*** Jaanuari Offtopic: Anegdoodide kuu ***
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: *** Jaanuari Offtopic: Anegdoodide kuu ***
Nii muuseas Põhja-Korea astronaut käis siis vahepeal Päiksel ära. Otsutati öösel minna, sest siis Päikesel pole nii kuum.
THE STATE News Agency of North Korea has confirmed today that the country has become the first in the world to ever land a man on the sun. It reported that astronaut Hung Il Gong left …
It is understood that the 17-year-old ‘space explorer’ traveled at night to avoid being engulfed by the suns rays, and that this genius approach has brought the soviet state to the top of the global space rankingsLast edited by VisaHing; 21.01.14, 17:58.
Comment
-
Mhm ja kes ei usu saab insta Kim Jong Ung Kangi spinningut mekkida.Algselt postitas Rage Vaata postitustmingi libauudis, põhjakoreakad pole ometi nii rumalad..
-----
Ahahahaha

Youtube'i blogija HDTanel, kes noortelt fännidelt toetusraha küsib ning hiljuti tegi tasulise "eliitklubi", kuhu pääseb 5-eurost sms-i saates, vastas oma Facebooki seinal talle enda sõnul annetuse teinud fännile "Hei, toetused on toetused ;) Ma tänan teid kõiki siiralt kuid see ei taga pääsu klubisse."Last edited by VisaHing; 21.01.14, 21:16.
Comment
-
ROFL
Sellel tüübil ka kerge pole. Artiklist: ""Hei, toetused on toetused Ma tänan teid kõiki siiralt kuid see ei taga ligipääsu klubisse," vastab "iidol" külmavereliselt" :D mingi naga saatis raha valesse kohta ja nüüd süüdistab teist enda rumaluses.
Youtube'i blogija HDTanel, kes noortelt fännidelt toetusraha küsib ning hiljuti tegi tasulise "eliitklubi", kuhu pääseb 5-eurost sms-i saates, vastas oma Facebooki seinal talle enda sõnul annetuse teinud fännile "Hei, toetused on toetused ;) Ma tänan teid kõiki siiralt kuid see ei taga pääsu klubisse."Last edited by Vandalar; 21.01.14, 22:51.
Comment
-
-
Algselt postitas ristijeesus Vaata postitust
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Comment
-
revolutsioon live kiievi tänavatel - jõhker. veidi aega tagasi oli just üks kokkupõrge. 3 surnut juba. http://www.delfi.ee/news/paevauudise....d?id=67656115
Comment
Comment