*** Jaanuari Offtopic: Anegdoodide kuu ***
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: *** Jaanuari Offtopic: Anegdoodide kuu ***
Ma ei saa aru sellest HDTaneli bashimisest... Kui inimene toodab videosid, kogub omale fänne, kellele ta toodang meeldib, miks mitte selle eest toetusi küsida? Tüübil on küll oma vead ja saaks alati teha/vormistada asju paremini, kuid iga inimene tegutseb oma võimete piiril ja talle tuleks selle eest au anda, et ta vähemalt üritab. "Haterid" on imo lihtsalt kadedad ja kibestunud, sest nad peavad kuskil "orjama" või on nii ajupestud, et nad lihtsalt ei saa aru sellest, et kui keegi pakub mõnele sihtgrupile väärtust, siis see sama sihtgrupp on nõus ka vastu andma. Kui sa oled hater, siis sa pole lihtsalt target audience, go mind your own business... Aga nagu ikka, tehakse teisi maha, et ennast paremini tunda, sest sisemas tahaks vb midagi muud teha, kuid valitud elutee tõttu on ennast kuhugi kinni tõmmatud. If I didn't have to work for a living, I'd play games all day... oh wait.
Comment
-
Kui tegu poleks HDTaneliga, siis paneks su jutule +1 aga kuna tegu on, siis pane -1000. Olen ka hater aga mitte ükski osa minust ei ole kibestunud ega kade tema peale.Algselt postitas Kloonike Vaata postitustMa ei saa aru sellest HDTaneli bashimisest... Kui inimene toodab videosid, kogub omale fänne, kellele ta toodang meeldib, miks mitte selle eest toetusi küsida? Tüübil on küll oma vead ja saaks alati teha/vormistada asju paremini, kuid iga inimene tegutseb oma võimete piiril ja talle tuleks selle eest au anda, et ta vähemalt üritab. "Haterid" on imo lihtsalt kadedad ja kibestunud, sest nad peavad kuskil "orjama" või on nii ajupestud, et nad lihtsalt ei saa aru sellest, et kui keegi pakub mõnele sihtgrupile väärtust, siis see sama sihtgrupp on nõus ka vastu andma. Kui sa oled hater, siis sa pole lihtsalt target audience, go mind your own business... Aga nagu ikka, tehakse teisi maha, et ennast paremini tunda, sest sisemas tahaks vb midagi muud teha, kuid valitud elutee tõttu on ennast kuhugi kinni tõmmatud. If I didn't have to work for a living, I'd play games all day... oh wait.
Asi ei olegi selles, et ta annetusi küsib. ( asi on selles kuidas ta seda teeb ) Täiesti fine tegevus aga on teatud inimesed, kes ongi nende fannid ja kui Tannu 24/7 pressib peale neile, et '' Annetage, annetage, annetage '', siis see pole enam normaalne ju. Eetilisest piiridest kõvasti väljas. Okei tegi eliitklubi. Väga fine samuti aga imo sellega ta üritab tekitada endale pidevat igakuist sissetulekut nende tatikate arvelt, kelle raha tuleb muidugi vanemate taskudest. 5 eur kuu teeb aastas 60 eurot iga kasutaja pealt. Mida nad siis saavad nii väga sealt üleüldse? Kord nädalas saab keegi 1 key, mille väärtus ongi 5$ ja ostetud läbi humblebundle-i kust saab 10 key-d 5$ aegajalt.
13 aastane annetab 30 aastasele 20 eurot ja kui ta läheb küsima, kas oleks võimalik ka ehk Eliitklubisse saada vastatakse ülbelt: '' annetus on annetus, ma tänan sind aga klubisse ei saa ''. Tema asemel oleks ma küll pettunud enda iidolis.
Teeb eliitklubi, kus ta alustab taaskord rahapommimist 5 euri kaupa, et endale kanafileed ja tomateid osta.
