**** APRILL qbjohn kilide otsingutel Aasias. offtopic ***

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Junken
    Lendur Sass
    • Sep 2011
    • 1039

Re: **** APRILL qbjohn kilide otsingutel Aasias. offtopic ***

no ta kasutajanimi oli mingi johny vms aga mina teadsin vaid et ta kasutab qbj0hn ja j0hnyb0y niiet jh

toimus vist asi iPokeris ja istusin lauas bumisin, siis ta tuli, lõin ptri, oli massive loser ptri järgi, hakkasin mängima... kui kaotama hakkasin vaatasin locationit ja oli Eesti, siis küsisin kas on tema. Siis tuli vastus ala stiilis "obv"

E: siiski vist merge võrk
    merge jep, ja nimi oli J0hny3

$0.1/$0.25 NLH HU 9,428 $-3,580 -75.95 $3,601 $1,188 Jul 3rd, 2012
    kes ei mängiks sellist.....
    Last edited by Junken; 21.04.13, 16:42.

Comment

• Potsataja
      õilishing
      • Oct 2008
      • 5270

Kas tema teadis sinu ongame aliast 100% tõenäosusega?
      Last edited by Potsataja; 21.04.13, 16:35.

Comment

• Spewmonkey
        Seina Augustaja
        • Oct 2008
        • 2293

Algselt postitas Junken Vaata postitust
        no ta kasutajanimi oli mingi johny vms aga mina teadsin vaid et ta kasutab qbj0hn ja j0hnyb0y niiet jh

toimus vist asi iPokeris ja istusin lauas bumisin, siis ta tuli, lõin ptri, oli massive loser ptri järgi, hakkasin mängima... kui kaotama hakkasin vaatasin locationit ja oli Eesti, siis küsisin kas on tema. Siis tuli vastus ala stiilis "obv"

Tal on kirjas location Eesti, tal on 5k postitusega 2p2 konto kasutajanimega j0hny ja ta skype nick on aastaid(?) olnud j0hny. Kelle süü see nüüd siis täpsemalt on, et sa varem küsida ei taibanud. Saaks aru, et sa self-proclaimed genius ei oleks, siis saaks pugeda võimetuse taha teada selliseid asju, aga sorry bro, this swings both ways. Jättes kõrvale selle, et j0hnyboy ei ole väga kaugel j0hny'st.

PS. mul on 15 posti 2p2's(mitte, et see välistaks võimaluse seal lurkida) ja ma olen qb'ga skypes mingi 10 rida aastas rääkinud. Nii et bff'x tembeldada pole mõtet.
        Last edited by Spewmonkey; 21.04.13, 16:52.

Comment

• karupoeg
          Pokkerihai
          • Jun 2012
          • 3823

Algselt postitas Spewmonkey Vaata postitust
          Tal on kirjas location Eesti, tal on 5k postitusega 2p2 konto kasutajanimega j0hny ja ta skype nick on aastaid(?) olnud j0hny. Kelle süü see nüüd siis täpsemalt on, et sa varem küsida ei taibanud. Saaks aru, et sa self-proclaimed genius ei oleks, siis saaks pugeda võimetuse taha teada selliseid asju, aga sorry bro, this swings both ways. Jättes kõrvale selle, et j0hnyboy ei ole väga kaugel j0hny'st.

PS. mul on 15 posti 2p2's(mitte, et see välistaks võimaluse seal lurkida) ja ma olen qb'ga skypes mingi 10 rida aastas rääkinud. Nii et bff'x tembeldada pole mõtet.
          kuule sa võid seda ratsionaliseerida palju tahad, ikkagi on inetu käitumine. Normaalne inimene oma tuttava/sõbraga niimoodi ei mängiks ja thats it.

Ma saan aru, et siin on mingi isiklik vimm junkeni suunas, kuid nii fantaasiamaailmas ka ei tasuks elada, et siin teda süüdistada.

ja keda kotib mingi 2p2 nick? kui oled oma inimene, siis tule ja ütle, et soovid teha HU-d omavahel, mitte ära otsi oma sõbra/tuttava pealt mingit edge. Täielik monkeybusiness, mille tulemusena võidad mingi x summa, aga käitumiselt oled paras M.

Comment

• Spewmonkey
            Seina Augustaja
            • Oct 2008
            • 2293

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
            kuule sa võid seda ratsionaliseerida palju tahad, ikkagi on inetu käitumine. Normaalne inimene oma tuttava/sõbraga niimoodi ei mängiks ja thats it.

Ma saan aru, et siin on mingi isiklik vimm junkeni suunas, kuid nii fantaasiamaailmas ka ei tasuks elada, et siin teda süüdistada.

ja keda kotib mingi 2p2 nick? kui oled oma inimene, siis tule ja ütle, et soovid teha HU-d omavahel, mitte ära otsi oma sõbra/tuttava pealt mingit edge. Täielik monkeybusiness, mille tulemusena võidad mingi x summa, aga käitumiselt oled paras M.
            Ma mainisin seda oma esimeses postituses, et douche olemine on omaette teema. Ma arvan ka, et see võib olla inetu käitumine(ilma fakte teadmata ei ole mõtet järeldusi teha), aga elu ei ole alati must-valge.

