Researchers at Harvard University have created the first noninvasive brain-to-brain interface (BBI) between a human... and a rat. Simply by thinking the appropriate thought, the BBI allows the human to control the rat's tail. This is one of the most important steps towards BBIs that allow for telepathic links between two or more humans -- which is a good thing in the case of friends and family, but terrifying if you stop to think about the nefarious possibilities of a fascist dictatorship with mind control tech.
Kuna olen siin kasutajana uus, siis ei leidnud paremat kohta kuhu see küsimus esitada. Nimelt pokkerit olen mänginud alates 2008 aastast, alguses ikka freerollid jms. Kontod on igalpool olemas ja igalpool olen mänginud ka, aga enamik korrad on asi lõppenud tildiga ja bustoks tõmbamisega, nüüd hakkasin mängima HT HUSNG mikrosid. Meeldib sellepärast, et on kiire ja kuna töökõrvalt ilmselt niipalju aega küll ei ole nagu siinsetel prodel, siis mõtlesin ,et see oleks hea variant. Aga kuna seal on variatsioon meeltu ja ROI väike, siis miinuskuud kokkuvõttes poleks ju mingi haruldus. Seega tahtsingi küsida, et mis oleks parim formaat ja mänguliik, et kuus teenida näiteks puhast kasumit ~300+ eurot. Kindlasti tundub naeruväärne summa paljude prode jaoks:), aga kuna tean oma taset, siis alguses mingeid suuri eesmärke ei seaks, areng on tähtis samuti. Väga multitablemisest huvitatud pole NL2ś ja 20 laual, aga kui ütlete, et see hea variant, siis võib proovida. Kõige enam olen mänginud SNG 6maxi ja MTT´sid, Zoom on ka asi, mis meeldib, oma oskuste ja BR tõttu kõrgemale kui NL25 pole läinud. Tuli üks pikk segane jutt ,aga loodan, et saate aru ja annate nõu, ehk siis, mis oleks parim variant, mida mängida teenimaks 300 euri kuus lisaraha, foorumeid olen lugenud mitu head aastat ja paar raamatut ka, ning kindlasti päris null ma pole.
Comment