Kogu see teema on tal ülesehitatud ainult sellepeale, et maximum tattidelt taskust tühjaks imeda. See ajabki närvi.Last edited by VisaHing; 23.01.14, 20:32.
Comment
-
Ma olen täiesti nõus su jutuga aga isiklikult mind sellised eetilised pseudoprobleemid ei häiri, keegi ei sunni neid lapsi või täiskasvanuid raha annetama (imo tuuakse "lapsed" vaid ettekäändeks, et teda halvustada). Kui see oleks läbi ja lõhki halb ja mitte kellelegi too persoon ei meeldiks, siis keegi ju raha ei annaks talle, kuid inimesed soovivad toetada, kuna HDTanel meeldib neile. Toetan ise ka mitmeid streamereid (HDTanelit ei toeta) ja saan täesti aru kuidas neil on neid annetusi vaja ning saan ka aru sellest, et seltsimees HDTanel võib bustorina täiesti meeleheitel olla, et raha kätte saada ning seetõttu on ta ületanud hea maitse piiri. Tema olukorras, kus on tuhandeid fänne, on siiski +EV annetusi küsida ja seda ei saa talle ette heita (küsija suu pihta ei lööda). Küsimisel on muidugi oma hind, haterite klubi kasvab ja aeg oleks oma range balancema hakata :D
Comment
-
Tehku siis seda. Oleks kohe oma eliitklubi teinud või video stiilis "neid videoid teen elukutsena, ainus võimalus nende tegemisega jätkata on kui saan kuus keskmiselt X summa toetusi, kui ei saa siis pean kahjuks lihtsalt lõpetama ja tööle minema" mitte "palun, palun, palun, pole 2 päeva söönud, tahaks kanafileed ja tööle ei tahaks minna, palun saatke kõik 1 euro".Algselt postitas Kloonike Vaata postitustMa ei saa aru sellest HDTaneli bashimisest... Kui inimene toodab videosid, kogub omale fänne, kellele ta toodang meeldib, miks mitte selle eest toetusi küsida? Tüübil on küll oma vead ja saaks alati teha/vormistada asju paremini, kuid iga inimene tegutseb oma võimete piiril ja talle tuleks selle eest au anda, et ta vähemalt üritab. "Haterid" on imo lihtsalt kadedad ja kibestunud, sest nad peavad kuskil "orjama" või on nii ajupestud, et nad lihtsalt ei saa aru sellest, et kui keegi pakub mõnele sihtgrupile väärtust, siis see sama sihtgrupp on nõus ka vastu andma. Kui sa oled hater, siis sa pole lihtsalt target audience, go mind your own business... Aga nagu ikka, tehakse teisi maha, et ennast paremini tunda, sest sisemas tahaks vb midagi muud teha, kuid valitud elutee tõttu on ennast kuhugi kinni tõmmatud. If I didn't have to work for a living, I'd play games all day... oh wait.
Sellise suhtumisega ei saaks ju kedagi bashida ja kõigile au anda, kes üritavad... Arnold Oksmaad, Erkki Sarapuud, Rebecca Blackid, Nicholas Caged, kõik nad ju üritavad, tuleb au anda!
Ja how the f*ck saab keegi HDTaneli peale kade või kibestunud olla? :D
Comment
-
Kade selles mõttes, et "peab ise tööl käima". Ma ei kaitse siin HDTanelit, täiesti nõus, et ta teeb asja halvasti. Ma räägin sellest, et kui inimene piiri peale jõudnud, kus ta tõesti peab tööle minema (või mitte minema), siis ta mitte ei anna alla, vaid üritab ikka läbi lüüa.
Comment
-
Ma nüüd ei tea, kas inimene, kes käib tööl ja teenib sellega endale elatist peaks kade olema 30 aastase tita üle, kes päevast päeva mänge mängib kodus. Okei teeb arvutusi.Algselt postitas Kloonike Vaata postitustKade selles mõttes, et "peab ise tööl käima". Ma ei kaitse siin HDTanelit, täiesti nõus, et ta teeb asja halvasti. Ma räägin sellest, et kui inimene piiri peale jõudnud, kus ta tõesti peab tööle minema (või mitte minema), siis ta mitte ei anna alla, vaid üritab ikka läbi lüüa.
