*** AUGUSTI OFFTOPIC***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • TaistoJ
    Grinder
    • Aug 2010
    • 787

Re: *** AUGUSTI OFFTOPIC***

Ei soovitaks ühelgi algajal üle 6 laua mängida. Mõttetu nühkida 12 lauda -ev/be, kui erilist arengut ei toimu sealhulgas. Kunagi sai ise ka NL10 hunt oldud 12-16 lauaga. Egole andis juurde masstablemine, aga kokkuvõttes mingit kasu ei toonud.
    HEM/PT soovitan korraga võtta.

Comment

• Rage
      Klubi Liige
      • Nov 2008
      • 6853

Algselt postitas särtzzz Vaata postitust
      Okei. Tänud! Küsiks veel sele ka ära ,et kas Pokertracker ja Holdem manager on kohe laguses vajalikud? Kokkupuudet nendega pole ja selle kasutama õppimine võtaks juba aega. Või kas alguses võib ilma ka lasta
      kuidas sa siis tead kas teed õigesti asju, kuidas sa ennast analüüsida saad?

Comment

• VisaHing
        mees nagu orkester
        • Dec 2009
        • 6718

Okei. Tänud! Küsiks veel sele ka ära ,et kas Pokertracker ja Holdem manager on kohe laguses vajalikud? Kokkupuudet nendega pole ja selle kasutama õppimine võtaks juba aega. Või kas alguses võib ilma ka lasta
        Parem oleks jep. Alguses võid ka osta small stakes versiooni about ~40 EUR eest, et kas siis PT või HEM, ise vaatad. Arvestades, et see jääb sulle terveks eluks ja cashis ilma HUDita pole küll midagi teha, siis ++++++++++++++++EVVVVV

Comment

• alaska
          forever
          • Oct 2008
          • 6599

On siin mõni inimene, kes on näiteks aasta aega teinudki stabiilselt 300€ täistöö kõrvalt? Kuulaks tema nõuandeid. Mingid osta/ära osta HEM on täiesti kõrvalised teemad. Kui siin foorumis sellist inimest ei leidu, siis oddsid ütlevad, et see pole reaalne.

Comment

• särtzzz
            Räme Fish
            • Jul 2013
            • 23

Algselt postitas alaska Vaata postitust
            On siin mõni inimene, kes on näiteks aasta aega teinudki stabiilselt 300€ täistöö kõrvalt? Kuulaks tema nõuandeid. Mingid osta/ära osta HEM on täiesti kõrvalised teemad. Kui siin foorumis sellist inimest ei leidu, siis oddsid ütlevad, et see pole reaalne.
            Ma ei saanud sellele hästi pihta nüüd. Kui mõtlesid seda ,et kui keegi pole kunagi töökõrvalt pokkerit mänginud ja kuus nt 300 euri saanud, siis see on võimatu w? JA praegu ootad ,et keegi sõna võtaks? Oma esimeses postis küsiisn ,et mis viisil oleks kõige lihtsam teenida kuus nt 300 euri. Kuna pokkerit ka varem mänginud ja algtõed on olemas ja kogemus ka väike ning mäng meeldib, siis oleks see hea variant et lisaraha teenida.... Muidugi tahan kaareneda ja paremaks saada. Nagu siit väljakoorus, siis parim viis on FR Starsis

Comment

• pastilaa
              kuum poiss
              • Apr 2009
              • 7518

minul on nii. viimased paar aastat täis töö kõrvalt sümboolselt grindinud ja stabiilselt €1k kuus vast (40h max kuus pokkerile ja vahepeal mitu kuud mõned tunnid)

Comment

• alaska
                forever
                • Oct 2008
                • 6599

Teoreetiliselt on kõik alati ilus, aga teostamisel ilmnevad alati sellised tegurid, mida ei suudeta ette näha. Seepärast olekski parem, et nõu annab see inimene, kes on sellega hakkama saanud. 330€ lisaks teenida ei ole lihtne. Kui me võtame mingi endise proffessionaali, kes leidis meeldiva töö ja vahest teeb lauad lahti ja vana rasva pealt teenib 1K€ juurde palgale NL50-s, siis see sind ei aita. Samuti ei aita see, kes töö kõrvalt 300€ raha sisse pani, õppima hakkas ja mingil hetkel rohkem teenima hakkas ja siis proffiks hakkas.
                Sinu case on mingisugune pokkeri mõistes närune kopikas tõenäoliselt suht kesisele olemasolevale palgale juurde teenida ja sellepärast soovitasingi nõu küsida kelleltki, kes seda on teinud. Sest minuarust päris elus see nii ei toimi. Hakkadki oma 50€ kaupa nädalas cashoutima, iga kord mõtled, mis kuradi pärast ma ei või natuke rolli koguda ja kõrgemal mängida. Ma ei tea, mis mõtted ja emotsioonid käima hakkavad sellisel juhul, aga neid ei oska sa kindlasti ette näha.
                Võtame sarnase olukorra: kutt on 3 aastat mänginud NL10, küsib kuidas ma saaksin NL600 regulariks. Pole mõtet talle bankroll managemendist ja mindsetist jahuda, kui keegi näiteks eestis sellega hakkama pole saanud, siis ei saa ka tema. Statistiliselt võimatu.

