1. Foorumi postitaja, kes meeldib kõige rohkem ja kõige vähem.
2. Regular, keda vihkad kõige rohkem (see suht isiklik küsimus, sest ma tean neid regulare)
3. Eesti parim mängija
4. Pikim downswing - nii käte arvuliselt kui ka summaarselt.
5. HEM'i graafiku põhjal jooksed üle või alla EV
1. Foorumi postitaja, kes meeldib kõige rohkem ja kõige vähem.
Ei ole lemmikut, kuid meeldib lugeda leitsi pidevalt jätkuvat downswingi ja ranka põhjalikke õpetusi (säästab endal kirjutamast ja õpin samal ajal - ise ma neid asju nii põhjalikult seletada ei oska ega teagi tihti)
2.Regular, keda vihkad kõige rohkem (see suht isiklik küsimus, sest ma tean neid regulare)
päris vihavaenlast ei ole, need on suht sessioonide lõikes rohkem kui satud mõne regulariga kõrvuti 6+ lauda ja siis pidev laksimine käib, kuid selliseid asju on harva kuna enamus on nitid. Slickster998 võib-olla kuna ta on nii haige nit ja talt ei saa üldse raha ja ikkagi olen suutnud ta vastu alltime MIINUSESse sattuda
3.Eesti parim mängija. Mina , ranka ka suht hea.
4. Viimane, mille alles sain tasa mängitud. 140k kätt et tasa saada 7000$, koos swingiga kadus mängukindlus, mistõttu winrate langes kolinal ja läks sitaks aega
Oma pokkerikarjääri jooksul. Kumb on suuremat rolli mänginud, kas loomulik inteligentsus või õpioskus? Ehk siis kas vähese inteligentsusega on võimalik pokkeris edu saavutada juhul kui õpihimu on suur <<<<-----ning vastupidi?
algul loomilik, hiljem õpioskus ja praegu kohanemiskiirus.
kui ise aru ei saa kus situatsioonis või millise mängija vastu mängida ei oska ega sealt HEM-st seda väga lihtne leida ka siis ei ole
Vaadake Rankat, miinusmängijast Eesti üheks suurimaks pokkeriproks. Mida veel vaja teada. mina pole kunagi kaotavmängija olnud, aga see ka suuresti seetõttu et enne kui raha peale mängima hakkasin olin 3 raamatut läbi lugenud ja asjale süstemaatiliselt lähenema juba osanud hakata
Onupoeg ostis paar aastat tagasi opeli, emal oli 8a opel enne kui selle endale siis ostsin ja alates sellest kui kahel sugulasel oli opel tekkis suguvõsa sisene opeli huumor, mis haaras ka mind + ikka sitaks odav auto ja minule kui täielikule auto võhikule on hea kui viin parandusse ja isegi kui nad midagi pähe määrivad on lõppsumma odav
Ja ujumises, mis on isiklik rekord (mitu 25 meetrilist otsa)?
Ujumises on 50 otsa rekord, aga plaanin see nädal 60 peale panna kuna eelmine nädal sain alles hingamise normaalseks, aga ma ujun sitaks aeglaselt võrreldes leitsiga ikka ja see ei ole järjest ujutud. olen rohkem tervisesportlane ja ainuke eesmärk on väsitada ära ennast.
täpselt ei mäleta, kuid 1 oli kindlasti Low-stakes holdem skalanskylt ja miski homegame raamat oli ka või oli see alapeatükk, täpselt ei mäleta see oli üle 2a. tagasi siiski
Kuidas ennast praegu harid, loed raamatuid? artikleid? Foorumeid?
Mis on olnud sinu viimane raamat mis lugesid? (pokkeri teemaline) Ning mis huvitavat sulle sealt meelde jäi?
Kuidas ennast praegu harid, loed raamatuid? artikleid? Foorumeid?
Mis on olnud sinu viimane raamat mis lugesid? (pokkeri teemaline) Ning mis huvitavat sulle sealt meelde jäi?
pole ammu raamatuid lugenud, pigem räägin ja arutan endamisi palju erinevaid situatsioone ja vaatan kuidas ajalooliselt on neid situatsioone HEM kajastanud ja sealt leian tulemusi, kumb käitumisviis on kasumlikum vastava vastase vastu. Peamiselt proovin endise 2 mode asemel: mode1 oli regulari vastu bluff, ja straightforward mängu tasakaal ja mode2 oli light callid tohmanite vastu asendada 5-6 modiga, mis kataksid erinevad vastaste stiilid ära ehk siis keskenduda ja õppida kuidas on parim viis mängida LAG vastu PF, postflop, IP, OOP jne ja nii kuni konkreetsete vastasteni välja kellega rohkem kokku puuteid on.
foorumitest külastan üldiselt ainult seda foorumi, 2p2 olen kunagi ammu need ranka kullavaru artiklid läbi lugenud ja mõned veel kuid üldiselt ma väldin seal käimist, sest nagu filmis Beautiful mind on öeldud: TEISTE IDEED PIIRAVAD MINU ENDA MÕTTEMAAILMA või midagi taolist
viimane raamat mille ma läbi lugesin oli juba kaunis ammu ja ma arvan et see võis olla Ace on the river, meeldis sealt kuidas greenstein railbirdide elu tutvustas ja pokkeripro elu külgi käsitles
Comment