*** JUUNI OFFTOPIC: SUVI ALAKU! ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Rage
    Klubi Liige
    • Nov 2008
    • 6853

Re: *** JUUNI OFFTOPIC: SUVI ALAKU! ***

ignoreerimine aitab, alati lähevad kõik probleemid mööda kui sa teed näo, et asja pole olemaski. Kui sa selle peale ei mõtle, siis isegi rasedus kaob ära. True story.

Comment

• timz0333
      Pokkeritark
      • Mar 2009
      • 6322

Algselt postitas rahvavaenlane Vaata postitust
      mul on sellest passi kaotemisest ainult jamad kaelas, EMT, BIGPANK.
      VB loll küsimus aga on sul see registreeritud, et kaotasid passi 10a tagasi?

Comment

• rahvavaenlane
        Klubi Liige
        • Dec 2009
        • 3040

tookord vaatasin maksehäirete registrisse ja seal ainult emt. ja isegi see oli mulle suureks üllatuseks. aga mingi mõte kellelgi, mida ma peaks tegema??? ma ei ole ise mitte midagi neist teinud. ja kurat, see on ilmselt kõik ühest passi kaotamisest. nüüd hakkab mulle kohale jõudma miks me koos naisega aastal 2007 ühist pangalaenu ei saanud.

Comment

• estdonk
          Õpihimuline Mängur
          • Sep 2011
          • 450

Kas asi täituri käes ka juba? Kui jah siis pmst hilja midagi ette võtta. oled vaikselt 2021a-ni kuni asi aegub. (kohtuotsusega mõistetud võlgnevused 10a, enne 2011 märtsi aeguvad 2021, peale seda 10a) Kui ei siis tõenäoliselt asjad aegunud ja saada p-i. (tehingust tuleneva nõude aegumine 3a, juhul kui ei ole kohtust läbi käinud)
          E: Logi eesti.ee-sse ja vaata minu vastu algatatud täitetoimingud.

Comment

• rahvavaenlane
            Klubi Liige
            • Dec 2009
            • 3040

Algselt postitas timz0333 Vaata postitust
            VB loll küsimus aga on sul see registreeritud, et kaotasid passi 10a tagasi?
            registreeritud oli nii palju, et käisin tihti välismaal ja tegin kiirelt uue passi.

E: politseisse ei teatanud passi kaotusest.
            Last edited by rahvavaenlane; 21.06.13, 10:20.

Comment

• rahvavaenlane
              Klubi Liige
              • Dec 2009
              • 3040

Algselt postitas estdonk Vaata postitust
              Kas asi täituri käes ka juba? Kui jah siis pmst hilja midagi ette võtta. oled vaikselt 2021a-ni kuni asi aegub. (kohtuotsusega mõistetud võlgnevused 10a, enne 2011 märtsi aeguvad 2021, peale seda 10a) Kui ei siis tõenäoliselt asjad aegunud ja saada p-i. (tehingust tuleneva nõude aegumine 3a, juhul kui ei ole kohtust läbi käinud)
              E: Logi eesti.ee-sse ja vaata minu vastu algatatud täitetoimingud.

ma ei tea seda. BIGBANK ilmselt pole seda kohtusse kaevanud. nad saadavad mulle ise meile, mitte kohtutäitur.

Comment

• VisaHing
                mees nagu orkester
                • Dec 2009
                • 6718

Kui suured muidu nõuded on nii BIGilt kui EMTilt? Ei pea ütlema muidugi kui ei soovi.

Comment

• rahvavaenlane
                  Klubi Liige
                  • Dec 2009
                  • 3040

rääkisin äsja sõbraga ja ta mainis seda, et olime tartus kuskil pinnakal ja keegi ütles mille, et tal pangakaart kodus ja laseb mulle kanda. ma loll lasingi. ei tea neid inimesi ja ei mäleta keissi. sealt siis tegelikult see BIGBANK. täitsa ******.

Comment

• rahvavaenlane
                    Klubi Liige
                    • Dec 2009
                    • 3040

Algselt postitas VisaHing Vaata postitust
                    Kui suured muidu nõuded on nii BIGilt kui EMTilt? Ei pea ütlema muidugi kui ei soovi.
                    EMT tahab 151 euri, BIG pole oma kirjas summat maininud.

Comment

• VisaHing
                      mees nagu orkester
                      • Dec 2009
                      • 6718

rääkisin äsja sõbraga ja ta mainis seda, et olime tartus kuskil pinnakal ja keegi ütles mille, et tal pangakaart kodus ja laseb mulle kanda. ma loll lasingi. ei tea neid inimesi ja ei mäleta keissi. sealt siis tegelikult see BIGBANK. täitsa ******.
                      Ai fakk :( vana hea skeemi otsa kukkunud.
                      Good luck muidu väljatulemisel sellest.. Kujutan ette kui nõme võib praegu olla endal.

Comment

• rahvavaenlane
                        Klubi Liige
                        • Dec 2009
                        • 3040

no aga ma ei teagi mis teha? peaks olema 7 aastat täis. kas neil on juriidilist alust seda nõuda? nagu ma aru saan, siis BIG pole seda kohtusse andnud. aga mis liini ma peaks võtma nendega suhtlemisel?

Comment

• VisaHing
                          mees nagu orkester
                          • Dec 2009
                          • 6718

Oleneb BIG nõudest.. Kujutan ette, et kui võeti laen, siis ikka maksimaalselt ja ilmselt viivised päris suured.

Ma teeks politseisse avalduse esialgu ( tean, et see suurt midagi ei aita aga ikkagi ) ja konsulteeriks mõne juristiga.

Comment

• privador
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 3951

Ma ei tea minu arust paarik euri eest rotti panna ja pangaravest loobuda tundub veidi ülereaktsioon. Pigem otsiks lahendusi
                            Kui summa on suur siis võtaks veel MÕNUGA smslaenukontoritest jms max laenud ja hakkaks musta rahaga tegutsema

Comment

• VisaHing
                              mees nagu orkester
                              • Dec 2009
                              • 6718

Algselt postitas privador Vaata postitust
                              Ma ei tea minu arust paarik euri eest rotti panna ja pangaravest loobuda tundub veidi ülereaktsioon. Pigem otsiks lahendusi
                              Kui summa on suur siis võtaks veel MÕNUGA smslaenukontoritest jms max laenud ja hakkaks musta rahaga tegutsema
                              Aastal 2013 pole enam see võimalik ma kardan. Kiirlaenukontorid kontrollivad minuteada ka maksekäitumist. ( võin ka eksida ) Juba 1 maksehäire viib su krediidireitingu 0-i ja mitte keegi ei anna sulle laenu/järelmaksu. Võib muidugi jopata aga üldjuhul nii ta on.

Krediidireiting püsib HALB umbes 1 aasta+ peale võla tasumist.

Comment

• Potsataja
                                õilishing
                                • Oct 2008
                                • 5270

no aga ma ei teagi mis teha? peaks olema 7 aastat täis. kas neil on juriidilist alust seda nõuda? nagu ma aru saan, siis BIG pole seda kohtusse andnud. aga mis liini ma peaks võtma nendega suhtlemisel?
                                Neil pole absoluutselt mingit juriidilist alust seda nõuda, kuni sa ei tunnista "oma" võlgnevust. Enne kohut on nõude aegumistähtaeg kolm aastat ja peale kohut kümme aastat.

Comment

Working...