Ma olen. Aga ma 4 aastat 25s nyhkinud ka. Pastilaa teenib way rohkem, aga ta geenius ka. Ilmselt mitmeid siin veel, kes 300+ aasta lōikes teenivad töö kōrvalt.
Pigem huvitaks kas ma nt suudaks supernova taset hoida, kui ma tööl käin. 1x supernova juba väärt 700$ kuu. Oleneb tööst ka
Kui palju on lubatud andmeid avaldada ntx Facebookis, kui tahan teha postituse ühe võlgniku kohta?
Nimi, sünniaasta, pangakontonumber, elukoht, pilt. Ei jookse seadustega kuidagi vastuollu, ega?
Miks inimesed niipalju muretsevad sellise asja pärast? Ma paneks toorelt üles, suht olematu %, et lohh kohtusse pöördub ja kui pöördubki siis worst case scenario mõnisada euri trahvi Eesti puhul ma eeldan.
Unreal, kuidas on Tartu-Võru vahelist teed paigatud. Teemehed pidid ilmselges padujoobes olema, et sellist paska toota. Täiesti norm kattega lõigu peale on sellised krdi asfaldi muhud tekitatud, et tra no ei suuda uskuda. Lisaks on paaris kohas veel miskid Euro-ohhutussaarekesed pandud, mille alumine serv ulatub pikalt mõlemale sõidurajale välja, aja küsimus, kui mõni Bike-r ennast rõuku sõidab.
R.I.P.
. Lisaks on paaris kohas veel miskid Euro-ohhutussaarekesed pandud, mille alumine serv ulatub pikalt mõlemale sõidurajale välja, aja küsimus, kui mõni Bike-r ennast rõuku sõidab.
R.I.P.
Miks inimesed niipalju muretsevad sellise asja pärast? Ma paneks toorelt üles, suht olematu %, et lohh kohtusse pöördub ja kui pöördubki siis worst case scenario mõnisada euri trahvi Eesti puhul ma eeldan.
lol ei, eesti puhul on just lootus saada sellise väikese asja puhul 5 miljonit aastat vangis, kui mingi mõrva eest samas saad max 5 aastat vms
lugege eesti karistusseadustikku, mõned asjad on täiesti müstika ikka
Otseselt ei muretse ja tean, et keegi kuhugi kohtusse vaevalt pöördub. Samas ikkagi ei sooviks vastuollu minna seadustega.
Anyways tundub, et pole probleemi nende andmetega, sest facebookis neid Võlgnike page päris palju. Nemad lükkavad tuimalt päris palju erinevat infot letti.
Otseselt ei muretse ja tean, et keegi kuhugi kohtusse vaevalt pöördub. Samas ikkagi ei sooviks vastuollu minna seadustega.
Anyways tundub, et pole probleemi nende andmetega, sest facebookis neid Võlgnike page päris palju. Nemad lükkavad tuimalt päris palju erinevat infot letti.
Väidetavate petturite ja varaste eest hoiatavaid postitusi koondava internetikogukonna «Petturid avalikuks» looja sõnul ollakse teadlikud, et jõustunud kohtulahendi puudumisel on inimese avalik kelmiks tembeldamine seadusega keelatud, kuid grupil on õigus edasi tegutseda.
"Money doesn't make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million." <br />Arnold Schwarzenegger
Uurisin «Petturid avalikuks» lehte ja jõudsin sellele FB kontole. Artiklis väideti, et "uuritakse väidetava kelmi tausta Google´i otsingumootori abil ja mõnikord küsitakse kelmi eest hoiatajalt lisainfot.", kuid eelkõige peaks veenduma, kas hoiataja ise üldse reaalselt eksisteerib. Samas muidugi imelik, et see "kelm" pole midagi ette võtnud.
Kas mingeid alternatiive tavalisele televisioonile ala elion starman on kuskil? Interentiühendus võiks nagu olla piisavalt hea juba et saaks mingitmoodi telet läbi neti. Kopp ees sellest et telekas seisab niisama ja vaatan mingit sitta striimi arvutist kuna mitte mingit moodi ei saa normaalseid kanaleid omale muretseda.
Comment