Comment

• Fabulous
              Pokkerihai
              • Jan 2010
              • 2674

See "ta teadis railimise põhjal kuidas ma mängin" argument on täiesti BS. Veidi äärmuslik näide, aga see on umbes sama nagu mõni HUSNG mängija hakkaks õigust taga nõudma kuna tema vastane on HUSNG.com lehel tema videosid vaadanud ja teab kuidas ta mängib.

See on täiesti su enda viga, et sa olukorrale vastavalt adjustida ei osanud, aga eks kõrge ego ei luba seda tunnistada, et keegi sinust parem oli.

Comment

• timz0333
                Pokkeritark
                • Mar 2009
                • 6322

Mis summast jutt käib üldse?

Comment

• leits
                  Hundinui
                  • Apr 2009
                  • 9562

Algselt postitas Junken Vaata postitust

merge jep, ja nimi oli J0hny3

$0.1/$0.25 NLH HU 9,428 $-3,580 -75.95 $3,601 $1,188 Jul 3rd, 2012
                  kes ei mängiks sellist.....
                  normal imo .. ta oleks võind sind busti siiski tõmmata..

Comment

• pikk28
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 6695

ja minu arust mängis veel foorumis tuntud HU crusher johnni kontoga. vb eksin tho

Comment

• karupoeg
                      Pokkerihai
                      • Jun 2012
                      • 3823

Algselt postitas Fabulous Vaata postitust
                      See "ta teadis railimise põhjal kuidas ma mängin" argument on täiesti BS. Veidi äärmuslik näide, aga see on umbes sama nagu mõni HUSNG mängija hakkaks õigust taga nõudma kuna tema vastane on HUSNG.com lehel tema videosid vaadanud ja teab kuidas ta mängib.

See on täiesti su enda viga, et sa olukorrale vastavalt adjustida ei osanud, aga eks kõrge ego ei luba seda tunnistada, et keegi sinust parem oli.
                      sa tood ühest äärmusest näite, mis sinu kontekstiga suhestub, aga sama loogika kohaselt ma arutaks sinuga mikogos ja teise kasutaja alt tuleks ja teeks su samal tühjaks ning ütleks sulle, et stfu, enda süü, et ei adjustinud või ei loobunud.

aga end of the day ei ole imo vahet mingitel näidetel või mis iganes.

pokkerimängijana vb jah, tulebki edge ära kasutada, kuid oma tuttavad veidi vale koht :) Oleks ta tulnud ja öelnud, et hei, ma qb, pelame veidi (või enne pakkunud skypes mõtte välja), siis oleks olnud ok. Ja ka praegu ei olnud olukorras reaalselt midagi valesti, kuid see on inetu ja thats it.

p.s. eelnev arutelu mul pigem hüpoteetiline, sest qb ei ole enda versiooni rääkinud.

Comment

• WeThePeople
                        Vana Tegija
                        • Mar 2010
                        • 1163

Algselt postitas pikk28 Vaata postitust
                        ja minu arust mängis veel foorumis tuntud HU crusher johnni kontoga. vb eksin tho
                        level v

Comment

• Fabulous
                          Pokkerihai
                          • Jan 2010
                          • 2674

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
                          sa tood ühest äärmusest näite, mis sinu kontekstiga suhestub, aga sama loogika kohaselt ma arutaks sinuga mikogos ja teise kasutaja alt tuleks ja teeks su samal tühjaks ning ütleks sulle, et stfu, enda süü, et ei adjustinud või ei loobunud.
                          See on minu personaalne arvamus, aga ma ei peaks mitte mingit viha inimese vastu kes mulle nii teeks. Ma võtaksin seda kui väljakutset ning prooviksin vastase stiilile adjustida. Junkenil pole süüdistada mitte kedagi muud kui ennast, et ta oma tabelistrateegiast kõrvale ei oska kalduda ning raha sellisel moel ära võtta laseb.

Comment

• vapsik
                            Klubi Liige
                            • Apr 2009
                            • 5462

Eem, kuidas Johnny pidi teamda, et Junken aru ei saanud, et tegemist on temaga?

Kas siis oleksid ka vingunud, kui oleksid ise Johnny koorinud? Kahtlen selles sügavalt. Rohkem paistab seda moodi, et loodis leida fishi ning kui ise vastu näppe sai, siis kisa lahti.

Comment

• lissavassa
                              Jube Noob
                              • Feb 2012
                              • 149

Algselt postitas vapsik Vaata postitust
                              Eem, kuidas Johnny pidi teamda, et Junken aru ei saanud, et tegemist on temaga?

Kas siis oleksid ka vingunud, kui oleksid ise Johnny koorinud? Kahtlen selles sügavalt. Rohkem paistab seda moodi, et loodis leida fishi ning kui ise vastu näppe sai, siis kisa lahti.
                              Tegelt ka Junken, nagu wtf? Ise räägid, et PTRI järgi meeletu fish -3.5k ning hiljem kui saad owni hakkad moraali taga ajama? SINA mängisid ju, mitte keegi teine! Sa oleks võinud kohe quittida.

Comment

• wicked123
                                Räme Fish
                                • Jan 2013
                                • 13

Piltuudis: eriväelaste “pusle” Bostoni maratonil

Comment

Working...