*** MAI OFFTOPIC: Teenitakse uus! ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • leits
    Hundinui
    • Apr 2009
    • 9562

Re: *** MAI OFFTOPIC: Teenitakse uus! ***

Algselt postitas VisaHing Vaata postitust
    Kuidas HUD muidu ZOOMis üleüldse funktsioneerib? Sry pole cash player aga kunagi kui proovisin oli suhteliselt kasutu seal.
    Kuna info tuleb hand history-st, siis ta ei kuva ju õigete playerite õigeid statse? Kui ma nüüd ei eksi...

//Seetähendab, et kuidas HUD saab funktsioneerida nii, et iga uue laua puhul õigete playerite statsid kuvab??
    palun persesaaja küsi veel midagi põnevat ..

Comment

• Relamz
      Vana Tegija
      • Jan 2010
      • 1467

//Seetähendab, et kuidas HUD saab funktsioneerida nii, et iga uue laua puhul õigete playerite statsid kuvab??

Comment

• Kotkas1000
        Pokkerihai
        • Nov 2009
        • 2305

Proovisin ka pt4 ja see ei kõlba koera hänna alla ka mitte. Vb ma oma vanades asjades liialt kinni lihtsalt. Aga ma oootaks ühelt tarkvaralt kolme asja - kiirus, mugavus, lihtsus. Minu kogemusel on seda kõike pakkunud ainult hem1. Pt3 ei ole proovinud ja hem2 ei hakka üldse rääkimagi.

Comment

• leits
          Hundinui
          • Apr 2009
          • 9562

Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitust
          Proovisin ka pt4 ja see ei kõlba koera hänna alla ka mitte. Vb ma oma vanades asjades liialt kinni lihtsalt. Aga ma oootaks ühelt tarkvaralt kolme asja - kiirus, mugavus, lihtsus. Minu kogemusel on seda kõike pakkunud ainult hem1. Pt3 ei ole proovinud ja hem2 ei hakka üldse rääkimagi.
          olin samal arvamusel alguses .. eks asi ole selles, et inimene on laisk ümber harjuma :)

Comment

• Fabulous
            Pokkerihai
            • Jan 2010
            • 2674

Kellele ema, kellele tütar - peale seda kui PT 4-ga ära harjusin ei plaani enam küll trackerit vahetada.

Comment

• -andres-
              Moderaator
              • Oct 2008
              • 4546

Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitust
              Ma kasutan ka nüüd mõned kuud PT4, läksin HEM1 pealt üle.
              Kiiruse, mugavuse ja lihtsuse kohta niipalju, et kõik sõltub ju taaskord endast. Kui arvutisse osta pokkeri jaoks ssd ketas, mida võiks ju pokkerimängija endale teha, siis kiirusega probleeme ette ei tule.
              Mugavus on endas kinni, asi ei saagi mugav olla alguses, kui seni oled kasutanud 3+aastat HEM1te. Lihtsus on kindlasti pigem PT4 eelis, kui seda natuke uurida ja ise pusida.
              Kirjutasin siis enda vaatevinklist, sest olin ka siiani ainult HEM1te kasutanud ning harjumine võttis natuke ikka aega.

Ghost0'le vastuseks, et HEM2 puhul tuleb ju notecaddy juurde osta, PT4 puhul on notetracker koheselt olemas. Pole longterm küll vast suur väljaminek regulaarse mängija jaoks selle soetamine, kuid parem on ikka tasuta saada. Lisaks saad ju ka seda PT4 puhul seadistada nii nagu ise soovid. Kõik vajab lihtsalt veidi nokitsemist.

Comment

• leits
                Hundinui
                • Apr 2009
                • 9562

Ainuke asi mis PT4 puhul häirib, et kohati HUD ei update end peale igat kätt .. vahel tho jälle töötab. Kohatit ünbab nii 3-5 kätt korraga, siis jälle nii nagu peab ..