Edit: Lol Pastilaa, jõudsid just vahele kirjutada, panin just sinu oma näitesse.
                Last edited by alaska; 02.08.13, 15:53.

Comment

• EestiAA
                  Vana Tegija
                  • Nov 2010
                  • 1132

Ise soovitaks husng/turbosid.(7-15daalased)
                  Totaalne fish fest.

Usun teeniksid palju kiiremini.
                  Husng.com youtube lehelt saad kõik teadmised, et biitida neid limiite.

Comment

• särtzzz
                    Räme Fish
                    • Jul 2013
                    • 23

Teoreetiliselt on kõik alati ilus, aga teostamisel ilmnevad alati sellised tegurid, mida ei suudeta ette näha. Seepärast olekski parem, et nõu annab see inimene, kes on sellega hakkama saanud. 330€ lisaks teenida ei ole lihtne. Kui me võtame mingi endise proffessionaali, kes leidis meeldiva töö ja vahest teeb lauad lahti ja vana rasva pealt teenib 1K€ juurde palgale NL50-s, siis see sind ei aita. Samuti ei aita see, kes töö kõrvalt 300€ raha sisse pani, õppima hakkas ja mingil hetkel rohkem teenima hakkas ja siis proffiks hakkas.
                    Sinu case on mingisugune pokkeri mõistes närune kopikas tõenäoliselt suht kesisele olemasolevale palgale juurde teenida ja sellepärast soovitasingi nõu küsida kelleltki, kes seda on teinud. Sest minuarust päris elus see nii ei toimi. Hakkadki oma 50€ kaupa nädalas cashoutima, iga kord mõtled, mis kuradi pärast ma ei või natuke rolli koguda ja kõrgemal mängida. Ma ei tea, mis mõtted ja emotsioonid käima hakkavad sellisel juhul, aga neid ei oska sa kindlasti ette näha.
                    Võtame sarnase olukorra: kutt on 3 aastat mänginud NL10, küsib kuidas ma saaksin NL600 regulariks. Pole mõtet talle bankroll managemendist ja mindsetist jahuda, kui keegi näiteks eestis sellega hakkama pole saanud, siis ei saa ka tema. Statistiliselt võimatu.

Edit: Lol Pastilaa, jõudsid just vahele kirjutada, panin just sinu oma näitesse.
                    Praegune sissetulek on 700-900€ kuus. See 300€ oli näiteks võetud, võime ju võtta ka 200€ või 100€, peaasi ,et kahjumit ei toodaks alguses kohe. Eks kõik tahavad alati paremat ja süües kasvab isu, seega lisaraha on alati teretulnud ja kuna ma olen suhteliselt laisk inimene endaarust, siis see E-R töö on hakanud vaikselt ammendama, mingit lisatööd nädalavahetustel ei viitsiks ammugi teha ja olla töönarkomaan. Ja nagu ma olen öelnud, et pokker meeldib, siis miksmitte ühendada need kaks asja. Paraku sellist kõva põhja mul pole ,et hakata kohe kasumit tootma, kunagi sai mängitud Full Tildis neid samu Hyper SNG ja alustatud vist 30st dollarist ning jõutud pea 400 dollarini, tagantjärgi ei teagi kas oli meeletult hea kaardijooks ja õnn või juba mingilmääral biitisin seda, igatahes kasvatasin oma rolli selliseks ca 2 nädalaga või vähem. Ja siis juhtus see, mis paljudel minisugustel fishidel, et külla tuli variatsioon ja mõned badbeadid ja oligi tilt majas, sai mindud kõrgemale tagasiteenima ja edasine on teadagi mis... bustoks ja vsjooo. Tagantjärgi olengi mõelnud ,et kui õigel ajal vajutanuks üleval paremas nurgas seda risti ning mitteläinud kõrgemale gämblima ja natuke edasi vaeva näinud võinuks olla väheke parem pokkeirmängija. Olen ka muid formaate mänginud ja foorumeid lugenud ja neid eesti videosi vaadanud ,aga nii tõsiselt pole asja kunagi võtnud, kasutanud HEM ja PT pole ka.

Comment

• pikk28
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 6695

Ma olen. Aga ma 4 aastat 25s nyhkinud ka. Pastilaa teenib way rohkem, aga ta geenius ka. Ilmselt mitmeid siin veel, kes 300+ aasta lōikes teenivad töö kōrvalt.

Comment

• karupoeg
                        Pokkerihai
                        • Jun 2012
                        • 3823

Alaskaga nõus. Ka mulle tundub, et sa alustad oma küsimust ja püstitad eesmärgi natukene valest otsast.

Töötav inimene, kellele meeldib pokker, mis ajapikku on hobi näol saanud hoopis elukutseks - vägagi võimalik

elukutseline pokkerimängija, kes on läinud tööle ning hobikorras saab pokkerist lisasissetulekut - jällegi vägagi võimalik

töötav inimene, kes soovib lisasissetulekut ning valib selleks pokkeri, küsides "mis formaadis oleks x summa kõige lihtsam" - ei tundu võimalik.

