Mõnikord ei lähe kõik plaanipäraselt

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • vapsik
    Klubi Liige
    • Apr 2009
    • 5462

Re: Mõnikord ei lähe kõik plaanipäraselt

lock thread ban OP

pole iga jama jaoks eraldi teemat vaja teha

Comment

• bi0hazard
      Vana Tegija
      • Jul 2010
      • 1342

win 1500€ from a freeroll -> turn pro

hea liin [ ]

Comment

• privador
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 3951

Eestis on ju tegelikult häid näiteid. Uku Valner tegi max cashouti ja mängib micros edasi
        Teder ka suht samuti.
        Seega ei saa öelda, et suur võit katuse segi lööks

Comment

• hotcocacola
          HTCCACLA
          • Oct 2008
          • 14473

Algselt postitas privador Vaata postitust
          Eestis on ju tegelikult häid näiteid. Uku Valner tegi max cashouti ja mängib micros edasi
          Teder ka suht samuti.
          Seega ei saa öelda, et suur võit katuse segi lööks
          Ka minu EPT ja Praha hitid said nö max cashoudi, ehk siis ma ei lisanud ühtegi senti online-bankrollile.

Olen uhke selle üle, et olen suutnud esialgse bankrolliga hakkama saanud. Enne 2011nda aasta augusti EPT hitti võtsin esimesi edukaid shotte PLO200s. Praeguseks hetkeks olen mänginud:
          * 338k kätt plo200s,
          * 310k kätt plo400s,
          * 193k kätt plo600s
          Kõikides nendes limiitides olen võitev mängija.

Olen terve elu olnud bankroll-nit, eriti viimastel aastatel. Varem arvasin, et elukutselisel cashgamei pokkerimängijal peaks olema 100-300 buyini kontol, siis nüüd arvan, et 200 BI võiks kindlasti olla. Olgem ausad, mida rohkem buyine kontol, seda kindlamalt me ennast tunneme. Enesekindlus= parem mäng.

Live hittide eest olen käinud reisimas, ostnud mõnele LIVE turniirile sisse (enamjaolt kasutan selleks online-bankrolli), soetasin korteri ja auto.

Ants, su blogipostid on suurepärased, jätka samas vaimus. Viimane pikk postitus oma karjäärist oli põnev ja nostalgiline. Arvan sama nagu sina- ei soovita kellelgi pro-pokkerimängijaks hakata, sest tänapäeval on raske läbi lüüa.

Miks? Algajal on kordades raskem microst midstakesi jõuda, sest raha ei pilluta nii kergelt, kui 4-5a tagasi. Microstakesis nühkides ei elata end piisavalt ära, ainult juhul, kui näidatakse ulmelist volüümi (200h/kuus) ning genetakse ennast vigaseks.
          Kui juba praegu peab microvend 200h kuus mängima ning võidab ca 1500-2000€, siis mis juhtub 5a pärast? Mängud on raskemad, kuid 5-aasta pärast ei elata end 1500€-ga ära. Okei, võibolla nö palgapäevast-palgapäevani elab ära, kuid puhkused, peod, reisimised (pikad otsad) ning investeeringud perekonda võib ära unustada.

(Siinkohal tänaksin taaskord Rankat ja Codeccit, kes tegid mulle 2011nda aasta suvel selgeks, et ma peaksin kiiremas korras kolima vähemalt PLO200sse. Arvan, et tänu neile olen ma praegu PLO400 võitev reg. Aitäh poisid!)

Aga mis juhtub siis, kui ühel hetkel sul katus ära sõidab, võtad shotte liiga kõrgel ja lendad purjus peaga bustosse? Ok, vb ühekorra su pokkerisõbrad andestavad sulle ja laenavad ning üritad uuesti üles ennast mängida. Kuid ei ole kindel, et teist korda sama juhtub. Su pokkerisõbrad mõtlevad: „Vaata, lohhgamblerit. Laenasin talle 1000 eurot ja gämblis nv ruletis selle maha ja nüüd tahab uut laenu. Eemaldume vaikselt temast.“

Kindlasti enamus ütlevad, et:“ Mis jutt see on? Me oleme professionaalsed pokkerimängijad. Rulett, Black Jack ja Oasis pokker on donkidele ja -EV. Me ei mängi neid kunagi.“ Olete absoluutselt kindlad?

Muidugi on erandeid, kes on meeletu – võiks isegi öelda freaky – distsipliiniga, aga ülejäänud? I think not so much.
          Ptuiptuiptui, aga tunnen, et olen erand. Minu jaoks on bankroll PÜHA. Tean, et ilma bankrollita ma elus hakkama vist ei saaks, sest ma ei suudaks teha 12-tunniseid vahetusi kuskil kontoris või ehitusplatsil.
          NB! Pokerstarsis saad endale limiidid peale panna- see aitab raha kokku hoida.

Skillimängud on toredad, kuid nendest olen eemale hoidnud. Eks ma vahel murdun, kuid ainult siis, kui olen sõpradega nt Tallinna Olympicus, turniirilt väljas, natuke purjus ning oleks vaja midagi just for fun teha või aega surnuks lüüa.
          Kuid sellegipoolest ma ostan end sisse max 20-50€ga (võibolla reloadin 1-2x). Samas tean, et mõned Eesti väga edukad pokkerimängijad lasevad 1000€ panuseid punasele/mustale.

