHing peaks ChuckBillNorrisAivy'ks ennast re-namema.
Comment
-
Mulle pole selle kuu cheate veel saadetud. Ma proovisin viimati "3030303030303330303000030303003030033030303030300 30330330303030300303003030300303030030303003030030 30030303333030030300303030033300303000003030300303 "
Aga see ei tundu enam funkavat, Jaanuaris veel töötas.
Comment
-
-
Visa, et kindlalt ft'sse siis ära unusta siia vaadata sul kohe kümme suurt niikuinii kui kaua nitid veel :P
e: Mitu ruutut käes oli? Ühtegi? :)Last edited by BlackWerewolfGenie; 08.02.14, 02:52.
Comment
-
:D Ma nii pikalt handdead olnud, et paha hakkab. Üks failed üritus oli 38o-ga hakata CO tõstet kaniitama. Tegin umbes 100 viga selles käes juba. Esiteks fold preflop, kuna selle venna call 3bet 100% 3/3. 3beti väiksem summa, ma panin julgelt 3.2xbb :D, flop cbet oli ka viisakas. Obv pidin alla vanduma.Algselt postitas BlackWerewolfGenie Vaata postitustVisa, et kindlalt ft'sse siis ära unusta siia vaadata sul kohe kümme suurt niikuinii kui kaua nitid veel :P
e: Mitu ruutut käes oli? Ühtegi? :)
Aga no eks näis 1M peal ja 25 left. Average 1,3M ~25bb umb siis mul.
Comment
-
Anna minna.Algselt postitas VisaHing Vaata postitust:D Ma nii pikalt handdead olnud, et paha hakkab. Üks failed üritus oli 38o-ga hakata CO tõstet kaniitama. Tegin umbes 100 viga selles käes juba. Esiteks fold preflop, kuna selle venna call 3bet 100% 3/3. 3beti väiksem summa, ma panin julgelt 3.2xbb :D, flop cbet oli ka viisakas. Obv pidin alla vanduma.
Aga no eks näis 1M peal ja 25 left. Average 1,3M ~25bb umb siis mul.
Ja olgem ausad ega see turni shove väga tugev ei tundunud pealt vaadates ka mitte. Sellepärast ka ruutude küsimus :D See oli postiga crosshänd.
Aga noh peaasi, et foldis ära nii, et kõik J.O.K.K.
Comment
-
aa ei seal käes oli flopatud top 2 :P. Turn oli standard shove. Ei pannud teda seal ülepaari, flushi ega 4ja peale.Aga ohtlik board, et mitte shoveda.Algselt postitas BlackWerewolfGenie Vaata postitustAnna minna.
Ja olgem ausad ega see turni shove väga tugev ei tundunud pealt vaadates ka mitte. Sellepärast ka ruutude küsimus :D See oli postiga crosshänd.
Aga noh peaasi, et foldis ära nii, et kõik J.O.K.K.
Comment
-
Hästi, pauguta rohkem õhuga siis. :)Algselt postitas VisaHing Vaata postitustaa ei seal käes oli flopatud top 2 :P. Turn oli standard shove. Ei pannud teda seal ülepaari, flushi ega 4ja peale.Aga ohtlik board, et mitte shoveda.
Comment
-
fishAlgselt postitas VisaHing Vaata postitustmeh out. 15. koht 408$ vaevatasuks. Peab vist enamvähem rahul olema. Kurb muidugi et ft ära ei tulnd.
AJ vs AK siis.
well played.
Comment
Comment