*** MAI OFFTOPIC: Teenitakse uus! ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • supernova66666
    Grinder
    • Nov 2012
    • 732

Re: *** MAI OFFTOPIC: Teenitakse uus! ***

Algselt postitas Vandalar Vaata postitust
    See on natuke segane ja ilmselt jääbki müsteeriumiks. Või mõtled, et mendid on nii lahked ja ütlevad, et kes kitse pani või ROFL.
    Kui krim. asi on , siis toimikus on ju näha, kes sinu vastu ütlusi on andnud.

Comment

• Vandalar
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 3577

Ma ei tea mis toimikuid sina loed, kuid mina oma toimikus mingeid tunnistaja nimesid küll ei näinud. Cmon sa ei saa ju nii naiivne olla, et arvata, et selline asi pannakse sulle toimikusse :D See kitsepanemine käib anonüümselt ja kui keegi tahab anonüümselt vihje teha, siis tehaksegi seda ja mitte mingeid nimesid ei panda toimikusse. Jesus, ikka väga ROFL.
      Nii, et võid nüüd rahulikult oma naabri peale kittuma minna a la - , et sa arvad, et naabril võib kilo kokaiini kodus istuda ja naabril ongi kohe sulg sabas ja kui nad midagi ei leia, siis sina jääd ikka anonüümseks ja kehitad õlgu lihtsalt ja ütled, et ju siis jõudis ära sniffida vms.
      Pluss, kui sa tead mis haisu need sitad ajama hakkasid valmis saades- üks öö sõitsin rattaga ringi ja mitmesaja meetri peale oli tunda :D Suht obv, et mõnel võtab kukla kratsima.
      Last edited by Vandalar; 21.05.13, 21:16.

Comment

• hrlohe
        Pokkerihai
        • Mar 2011
        • 2346

iga asi on elus ikka suhteline. alkohol väheses koguses teatud vanusest on ikka kasulik, bittneri palsam, punane vein jne. sama ka kanepiga, sõltub mille jaoks ja kui palju, sama ka morfiiniga. ja täpselt sama ka pokkeriga, sõltub kuidas mängida jne.

Comment

• supernova66666
          Grinder
          • Nov 2012
          • 732

Ma ei tea mis toimikuid sina loed, kuid mina oma toimikus mingeid tunnistaja nimesid küll ei näinud. Cmon sa ei saa ju nii naiivne olla, et arvata, et selline asi pannakse sulle toimikusse :D See kitsepanemine käib anonüümselt ja kui keegi tahab anonüümselt vihje teha, siis tehaksegi seda ja mitte mingeid nimesid ei panda toimikusse. Jesus, ikka väga ROFL.
          Nii, et võid nüüd rahulikult oma naabri peale kittuma minna a la - , et sa arvad, et naabril võib kilo kokaiini kodus istuda ja naabril ongi kohe sulg sabas ja kui nad midagi ei leia, siis sina jääd ikka anonüümseks ja kehitad õlgu lihtsalt ja ütled, et ju siis jõudis ära sniffida vms.

Kriminaaltoimikus on 101 % kirjas inimeste nimed ja ütlused kes sinu vastu ütlusi on andnud. Samuti on grupiviisilises krim asjas toimik, kus iga kriminaal näeb ütlusi, mis padelnikud tema ja kogu case kohta öelnud on. Isegi kui keegi teeb anonüümse vihje, siis peaks see toimikusse kirja minema kui anonüümse tunnistaja ütlustena. Kui tahad sellepeale vaielda, veame kihla.

Comment

• Vandalar
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 3577

Ju mul joppas siis või ma ei mäleta enam seda toimiku sisu. Toimikus oli IMO paar päris kena trükiviga ka, mida ma enda arust ei olnud ütelnud, kuid kirja oli ikka kuidagi läinud. Advokaat ütles veel, et suht standard asi pidi olema, ka minu nimi oli ühes kohas valesti kirjutatud ja see ka standard asi, et pohh nagu.

Comment

• lissavassa
              Jube Noob
              • Feb 2012
              • 149

Ju mul joppas siis või ma ei mäleta enam seda toimiku sisu. Toimikus oli IMO paar päris kena trükiviga ka, mida ma enda arust ei olnud ütelnud, kuid kirja oli ikka kuidagi läinud. Advokaat ütles veel, et suht standard asi pidi olema, ka minu nimi oli ühes kohas valesti kirjutatud ja see ka standard asi, et pohh nagu.
              And that's why u are an idiot. :)

Hea, et sa end mõrva eest kinni ei lasknud panna, pohh ju :)

Comment

• VisaHing
                mees nagu orkester
                • Dec 2009
                • 6718

Kas mulle tundub või on 2 menti roolis ? xd
                (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• LordC
                  Julm Donk
                  • Oct 2011
                  • 48

Põhja mõnel autol ei tulnud ära, tallinna tänavate peal? :D Ime kui terveks jäid...

Comment

• Fortune
                    IP
                    • Oct 2008
                    • 1396

Algselt postitas K2snakas Vaata postitust
                    lol ja toitis ?
                    toitis, aga ma sportsbettingu fishina suutsin muidugi trios panuse ära teha enne kui mujale vaatasin. Pafis oli koef 4,8 nt, nii et olgugi, et panus oli sümboolne, siis hävisin sellega omajagu.

Comment

• inward
                      Klubi Liige
                      • Sep 2009
                      • 6275

Ja Trans suutiski võita. Narva jõi täna šampust.

Comment

• hrlohe
                        Pokkerihai
                        • Mar 2011
                        • 2346

Ouu kas ma saan nüüd õigesti aru et EMV HU'l on nüüd ainult 1 eelvooru päev ja see on reede

Comment

• vsiu100
                          Moderaator
                          • Oct 2008
                          • 4253

jah. kõik mängivad reedel ja laup. mängivad edasisaanud.

Comment

• harryahven
                            Pokkerihai
                            • Dec 2009
                            • 1964

oskab keegi selle taustaloo nime öelda?! http://www.youtube.com/watch?feature...0sMmt6fY#t=16s

Comment

• rahvavaenlane
                              Klubi Liige
                              • Dec 2009
                              • 3040

logisin täna ühe vana meili peale sisse ja leidsin sealt igasuguseid huvitavaid kirju. viimased paar aastat on AA1 inkasso mulle iga päev kirja saatnud. väidavad, et ma olen osta.ee-le võlgu. summat ja põhjust ei nimetata. aga kirja lõpus on üks eriti lahe lause.

Käesolev kiri koos kõikide selle lisadega on konfidentsiaalne. Igasugune käesoleva kirja kopeerimine, edastamine või levitamine saatja loata on keelatud. Kui te olete saanud käesoleva kirja eksimuse tõttu, palun teavitage sellest koheselt kirja saatjat saatja e-posti aadressil ning kustutage saadud kiri koos kõikide lisadega.

huvitav, kas nad tegutsevad veidi ebaseaduslikult, et selline jutuke kaasas on?

Comment

• VisaHing
                                mees nagu orkester
                                • Dec 2009
                                • 6718

Logi osta.ee sisse, saad teada. Kas oled võlgu või ei :D.

Aga see kirjalõpp on täiesti standard ju.

Comment

Working...