---оффтоп июля--- [TÕLGE: JUULI OFFTOPIC]
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: ---оффтоп июля--- [TÕLGE: JUULI OFFTOPIC]
Mongo 5 sekundit peale kukkumist oli gondel maapinnal, ei joppand.
Comment
-
Kuidas ei ole kõrge? Ma pakuks, et 7-8m.Algselt postitas privador Vaata postitusthttp://www.youtube.com/watch?v=NDCcZ...4fPyDh8mE-Bd8w
Läänemaal Altmõisas toimunud maasikapeol sai täna lõunal vigastada naine, kes kukkus kuumaõhupalli korvi küljest umbes 10 meetri kõrguselt alla.
videost küll ei tundu eriti ikõrge kukkumine. pm jalad ees ja murule, aga inimene pidi suht kriitilises seisus olema
Comment
-
Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitustKuidas ei ole kõrge? Ma pakuks, et 7-8m.
E: Igaksjuhuks mainin, et ei taha tõsisel teemal nalja visata vms, aga selliselt kõrguselt pehmele maapinnale jalad ees kukkudes kriitilisse seisu sattuda on vist lihtsalt puhas ebaõnn.Last edited by virukunn; 14.07.13, 10:31.
Comment
-
Vajutasid Raigo ära ? :(Algselt postitas Murdock Vaata postitustSai eile HCC-d loputatud kastis peaga :S
Comment
-
.Algselt postitas Murdock Vaata postitustno headsupis paar sotti lihtsalt imetud :SAlgselt postitas kjmrc Vaata postitustKÜSIMUSI ON?
Comment
-
Mastercardil uus süsteem, mingi extra security layer peal. Makseid tehes pead panga kaudu läbi estcard.ee vms lehe autoriseerima.Algselt postitas ok2aa Vaata postitustKaardi andmed - krediitkaardi andmed. Kui sa ostad netis krediitkaardiga siis ei pea ju enam hanza.netti logima
Comment
-
Comment
-
Comment
-
Mida mauna, starsi moderaator lasi mind ft chopiga üle. Peale chip chopi numbreid muutsime diili ja leppisime kõik omavahel kokku, jorss ütles et diil tehtud ja gg. Turna lobbys on 200 taala mul vähem kui kokku leppisime ja teisel vandil ka midagi taolist, chipliidril siis sellevõrra rohkem.
Huvitav kas support saadab mind seenele, võtab teiselt vandilt raha ära või maksab enda taskust kinni
Comment
Comment