**** APRILL qbjohn kilide otsingutel Aasias. offtopic ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • kjmrc
    Pokkerihai
    • Aug 2009
    • 4541

Re: **** APRILL qbjohn kilide otsingutel Aasias. offtopic ***

Algselt postitas vapsik Vaata postitust
    Eem, kuidas Johnny pidi teamda, et Junken aru ei saanud, et tegemist on temaga?

Kas siis oleksid ka vingunud, kui oleksid ise Johnny koorinud? Kahtlen selles sügavalt. Rohkem paistab seda moodi, et loodis leida fishi ning kui ise vastu näppe sai, siis kisa lahti.
    + tonn

Comment

• Junken
      Lendur Sass
      • Sep 2011
      • 1039

to potsataja, teadis 100% kuna sama nickiga mängin ka juba algusest saati starsis. to vapsik, ma ei istuks ise oma tuttavate lauda ilma et annaks neile teada et mängida tahan, veel vähem mingi uue kasutajaga. summa polnud suur, 4 BI aga asi rohkem oli põhimõttes.

Comment

• Godspeed_EJ
        Klubi Liige
        • Nov 2009
        • 3049

Algselt postitas Junken Vaata postitust
        heh fyte, bustoks ma nüüd küll ei saanud, ja minu lauda istus siiski ta ise, mitte mina ei istunud tema lauda, get ya facts str8

long story short, olime johniga mingid semi-tuttavad, vaatasime mikogost teineteise mänge ja värke, siis tuleb vana istub minu lauda mingi tundmatu nimega ja hakkab mind abusema pmts, kuna ta teadis kuidas ma mängin ja mul polnud aimugi alguses, et see tema oli, pärast obv tuli välja kuskil sessi keskel,

te tahate väita et teid ei ajaks selline käitumine "tuttava" isiku poolt tilti? right...
        Sessi keskel tuli välja, et John ja mängisid ikka edasi? Tagasi tahtsid saada esimese sessi pooles kaotatud summat? Kuidas teine sessi pool kulges - võitsid või kaotasid? Kui teadsid, et John vastas ja otsustasid edasi mängida, kas siis peaksid ka hüvitust saama? Võidu korral maksaksid ise osa tagasi?

Comment

• Rage
          Klubi Liige
          • Nov 2008
          • 6853

Comment

• EestiAA
            Vana Tegija
            • Nov 2010
            • 1132

Algselt postitas wicked123 Vaata postitust
            Piltuudis: eriväelaste “pusle” Bostoni maratonil

http://www.telegram.ee/nwo/piltuudis...l#.UXQZ6LWnCSo
            Mõned inimesed tahavad ja vajavad kohe ,et see oleks mingi suur vandenõu.

Comment

• Fabulous
              Pokkerihai
              • Jan 2010
              • 2674

Algselt postitas EestiAA Vaata postitust
              Mõned inimesed tahavad ja vajavad kohe ,et see oleks mingi suur vandenõu.
              See pilt on spekulatsioon mis pärineb 4channist umbes 3 päeva tagasi, kui tegelikke kahtlustatavaid laiemale avalikkusele veel teada ei olnud (mulle jääb samas arusaamatuks miks see alles täna konkreetel saidil avalikustati).

Comment

• ristijeesus
                Klubi Liige
                • Oct 2009
                • 2533

Ei ole Junkeni ega tšonniboiga tuttav ja kuidas see asi täpselt käis, aga kui minna incognito HU mängima vennaga kelle mängu oled railinud...
                Ei süüdista kedagi kuna asjaolud ebaselged, aga pakun FR coachi NL25+. Soovitavalt Starsis kuna seal 3 kontot. Teeks ühissesse või värke.

Aga sitta see... Evelin Võigemast on lihtsalt parim. Petaks Junkeni või qbhoni ka ära.

Comment

• pikk28
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 6695

ma ei saa enam midagi aru.
                  imo getter täna parim.

Comment

• harryahven
                    Pokkerihai
                    • Dec 2009
                    • 1964

loooooool tanel padar ggetterina

Comment

• BuildUp
                      Pokkerihai
                      • Oct 2008
                      • 2547

Sõbral plaanis korraldada tartus üks tudengiüritus, kuhu oleks vaja paari pokkerilauda. Oskab keegi soovitada, kust oleks võimalik saada? Playmakers vist enam ei tegutse, aga vb on kellelgi kontakte anda or smth. Anyways PM kui midagi oleks pakkuda.

edit: obv nõus tasuma ka laudade laenutuse eest
                      Last edited by BuildUp; 21.04.13, 20:22.

Comment

• Codecci
                        Luuramas Naisteturniire
                        • Nov 2008
                        • 7574

Kui John läks nii mängima, et teadis kes Junken ja Junken ei teadnud, siis inetu juhul kui nad sõbrad. Aga esiteks iga lohh kes MSN-is ei tähenda kohe sõpra ja teiseks see on Junkeni pool stoorist mida ei tasu kohe tõe pähe võtta.

Comment

• hoss23
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 2551

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                          Kui John läks nii mängima, et teadis kes Junken ja Junken ei teadnud, siis inetu juhul kui nad sõbrad. Aga esiteks iga lohh kes MSN-is ei tähenda kohe sõpra ja teiseks see on Junkeni pool stoorist mida ei tasu kohe tõe pähe võtta.
                          Väga õige jutt.

Comment

• Dogers
                            Pokkerihai
                            • Dec 2008
                            • 2500

No sealt ka see uss hinges, miks on vaja qb huvitavat õhtust lugemist niimoodi maha teha. Ma mõtlesin, et ainult naised käituvad nii.. :D

Comment

• Codecci
                              Luuramas Naisteturniire
                              • Nov 2008
                              • 7574

John just confirmis, et Junken istus tema vastu mitte vastupidi.

Comment

• qbj0hn
                                Auk on auk. FAKT!
                                • Nov 2008
                                • 7091

puhka jalga mees,
                                ma ei istu kunagi ise kellegi lauda

mäletan täpselt, olin suvilas ja ise panid ennast mu lauda puhkama ja said obv aru ka, et mina
                                ära aja siukest sitta ausalt

tra sa lits ise ütlesid msnis mulle, et see oled sina, mida sa valetad ausalt
                                loodan, et sad uuel aastal raketiga silma, srsly, nahhui siukest paska vaja ajda
                                mitu x ütlesin veel, et quiti ära kui tahad...ise ma obv ei quiti, kui ma selleprst **** olen siis ok

life tilt, 50/100 läks just 30k auku, siis tulen siia ja loen siukest toodangut
                                obv deliirium ka, vabandan väljenduse pärast, mõte jääb samaks
                                Last edited by qbj0hn; 21.04.13, 21:36.

Comment

Working...