Detsembri offtopic: ho - ho -ho
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: Detsembri offtopic: ho - ho -ho
Keegi Jennifer kunagi sai Naxerilt insta stake ju, tegelt oli mingi Tartu jorss. Worth a shot...Algselt postitas vsiu100 Vaata postitustnii, pingviin.
teen lühidalt.
oletades, et sa oled tõesti naine, siis sõnade "naine" ja "vähekogenud" ühes lauses tekitavad osades siinsetes kasutajates asjatut bonerit, teisi panevad niisama leveldama.
juhul kui sa ei ole naine, siis cut the bs, keegi ei neela konksu alla.
Ja Pingviin, kasutajale "privador" saada CV-na oma pildid, sealt varemgi Mansioni $100K gtd turkadele steike tulnud!
Comment
-
Algselt postitas Codecci Vaata postitustKeegi Jennifer kunagi sai Naxerilt insta stake ju, tegelt oli mingi Tartu jorss. Worth a shot...
Ja Pingviin, kasutajale "privador" saada CV-na oma pildid, sealt varemgi Mansioni $100K gtd turkadele steike tulnud!
jah, aga see oli losing virginity beti ajal. nüüd peaks see mure kaelast ära olema.
Comment
-
kuulge-kuulge, see teema on natuke liiga keeruliseks aetud. Mis cv-na pildid ja trollimine ja "it's a trap"Algselt postitas Ermii Vaata postitustHahahaa, tõsijutt.
Comment
-
Just tuli meelde, haiget unenägu nägin sellega seoses...Algselt postitas VisaHing Vaata postitustEPIC LUCKBOXXXX OMG :DDDDDDDDDDDDD

One hit wonder striks again :P Õnne
Olime kuskil Tais või muus 3rd world riigis qbj0hni ja veel paari kamraadiga, bussipeatuses istusime siis lambist Kristjan Laas kõndis mööda mingi 10h peale seda hitti, julmalt hakkasime lõugama, et õnne degen ja lendasime küsimustega peale, et noh busto juba jah? Aga vist ei olnud veel ja läksime koos kuskile sicko kohtadesse jooma, lampi nägime Phil Galfondit kes ühines ja see mees oli kõige hullem degen üldse + haige douche, igalpool tegi julmalt välja kõigile a samas sitaks rõhus, et tema jaoks see pole mingi raha, et vahest tuleb geoloogidele ka välja teha ja üldse sitaks pinalis oli ja tahtis pidevalt kuskile prügikastide vahele magama keerata ja oma riided seljast ära visata. Hommikuks igatahes olin talle 1500 bahti võlgu, sest ta oli mingi urkatoa minu eest ära maksnud ja plaanisin talle FB-sse sõnumit saata, et kuhu ma ta ~ €40 kanda võin.
Vahepeal veel olime kuskil mingite UFC staaridega tuttavaks saanud, igast kapid Alistair Overeem jne ja siis otsustasime veits pulli teha, mind saadeti peibutuseks välja kus mingi 30 neegrit ligi tuli ja ma lõugasin neile "whats up niggers" ja tüübid peale hakkasid tulema siis UFC vennad lendasid nurga tagant välja ja tagusime kõik ära :D
Good times!
Comment
-
hahahhahaAlgselt postitas Codecci Vaata postitustJust tuli meelde, haiget unenägu nägin sellega seoses...
Olime kuskil Tais või muus 3rd world riigis qbj0hni ja veel paari kamraadiga, bussipeatuses istusime siis lambist Kristjan Laas kõndis mööda mingi 10h peale seda hitti, julmalt hakkasime lõugama, et õnne degen ja lendasime küsimustega peale, et noh busto juba jah? Aga vist ei olnud veel ja läksime koos kuskile sicko kohtadesse jooma, lampi nägime Phil Galfondit kes ühines ja see mees oli kõige hullem degen üldse + haige douche, igalpool tegi julmalt välja kõigile a samas sitaks rõhus, et tema jaoks see pole mingi raha, et vahest tuleb geoloogidele ka välja teha ja üldse sitaks pinalis oli ja tahtis pidevalt kuskile prügikastide vahele magama keerata ja oma riided seljast ära visata. Hommikuks igatahes olin talle 1500 bahti võlgu, sest ta oli mingi urkatoa minu eest ära maksnud ja plaanisin talle FB-sse sõnumit saata, et kuhu ma ta ~ €40 kanda võin.
Vahepeal veel olime kuskil mingite UFC staaridega tuttavaks saanud, igast kapid Alistair Overeem jne ja siis otsustasime veits pulli teha, mind saadeti peibutuseks välja kus mingi 30 neegrit ligi tuli ja ma lõugasin neile "whats up niggers" ja tüübid peale hakkasid tulema siis UFC vennad lendasid nurga tagant välja ja tagusime kõik ära :D
Good times!
Comment
-
Last edited by vsiu100; 17.12.13, 12:00.
Comment
-
jei, õnnestus ka üks milestone nl50 hu lauas hittida, ühe tärniga idanaaber tegi asja lihtsaks ja foldis pre ära, aga abiks ikka
Comment
-
No räägime rahast ka..Algselt postitas Pythagoras Vaata postitustjei, õnnestus ka üks milestone nl50 hu lauas hittida, ühe tärniga idanaaber tegi asja lihtsaks ja foldis pre ära, aga abiks ikka
Comment
-
Kirss tordil on HDTaneli kommentaar koos vastustega
.
Comment

Comment