Comment

• VisaHing
                  mees nagu orkester
                  • Dec 2009
                  • 6718

Algselt postitas Ghost0 Vaata postitust
                  Statid vahetuvad peale igat k2tt ja k6ik toimib ilusti. Kasutu oli see vb alguses kui zoom v2lja tuli..

E: "Kuna info tuleb hand history-st, siis ta ei kuva ju õigete playerite õigeid statse?"
                  wtf dude:D
                  Sõna reaalajas jäi kirjutamata :D aga okeil

Comment

• Ghost0
                    Vana Tegija
                    • Oct 2008
                    • 1335

Algselt postitas -andres- Vaata postitust
                    Ghost0'le vastuseks, et HEM2 puhul tuleb ju notecaddy juurde osta, PT4 puhul on notetracker koheselt olemas. Pole longterm küll vast suur väljaminek regulaarse mängija jaoks selle soetamine, kuid parem on ikka tasuta saada. Lisaks saad ju ka seda PT4 puhul seadistada nii nagu ise soovid. Kõik vajab lihtsalt veidi nokitsemist.
                    Tean jah, ostsin eelmine n2dal HEM2+NC. Pole veel kasutama hakanud tho. PT4 puhul, mis mulle meeldib - n6uab suhteliselt v2ge ressurssi, mul 2m databaas ja pole mingit ssd vaja. HEM2 samas mu arvuti hakkama ei saa, aga kuna oli plaanis nkn uus osta siis pole hullu..

PT4 tundus mullegi alguses segane, aga sellega harjus kiiresti. Ja nagu eespool juba 8eldud siis pole see uldse keeruline, lihtsalt teistsugune HEMist :)

Comment

• Priidix
                      240h kuus mängib, ülejäänud aja otsib .gife
                      • Jun 2009
                      • 2839

HM2 või PT4, maitse asi.
                      Last edited by Priidix; 07.05.13, 09:14. Põhjus: hm2 obbbvvv

Comment

• Strawberry
                        Varasemalt kasutaja "romeo"
                        • Aug 2012
                        • 1229

HM2-s on rohkem statse. (Viimati kui PT4 käima panin, siis seal "vs. Hero" statse polnud üldse olemaski, mis on täiesti absurdne tänapäeval imo)
                        HM2-s on Leakbuster ja Notecaddy.
                        PT4-s oma andmebaasi analüüsimine erinevate combo-filtritega on kohutavalt ebamugav ja kasutajavaenulik.

Comment

• VisaHing
                          mees nagu orkester
                          • Dec 2009
                          • 6718

Üritasin hotmail.com logida sisse..Lööb ette, et Palun idenfit. ennast, kuna tundub et keegi teine kasutab teie e-maili.
                          Teen siis protessessi läbi
                          Saan uue passi
                          Login sisse
                          Lähen ''saadetud kirjad'' ja vaatan, et keegi on saatnud tuhandeid kirju/spami mu konto alt väga väikse ajaga.

Kas tõesti on nii lebo haxxida neid hotmail kontosid :S ?

Comment

• VisaHing
                            mees nagu orkester
                            • Dec 2009
                            • 6718

Algselt postitas leits
                            plz die..
                            Ban imo.

//reported xd

Comment

• Nozzu
                              Vana Tegija
                              • Oct 2008
                              • 1140

Üritasin hotmail.com logida sisse..Lööb ette, et Palun idenfit. ennast, kuna tundub et keegi teine kasutab teie e-maili.
                              Teen siis protessessi läbi
                              Saan uue passi
                              Login sisse
                              Lähen ''saadetud kirjad'' ja vaatan, et keegi on saatnud tuhandeid kirju/spami mu konto alt väga väikse ajaga.

Kas tõesti on nii lebo haxxida neid hotmail kontosid :S ?
                              Hotmail kaput :http://majandus.delfi.ee/news/tarbij....d?id=66072904

Comment

• karupoeg
                                Pokkerihai
                                • Jun 2012
                                • 3823

hotmail suunab otse outlooki nüüd. see ei tohiks mõjutada

Comment

Working...