*** MÄRTSI OT: ootus kevadele, me oleme head me oleme ju seda väärt ***
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: *** MÄRTSI OT: ootus kevadele, me oleme head me oleme ju seda väärt ***
Ma säästan sulle selle SPA käigu raha. Jäta joomine ja suitsetamine maha ja magad korralikult.Algselt postitas Potsataja Vaata postitusthttp://www.kubija.ee/et/avaleht
Käi seal ära ja anna hiljem teada, kuidas oli. Endal reaalset kogemust ei ole, kuid uneprobleemide tõttu oleks võimalusel huvi suur.
Comment
-
ilma viinata 2kki ei tulegi und .. põhjust on ju vaja joomiseksAlgselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitustMa säästan sulle selle SPA käigu raha. Jäta joomine ja suitsetamine maha ja magad korralikult.
Comment
-
mingi hetk olid esigaretid jutuks ja keegi mainis et selveris müüakse neid vedelikke on keegi juhtund nägema neid ja kas neid on igas selveris siis?
Comment
-
See probleem on siiski varajasem, kui suitsetamise ja alkoga tutvust tegemise aeg. Spewmonkey on varasemalt soovitanud töö tegemist. Omal ajal sai kahe või kolmekesi 20+ tonni jahu või suhkrut a´50kg tööpäeva lõpus(!) ümber laotud ja hui ma nagu lapsuke magama jäin. Hiljem sai 4+4 unerohtu ja xanaxit absull ilma alkota kombineeritud ja hui ma magama jäin. Ükskord läks terve pakk unerohtu korraga ilma alkota alla ja ikka ärkasin 10h une järjel.Algselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitustMa säästan sulle selle SPA käigu raha. Jäta joomine ja suitsetamine maha ja magad korralikult.
Kui nüüd muud asjad kõrvale jätta, siis vähemalt väikest viisi sai asi alguse sellest, et põhikoli lõpuks olin ma rohkem lugenud, kui kogu ülejäänud klass kokku. Oma viga obv. Viimased 5-6 aastat pole ma pm midagi lugenud, aga lapsepõlve innukus kummitab ja jääbki vist kummitama.
Comment
-
e-dope
potsataja: sa oma ajutegevust uurida oled lasknud? St. ajule teha mõõtmised ja ära vaadata, mis sagedustel su aju töötab ja siis sealt edasi vaadata. Kui sa magada ei saa, siis järelikult peab su aju töötama kuidagi kummaliselt sellistel ärkveloleku sagedustel ja kindlasti on selle vastu ka mingi meetod, mis aitaks ajul uneks vajalikku sagedust kauem hoida ja seda sagedust üldse saavutada.Last edited by Vandalar; 12.03.13, 13:54.
Comment
-
Kusjuures seal,plin augustis, suht kena koht jep. Spaasse tho ei jõudnud, a tornis olid head koogid ja muidu ilus loodus. Käi sis ka otepääl ronimas"Money doesn't make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million." <br />Arnold Schwarzenegger
Comment
-
Potsataja, kuidas lugemine ja unetus seotud on?
Comment
-
Toila, parim mis Eestis on. SPA lihtsalt ülim, palju erinevaid saunu, tipptundidel veidi overcrowded ainult. Suvel parim koht kuhu minna, kõrval odav kämping mändide all ja ilusa ilmaga mõnus rannas jalutada/ujuda. Talvel ka täitsa ok koht. Ümbrus kena, puhas, üks Eesti ilusamaid linnu vist. Mitmeid kordi käinud ja kordagi pole pettumust valmistanud, söögid asjad tip-top.Algselt postitas vsiu100 Vaata postitustsoovitage häid spa-si nv-ks mandri eestis oma kogemustest.
Pühajärve, üpriski nuts koht kuigi spaasse endasse ei jõudnudki. All baar oli ok, 3 sakut 2 hinnaga (Y).
Laulasmaa spa jättis sellise ülepingutatud mulje. Teenindajad käivad kriips kogu aeg kõrvuni peas ringi, soome turiste palju. SPA veits booring, 4 sauna mis kõik üpriski väiksed, sageli käid otsid kuhu saab sisse hüpata aga kõik on täis. Lisaks negatiivne kogemus kinkekaartide näol, teenindajad ei teadnud täpselt kampaaniatest ja lahkumise aeg nõuti tuimalt 100 euri juurde :D Tagasi ei lähe aga samas Tallinnale hea ligidal, säästab kütuse pealt.
Comment
-
toila kusjuures ka enda lemmik - miinuse poolelt kauge sõit ja veidi odav poolalik sisustus, aga sauna ja spa pool väga korralik.Algselt postitas nikitheone Vaata postitustKäisin eile laulasmaal, oli ok spa, välibassein ja saun õues, mullivannid, basseinid, aurusoola jms saunad. Hommikusöök sitt. Täna õhtul viimsi spasse, annan homme teada. Toila on nuts muidu
ma pettusin. peamiselt, kuna just meeldivad erinevad saunad ja koos saunas juttu ajada - seal pmslt ujula kus meeste ja naiste dushiruum eraldi. spa osa suht hale ikka. muidu maja, ümbrus super. ideaalsed spordirajad jne
Comment
-
raamatud on igavad ja ajavad une peale..Algselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitustPotsataja, kuidas lugemine ja unetus seotud on?
Comment
-
Sa oled päris taiplik, seega mõtle ise välja.Algselt postitas Godspeed_EJ Vaata postitustPotsataja, kuidas lugemine ja unetus seotud on?
Vihjeks niipalju, et raamatud oli minu esimene sõltuvus.
Comment
Comment