Miks peaks kade olema?? Üks hetk ta avastab, et oih mul enam ei tulegi midagi sisse, kuna fänne nagu väheks jäänud. Ühtegi tööd ma teha ei oska. Ema on ka juba suht vana ja tema mind enam üleval ei jõua pidada. Mis nüüd siis?
//K saan aru, et see on ka töö mingismõttes. Aga ajagu asja eetilisemalt ja kasvagu suureks.Last edited by VisaHing; 23.01.14, 21:03.
Comment
-
Algselt postitas Kloonike Vaata postitustMa olen täiesti nõus su jutuga aga isiklikult mind sellised eetilised pseudoprobleemid ei häiri, keegi ei sunni neid lapsi või täiskasvanuid raha annetama (imo tuuakse "lapsed" vaid ettekäändeks, et teda halvustada). Kui see oleks läbi ja lõhki halb ja mitte kellelegi too persoon ei meeldiks, siis keegi ju raha ei annaks talle, kuid inimesed soovivad toetada, kuna HDTanel meeldib neile. Toetan ise ka mitmeid streamereid (HDTanelit ei toeta) ja saan täesti aru kuidas neil on neid annetusi vaja ning saan ka aru sellest, et seltsimees HDTanel võib bustorina täiesti meeleheitel olla, et raha kätte saada ning seetõttu on ta ületanud hea maitse piiri. Tema olukorras, kus on tuhandeid fänne, on siiski +EV annetusi küsida ja seda ei saa talle ette heita (küsija suu pihta ei lööda). Küsimisel on muidugi oma hind, haterite klubi kasvab ja aeg oleks oma range balancema hakata :DLapsed ei ole siin ettekääne vaid põhjus. Oleks tegu täiskasvanud annetajatega, poleks probleemi.(imo tuuakse "lapsed" vaid ettekäändeks, et teda halvustada)
Comment
-
Kui sa algselt vaatad, mis kontenti hdtanel tootis, siis need olid mängude ülevaated ja muu selline värk. Kui vaadata praegu, mida ta teeb, siis tema youtube kanalil on ainult lindistatud streamid, mitte midagi muud. Mis eriline kontent see nüüd on, mille eest peaks talle ilgelt raha maksma.
Kui vaadata edasi, siis selline inimene, kes ei oska eesti keelt, kirjutab vigaseid arusaamatuid laused ja treib vigaseid videosid, siis selline idioot ei peakski "tööna" tegema seda, mida ta hetkel teeb. Tema enda arvamus on, et kui ta oleks pärit inglise keelsest kultuurist, oleks tal ammu juba miljon subscribet ja ta oleks rikas oma youtubega. See, et tal praegu mingi 20k+ subscribet on, ongi pigem minu arvates väikese Eesti õnn, et ta saab olla ainuke. Mujal maailmas oleks ta väike mitte keegi, kelle videod on lihtsalt saastad.
Ta on mõttetu lapsemeelne väike pärdik, kes elab mingis illusioonis.
Kui rääkida täpsemalt rahaküsimisest, siis minu arvates ei ole mitte kuskilt otsast õige see, kui 30 aastase mehe põhilised ülevalpidajad on 10-14 aastased lapsed.
Küll ta varsti kõrbeb ka omadega.
Comment
-
Ma arvan,et tegelikult sa ei tahaks tööl käia ja mängiks parema meelega arvutimänge.Mul juhtub päris tihti,et ei taha tööd teha.Algselt postitas VisaHing Vaata postitustMa nüüd ei tea, kas inimene, kes käib tööl ja teenib sellega endale elatist peaks kade olema 30 aastase tita üle, kes päevast päeva mänge mängib kodus.
Comment
Comment