Puhtalt subjektiivselt võttes põleb niimoodi üsna kiirelt läbi. Rahaline eesmärk võib pokkeris olla (mingi hourly, monthly, parima kuu) saavutamine võib olla küll üks püstitatud eesmärkidest, kuid see ei saa olla peamine eesmärk sellises olukorras.

Kujutad nüüd ette, et sa käid täiskohaga tööl, soovides-lootes, et pokkeris tuleb 350€ kuus juurde ning ühel hetkel tuleb 2 nädalane downswing. Kas sa arvad, et see ei mõjuta su eraelu, tavatööd ning üldist mindseti?
                        ja ära võta isiklikult, aga "peaaasi, et kahjumit ei toodaks alguses kohe" lause su postituses näitab osati, et su puhul need ohumärgid eksisteerivad.

räägin puhtalt isiklikust kogemusest.

e: lisaks juurde, et pokker ei ole nagu tavaline töö, mida sa mingi tasemeni saad teha nii, et sulle asi ei meeldi. Sa pead seda siiralt nautima. Selle juurde käib ka formaat. Seega küsida, et mis formaat kõige ez-m print, on natukene vale. Kõige ez-m print on seal, kus sa biidid mängu kõige paremini. Biidid sa mängu kõige paremini seal, kus sa tunned ennast kõige mugavamalt. Kõige mugavamalt tunned sa ennast tehes seda, mida sa naudid.

disclaimer: ma ei biidi, nii et ära väga isiklikult ei võta. just thinking out loud.
                        Last edited by karupoeg; 02.08.13, 16:44.

Comment

• särtzzz
                          Räme Fish
                          • Jul 2013
                          • 23

Karuoeg, räägid õiget juttu, seda läbipõlemist on olnud minupuhul. Eks need eesmärgid võivad mingilmääral ka kahjuks tulla. Aga seepärast ma siia foorumisse tulingi ,et teada saada, millest alustada et olla edukas, jah, see et teenida lisa huvitab mind ka. Ilmselt kõiki huvitab, kui raha ei huvitaks, siis võiks play money peale pokkerit mängida või üldsegi reis ümber maailma...
                          Tahangi paika saada kõik mida vaja, BR managementi ja kõik muu ,et saada edukaks ja võitvaks mängijaks, mitte nii ,et teen depo ja raha tuleb ning olengi võitev mängija. Tean ,et käte postitamised ja arutelud ainult arendavad ja katsun ka edaspidi nii teha, tuleb lihtsalt need asjad äraõppida, samuti kuidas kasutada HEM ja PT jne... Aga kuidas teised on alustanud pokkeirga, kas ka töö kõrvalt proovinud ja kui on asi sujunud siis saanud hoopis põhikohaks

Comment

• karupoeg
                            Pokkerihai
                            • Jun 2012
                            • 3823

Karuoeg, räägid õiget juttu, seda läbipõlemist on olnud minupuhul. Eks need eesmärgid võivad mingilmääral ka kahjuks tulla. Aga seepärast ma siia foorumisse tulingi ,et teada saada, millest alustada et olla edukas, jah, see et teenida lisa huvitab mind ka. Ilmselt kõiki huvitab, kui raha ei huvitaks, siis võiks play money peale pokkerit mängida või üldsegi reis ümber maailma...
                            Tahangi paika saada kõik mida vaja, BR managementi ja kõik muu ,et saada edukaks ja võitvaks mängijaks, mitte nii ,et teen depo ja raha tuleb ning olengi võitev mängija. Tean ,et käte postitamised ja arutelud ainult arendavad ja katsun ka edaspidi nii teha, tuleb lihtsalt need asjad äraõppida, samuti kuidas kasutada HEM ja PT jne... Aga kuidas teised on alustanud pokkeirga, kas ka töö kõrvalt proovinud ja kui on asi sujunud siis saanud hoopis põhikohaks
                            täiesti arusaadav. Ära võta kuidagi isiklikult vms. Lihtsalt sitta nõu anda ja idees probleeme näha on alati lihtsam :). Igastahes soovin edu!

Comment

• VisaHing
                              mees nagu orkester
                              • Dec 2009
                              • 6718

Kui palju on lubatud andmeid avaldada ntx Facebookis, kui tahan teha postituse ühe võlgniku kohta?
                              Nimi, sünniaasta, pangakontonumber, elukoht, pilt. Ei jookse seadustega kuidagi vastuollu, ega?

Comment

• Konso
                                Grinder
                                • Nov 2009
                                • 936

Vaatasin just oma mängu aasta lõikes, kõik on töö kõrvalt. 11 kuud 13st olen mänginud, kokku käsi 224k ja profit 1k taala ilma rake backita. NL 5-25 FR. Sessuhtes on hea, et hobi toob sisse, tavaliselt on vastupidi. Samas on best month olnud üle 1k taala aga see jäi full tildi aegadesse.

Comment

Working...