Skillimänge tulebki mängida just for fun ning mindsetile tuleb selgeks teha, et kaotatud raha läheb Eesti spordi toetuseks.

Naljakas või mitte, kuid ma pole lives blackjacki mänginud.

Ants, sulle soovin edu ning järgmine kord kui näeme, teeme kerged triple-merge-range-ranka666-rummikoxid !

GL
          Last edited by hotcocacola; 08.01.14, 20:38.

Comment

• VisaHing
            mees nagu orkester
            • Dec 2009
            • 6718

Kust algab muidu proffesionaalne mängija ja lõpeb amatöör?

Kui ma mängin nl2 aga suudan end sellest ära elatuda, siis ma võin kutsuda end prof. mängijaks?

nice post coca btw.
            Last edited by VisaHing; 08.01.14, 20:44.

Comment

• Konso
              Grinder
              • Nov 2009
              • 936

Algselt postitas VisaHing Vaata postitust
              Kust algab muidu proffesionaalne mängija ja lõpeb amatöör?

Kui ma mängin nl2 aga suudan end sellest ära elatuda, siis ma võin kutsuda end prof. mängijaks?

nice post coca btw.
              Kui sa tööl ei käi ja elatud pokkerist siis oledki pro. Mingid a la tuttaval abis käimised 2x kuus ei loe.

Comment

• VisaHing
                mees nagu orkester
                • Dec 2009
                • 6718

Algselt postitas Konso Vaata postitust
                Kui sa tööl ei käi ja elatud pokkerist siis oledki pro. Mingid a la tuttaval abis käimised 2x kuus ei loe.
                Tänud. Järelikult olen pro siis. Printisin oma graphi välja ja lendan kluppi.

Comment

• privador
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 3951

PRO on see kel pole muid sissetulekuid
                  Kui inimene saab kinga ja mängb NL2, et arved maksta siis on ta pro
                  KUi kassike töötab pokerstarsis siis ta pole pro. Tal töö ja mõnud hobi-lihtne
                  Last edited by privador; 08.01.14, 21:27.

Comment

• Vandalar
                    Pokkerihai
                    • Oct 2008
                    • 3577

IMO naeruväärne nl2 mängijat proks nimetada, olgu see kasvõi tema ainukene raha. See on ridiculous lihtsalt. IMO pro on see, kes tõesti korralikku sissetulekut pokkerist omab, mitte ainult mingit miinimumi. IMO võiks sama loogika järgi NBA staaride higi platsilt pühkivat abimeest samamoodi pro korvpalluriks nimetada, sest ta ainuke töö on korvpalliplatsil ja teenib sellega.

Comment

• atsetoon
                      Joomas õlut Atsetooniga
                      • May 2009
                      • 1105

lol @ pro/võitev mängija ajab kõik auku. võrdleks seda sellega kui politseinik läheb purjus peaga autoga sõitma - on üksikuid erandeid aga seda ei tehta. kui täispeaga black jacki mängid ja järgmiseks päevaks kõik kaotanud oled, siis ei saa sa ennast mitte mingit pidi elukutseliseks pokkerimängijaks pidada.

Comment

• VisaHing
                        mees nagu orkester
                        • Dec 2009
                        • 6718

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
                        IMO naeruväärne nl2 mängijat proks nimetada, olgu see kasvõi tema ainukene raha. See on ridiculous lihtsalt. IMO pro on see, kes tõesti korralikku sissetulekut pokkerist omab, mitte ainult mingit miinimumi. IMO võiks sama loogika järgi NBA staaride higi platsilt pühkivat abimeest samamoodi pro korvpalluriks nimetada, sest ta ainuke töö on korvpalliplatsil ja teenib sellega.
                        Ja kust algab korralik sissetulek?

Comment

• Vandalar
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 3577

Ütle parem, kui palju need "pro" nl2 mängijad teenivad kuus ja kui palju nad välja võtavad ja kui palju aega nad kulutavad, et grindida?

Comment

• $Lauri$
                            Õpihimuline Mängur
                            • Aug 2009
                            • 479

IMO pro ikka mängija, kes tööl ei käi ja peamine sissetulek pokker. Raske piiri tõmmata, aga kui 200h kuus mängida ja $500 keskmine sissetulek, siis saab selle eest küll kuidagi hädiselt ära elada, aga proks ikka natuke palju nimetada.

Comment

• eddi
                              Vana Tegija
                              • Oct 2009
                              • 1200

Algselt postitas NhTyGgWp Vaata postitust
                              ...
                              Ürita mitte nii üle mõelda - take it easy pöialliisi.
                              iseenesest lugemine oli põnev
                              Last edited by eddi; 08.01.14, 23:49.

Comment

• privador
                                Pokkerihai
                                • Oct 2008
                                • 3951

Miks 3 ülikooli pooleli jäid? analüüs?

Comment

Working...