*** AUGUSTI OFFTOPIC***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • VisaHing
    mees nagu orkester
    • Dec 2009
    • 6718

Re: *** AUGUSTI OFFTOPIC***

veits nalja ka:

Comment

• privador
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3951

Ma olen. Aga ma 4 aastat 25s nyhkinud ka. Pastilaa teenib way rohkem, aga ta geenius ka. Ilmselt mitmeid siin veel, kes 300+ aasta lōikes teenivad töö kōrvalt.
      Pigem huvitaks kas ma nt suudaks supernova taset hoida, kui ma tööl käin. 1x supernova juba väärt 700$ kuu. Oleneb tööst ka

Comment

• Codecci
        Luuramas Naisteturniire
        • Nov 2008
        • 7574

Algselt postitas VisaHing Vaata postitust
        Kui palju on lubatud andmeid avaldada ntx Facebookis, kui tahan teha postituse ühe võlgniku kohta?
        Nimi, sünniaasta, pangakontonumber, elukoht, pilt. Ei jookse seadustega kuidagi vastuollu, ega?
        Miks inimesed niipalju muretsevad sellise asja pärast? Ma paneks toorelt üles, suht olematu %, et lohh kohtusse pöördub ja kui pöördubki siis worst case scenario mõnisada euri trahvi Eesti puhul ma eeldan.

Comment

• jasssass
          Vana Tegija
          • Sep 2010
          • 1200

Unreal, kuidas on Tartu-Võru vahelist teed paigatud. Teemehed pidid ilmselges padujoobes olema, et sellist paska toota. Täiesti norm kattega lõigu peale on sellised krdi asfaldi muhud tekitatud, et tra no ei suuda uskuda. Lisaks on paaris kohas veel miskid Euro-ohhutussaarekesed pandud, mille alumine serv ulatub pikalt mõlemale sõidurajale välja, aja küsimus, kui mõni Bike-r ennast rõuku sõidab.
          R.I.P.

Comment

• kuco
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 1910

Algselt postitas jasssass Vaata postitust
            . Lisaks on paaris kohas veel miskid Euro-ohhutussaarekesed pandud, mille alumine serv ulatub pikalt mõlemale sõidurajale välja, aja küsimus, kui mõni Bike-r ennast rõuku sõidab.
            R.I.P.
            Need olid haiged üllatused jah

Comment

• Junken
              Lendur Sass
              • Sep 2011
              • 1039

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
              Miks inimesed niipalju muretsevad sellise asja pärast? Ma paneks toorelt üles, suht olematu %, et lohh kohtusse pöördub ja kui pöördubki siis worst case scenario mõnisada euri trahvi Eesti puhul ma eeldan.
              lol ei, eesti puhul on just lootus saada sellise väikese asja puhul 5 miljonit aastat vangis, kui mingi mõrva eest samas saad max 5 aastat vms

lugege eesti karistusseadustikku, mõned asjad on täiesti müstika ikka

Comment

• VisaHing
                mees nagu orkester
                • Dec 2009
                • 6718

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                Otseselt ei muretse ja tean, et keegi kuhugi kohtusse vaevalt pöördub. Samas ikkagi ei sooviks vastuollu minna seadustega.
                Anyways tundub, et pole probleemi nende andmetega, sest facebookis neid Võlgnike page päris palju. Nemad lükkavad tuimalt päris palju erinevat infot letti.

Comment

• Konso
                  Grinder
                  • Nov 2009
                  • 936

Isikuandmete kaitse seadus, seal kõik kirjas. https://www.riigiteataja.ee/akt/1301...aKehtiv#para26

Comment

• nikitheone
                    Mr. Puujalg
                    • Aug 2009
                    • 6446

Algselt postitas VisaHing Vaata postitust
                    Otseselt ei muretse ja tean, et keegi kuhugi kohtusse vaevalt pöördub. Samas ikkagi ei sooviks vastuollu minna seadustega.
                    Anyways tundub, et pole probleemi nende andmetega, sest facebookis neid Võlgnike page päris palju. Nemad lükkavad tuimalt päris palju erinevat infot letti.
                    Väidetavate petturite ja varaste eest hoiatavaid postitusi koondava internetikogukonna «Petturid avalikuks» looja sõnul ollakse teadlikud, et jõustunud kohtulahendi puudumisel on inimese avalik kelmiks tembeldamine seadusega keelatud, kuid grupil on õigus edasi tegutseda.
                    &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• Potsataja
                      õilishing
                      • Oct 2008
                      • 5270

Uurisin «Petturid avalikuks» lehte ja jõudsin sellele FB kontole. Artiklis väideti, et "uuritakse väidetava kelmi tausta Google´i otsingumootori abil ja mõnikord küsitakse kelmi eest hoiatajalt lisainfot.", kuid eelkõige peaks veenduma, kas hoiataja ise üldse reaalselt eksisteerib. Samas muidugi imelik, et see "kelm" pole midagi ette võtnud.

Comment

• jrgn hell
                        Klubi Liige
                        • Oct 2008
                        • 3328

Keegi teab, kus Tartus kekslinnale kõige lähem san-tehnika pood on, kust saaks ka väiksemaid jubinaid.

Kraanil see metallist filtrirest segisti otsast puudu ja vesi hakkab väikse joa korral mingit pindpinevust korraldama mööda kraani ennast.

Comment

• Provoker
                          Pokkerihai
                          • Jan 2009
                          • 3067

turu tänaval espak ning üle sõprus silla on ehituse abc

Comment

• vonkartoffel
                            Pokkerihai
                            • May 2009
                            • 1658

Kas mingeid alternatiive tavalisele televisioonile ala elion starman on kuskil? Interentiühendus võiks nagu olla piisavalt hea juba et saaks mingitmoodi telet läbi neti. Kopp ees sellest et telekas seisab niisama ja vaatan mingit sitta striimi arvutist kuna mitte mingit moodi ei saa normaalseid kanaleid omale muretseda.

Comment

• TaistoJ
                              Grinder
                              • Aug 2010
                              • 787

midagi sellist mõtled?
                              (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• vonkartoffel
                                Pokkerihai
                                • May 2009
                                • 1658

Mul on isegi need kanalid olnd tellitud, sitt on see elioni ja starmani tv. HD kanaleid tahan, miks mul see HD telekas seisab muidu nurgas.

Comment

Working...