Re: **** APRILL qbjohn kilide otsingutel Aasias. offtopic ***
Ei lähe ma kuhugi, sest ma tean mis siis juhtub.
Ma olen üli üli kiire armuja, ma olen selle tripi jooksul juba 2x ära kiindunud 2-3p vältel.
Isegi olen suht tubli olnud. (ntx, et selle yhe naise phuketisse jätsin viimasel hetkel ja phangani kaasa ei võtnud).
Juhtub see, et käin seal ära, tulen obv macausse tagasi kui tunded ja asjad on, siis in the matter of weeks lähen broke, sest ei suuda nii palju teenida kui palju raha läheb, isegi kui gambling välja arvata.
Lähen broke ja tõmban nutuvõru ümber suu Eestisse tagasi.
Gamblemine tuleb lihtsalt ka ära quitida lives.
Eile oli textbook näide, panin muuseas 1k slotti.
Pohhui, "teenitakse uus".
Ilusti baccaratis 1k bet, busto, 2k bet, busto, 4k bet busto. Tühja kohapealt 8k augus ja kõik.
Oleks plekki veel olnud oleks 8k beti ka teinud, aga polnud sulli enam.
Siin automaadid annavad aint 3k kaupa raha välja ja osad ei anna üldse. Võtsin kassast kaardiga 20k välja, ilusti mingi 600 oli vig vist.
Ei lähe ma kuhugi, sest ma tean mis siis juhtub.
Ma olen üli üli kiire armuja, ma olen selle tripi jooksul juba 2x ära kiindunud 2-3p vältel.
Isegi olen suht tubli olnud. (ntx, et selle yhe naise phuketisse jätsin viimasel hetkel ja phangani kaasa ei võtnud).
Juhtub see, et käin seal ära, tulen obv macausse tagasi kui tunded ja asjad on, siis in the matter of weeks lähen broke, sest ei suuda nii palju teenida kui palju raha läheb, isegi kui gambling välja arvata.
Lähen broke ja tõmban nutuvõru ümber suu Eestisse tagasi.
Gamblemine tuleb lihtsalt ka ära quitida lives.
Eile oli textbook näide, panin muuseas 1k slotti.
Pohhui, "teenitakse uus".
Ilusti baccaratis 1k bet, busto, 2k bet, busto, 4k bet busto. Tühja kohapealt 8k augus ja kõik.
Oleks plekki veel olnud oleks 8k beti ka teinud, aga polnud sulli enam.
Siin automaadid annavad aint 3k kaupa raha välja ja osad ei anna üldse. Võtsin kassast kaardiga 20k välja, ilusti mingi 600 oli vig vist.
Comment